Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen aarding van de elektrische installatie onafhankelijk van waterleiding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen aarding van de elektrische installatie onafhankelijk van waterleiding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen aarding van de elektrische installatie onafhankelijk van waterleiding

Aanleggen aarding van de elektrische installatie onafhankelijk van waterleiding

Waterleidingmaatschappij (Brabant Water) en netwerkbeheerder (Enexis) gaan de stalen waterleidingen in de omgeving door kunststof leidingen vervangen. Het verzoek aan ons als huiseigenaar is om te controleren of de aarding van de elektrische installatie onafhankelijk werkt van de waterleiding. Inmiddels staat vast dat dit in mijn woning nu niet het geval is. Graag ontvang ik een offerte van een erkende installateur, Uneto VNI, van de kosten om een en ander aan te passen. De aanpassing moet binnen 1 à 2 maanden hebben plaatsgevonden. Na realisatie zou ik graag een verklaring willen ontvangen dat een en ander conform de juiste eisen is geaard, conformiteitsverklaring KIWA, of certificaat van de installateur. In mijn omgeving zijn er waarschijnlijk meer belangstellenden. Maakt het de totaalprijs goedkoper om met meerdere buren tegelijk opdracht te verstrekken?

Extra groepen aanleggen en aarden

Aanpassen verdeelinrichting • Plaatsing hoofdschakelaar • Plaatsing 2x extra aardlekautomaat • Aanleg 2 x voeding naar (6 meter) keuken , afgewerkt met witte plintgoot • Plaatsing wcd vw • Plaatsing wcd oven • Aanleg extra wcd woonkamer achter meterkast • Vervanging 2 tal defecte wcd,s • Aanmaak groepen verklaring • Aarding check Het aarddraad door het bestaande systeem trekken , zodat de wcd,s in de keuken geaard kunnen worden.

Lekstroom in keuken opsporen

1) Ik ervaar lekstroom in onze keuken, ik vermoed iets in de omgeving van de vaatwasser. 2) Graag aarding nakijken in de meterkast. 3) Extra stroompunten aanleggen in twee slaapkamers.

Hoofdaarding van aardpen tot meterkast

Voor een klant van me wil ik graag de aarding laten aanleggen. Ik neem aan dat er een aardpen geslagen moet worden in de tuin en vandaar naar de meterkast. Het is een het is een oude woning jaren 30. De meterkast zit bij de vooringang.

Aarding naar de meterkast aanleggen

Voor een klant wil ik een aarding geïnstalleerd hebben in de woning tot aan de meterkast zodat ik bij het vervangen van de groepenkast de groepenkast kan aansluiten op de aarding.

Aarding aanleggen

Realiseren van een aarding. Graag de totaalprijs voor het realiseren van een diepteaarding en een totaalprijs voor het realiseren van een hulpelektrode i.v.m. aardlekschakelaar. De werkplek is goed bereikbaar.

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

In verband met het vernieuwen van de waterleidingen en groepenkast is er geen goede aarding meer. Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen. Het werk dient op korte termijn te gebeuren...

Aarding in een appartement aanleggen

Er is een aardpen geslagen in de trapkast van een gemeenschappelijk trapportaal maar deze is niet doorgetrokken naar de meterkasten van de individuele appartementen, hetgeen voor mijn appartement, op de derde verdieping moet gebeuren.

Slaan van een aardpen in boomgaard

Voor een boomgaard hebben wij elektriciteit aangevraagd. Door Stedin word 3x25A aangelegd in een buitenkast. Wij moeten zelf nog aarding en een groepenkast aanleggen. Graag zouden we een offerte krijgen voor het slaan van een aardpen.

Aardpen voor de huisinstallatie slaan

Slaan van een aardpen t.b.v. aarding van de huisinstallatie. Aanleggen aarde draad van de pen naar 3 stuks verdeelkasten Hiervoor is een 1 buis door de verschillende woonlagen aangebracht door de aannemer. De verdelers /meterkasten bevinden zich exact boven elkaar.

Partners

Partners van Casius