Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen van dubbele buitenstopcontacten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen van dubbele buitenstopcontacten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen van dubbele buitenstopcontacten

Aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos

Een dubbele waterdichtte wandcontactdoos buiten aanleggen aan de buitenkant van de garage muur, recht tegenover de al aanwezige wandcontactdoos aan de binnenkant van de garagemuur. Daarnaast 5 priklampen met bekabeling en transformator aanleggen in de achtertuin. Graag een grove indicatie van aanlegkosten en kosten priklampen/bekabeling/transformator. Bijgevoegd tekening . Alvast dank.

Aanleggen van twee dubbele buitenstopcontacten

Het aanleggen van 2 buiten stopcontacten. 1 aan de buitenkant van de schuur (waarbij elektriciteit uit de schuur gehaald kan worden) en 1 aan de buitenkant van de geïsoleerde tuinkast. (ook daar zit een stopcontact) De 12 volts tuinverlichting ligt er al maar moet daar uiteindelijk op aangesloten worden met een timer ertussen. (we hebben alle spullen in huis)

Spatwaterdichte WCD's aanleggen op balkon

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het volgende. Deze informatie heb ik van een andere elektromonteur die ik te duur vind: het aanpassen van de elektrische installatie op het terras van uw woning. De werkzaamheden omvatten: Het aanbrengen van 3 dubbele spatwaterdichte wcd’s tegen de kamermuur. De leidingen worden aangelegd in kabel en komen onder de vlonder te liggen. De aansluiting vindt plaats in de keuken achter de plint. De lichtpuntaansluiting wordt voorzien van een spatwaterdichte wcd.

Aanleggen en vervangen elektra in verband met aanschaf nieuwe keuken

Meterkast - De bestaande groepenkast vervangen door een nieuwe groepenkast met 1 Hoofdschakelaar, 3 aardlekschakelaars, 8 installatieautomaten 16A, 1 installatieautomaat 2x16A. Keuken - Het aanleggen van een wandcontactdoos (aparte groep) ten behoeve van de quooker. - Het aanleggen van een wandcontactdoos (aparte groep) ten behoeve van oven. - Het aanleggen van een wandcontactdoos (aparte groep) ten behoeve van combioven. - Het aanleggen van een wandcontactdoos (aparte groep) ten behoeve van vaatwasser. - Het aanleggen van een perilex wandcontactdoos (aparte dubbele groep) ten behoeve van de inductie kookplaat. - Het aanleggen van een wandcontactdoos ten behoeve van de vriezer en wijnkoeler. - Het aanleggen van een wandcontactdoos ten behoeve van de koelkast. - Het aanleggen van een wandcontactdoos ten behoeve van de afzuiger. - Het aanleggen van twee wandcontactdozen ten behoeve van de verlichting onder de keukenkastjes - Het aanleggen van drie dubbele wandcontactdozen (samenbouw) boven het werkblad ten behoeve van algemeen gebruik. - De schakelaar voor mechanische ventilatie samenbouwen met de wandcontactdozen. - De wandcontactdozen bij de lichtschakelaar veranderen in samenbouw. Woonkamer - Het aanleggen van een dubbele wandcontactdoos onder de eettafel. Algemeen - Schakelmateriaal Jung AS500 RAL9010 - Inclusief aanbrengen sleuven en sparingen Wij hebben een kruipruimte en de afstand tussen de meterkast en de kookplaat zal ongeveer 3 meter zijn. Alle wandcontactdozen moeten geaard zijn. Onze vraag is: moeten wij eerst de huidige keuken afbreken voordat alles uitgevoerd moet worden?

Extra groep aanleggen voor inductie koken en perilexaansluiting realiseren

Installeren extra groep voor inductie koken en een perilexaansluiting maken. Daarbij moeten kabels gelegd worden. De afstand van de kruipruimte naar de kookplaat is ongeveer 10 m, maar het is vrij complex waardoor algauw het dubbele gerekend moet worden. Hoeveel gaat dit kosten en is dit in mijn situatie mogelijk?

Aanleggen extra stopcontacten plus diversen

3 extra, dubbele, stopcontacten aanleggen in de woonkamer, de muren zijn van beton. De bestaande dubbele stopcontacten zijn niet geaard. Wij laten ons graag adviseren over of het verstandig is de nieuwe stopcontacten wel geaard te laten aanleggen, en of de bestaande stopcontacten dan ook geaard moeten worden, en in hoeverre geaard/niet-geaard invloed heeft op de prijs. Daarnaast hebben wij nog een dimmer in de badkamer die gerepareerd dan wel vervangen moet worden, 2 lampjes in een verlaagd plafond die vervangen moeten worden (wij krijgen deze lampjes er zelf niet uit), en een sensor van de buitenverlichting die gerepareerd moet worden.

Infrezen en aanleggen inbouwstopcontact

Het infrezen en aanleggen van een enkele en een dubbele inbouwstopcontact voor mijn keuken. Het gaat om een ruwe beton muur waar al leidingen in zijn weggewerkt (zichtbaar door middel van plamuur). Deze kunnen volgens mij gebruikt worden om van af te tappen voor de extra stopcontacten. Ik schat dat er ongeveer twee tot drie meter gefreesd moet worden.

Extra stopcontact aanleggen

Graag willen wij een extra stopcontact op zolder. Het gaat om een dubbele stopcontact inbouw in een betonnen muur 6 meter verderop van een bestaande stopcontact. (Zie tekening) Graag wil ik weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Geaard stopcontact aanleggen + extra groep voor wasmachine en droger

Ik wil de wasmachine en droger op een extra groep/ geaard stopcontact. De wasmachine en droger staan in de keuken op begane grond. De keuken is 10 meter verwijderd van de meterkast, die bij de voordeur staat. Dit kan via de kruipruimte bereikt worden. Het geaarde (dubbele) stopcontact moet in de keuken komen, graag een dubbele.

Aanleggen extra stopcontacten meterkast

Ik wil naast het reeds bestaande dubbele stopcontact nog twee dubbele stopcontacten met net genoeg ruimte dat alle adapter er goed in passen. Drie keer een dubbele stopcontact. Het is wel de bedoeling dat de stopcontacten aan dezelfde kant komen zodat de zooi met draden netjes weggewerkt kan worden

Partners

Partners van Casius