Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen en aanpassingen van electra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen en aanpassingen van electra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen en aanpassingen van electra

Aanleggen en aanpassingen van electra

Aansluitingen maken voor 9 groepen 1. Een groep voor kapstation 1 en 2 2. Een groep voor kapstation 3 en 4 3. Een groep voor de grote haardrogers 4. Een groep voor de (alle) verlichting in de winkelruimte (nog niet geheel duidelijk wat de invulling wordt*) HIER IS AL VERLICHTING DUS MISSCHIEN NIET EENS NODIG!! 5. Een groep voor de stopcontacten bij de keuken en misschien nog meer. B. In de kelderruimte diverse elektra aansluitingen nieuw aanleggen en tot in de schakelkast aansluiten, zodat de volgende situatie ontstaat: 1. Een groep voor de Wasmachine 2. Een groep voor de droger 3. Een groep voor de kitchenette voor magnetron, koelkast en extra aansluiting boven aanrecht 4. Een groep voor de verlichting Er zijn 7 actieve ongebruikte groepen in de schakelkast En 4 NIET actieve (zie foto) deze zouden ook gebruikt kunnen worden. hoop dat voldoende informatie is, mocht er vragen zijn hoor ik het graag.

Krachtstroom aan laten leggen

Ik wil een krachtstroom aanleggen. Ik weet niet of er aanpassingen nodig zijn in de meterkast. Dit is voor een jacuzzi.

Meterkast aanpassen

Ik heb wat vragen over onze huidige meterkast en mogelijke aanpassingen. Ik heb nu 4 groepen apart en meerdere nodig wanneer ik het volgende wil: een nieuwe kopen en daarop een inductiekookplaat van 7.3 kW, 2 koelkasten, standaard heteluchtoven, beltrafo en een aparte vriezer. Verder standaard de wasmachine, afwasmachine, koffie hoog kW, 2 ovens op 2.5-3 kW elk in de schuur met een koel/vries combi. Ik heb een aantal vragen: 7.3 kW kan op een 240V keukengroep toch? Of moet ik krachtstroom aanleggen voor meer vermogen? Graag uw advies en offerte voor de aanpassing dan wel vernieuwing.

Krachtstroom aanleggen in de meterkast

Ik ga binnenkort elektrisch rijden en wil daarom de benodigde aanpassingen in de groepenkast laten verzorgen. Ik heb een 3-fasen aansluiting nodig met 380 Watt. Ik hoor graag of dit ook zonder tussenkomst van energieleverancier Enexis kan. Ik wil de klus graag in de 1e helft van december laten verzorgen. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Extra groepen aanleggen

Half april krijgen wij een nieuwe keuken met een inductiekookplaat. Ik wil voor die tijd het elektra laten aanpassen met extra groepen in de meterkast. De overige aanpassingen aan het elektra kan ik zelf verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

3-fasen aansluiting aanleggen voor inductiekoken

Wij willen overstappen op koken op inductie en hebben daarvoor een 3-fasen aansluiting nodig. Graag ontvang ik een offerte voor de benodigde aanpassingen aan de elektra.

Stroomkabel aansluiten op de meterkast

Wij willen verlichting in onze tuin laten aanleggen. Er ligt al een kabel onder de grond in de tuin. De kabel moet aangesloten worden op de meterkast. De kabel moet daarvoor door de kruipruimte naar de meterkast getrokken worden. Daar moet een gat geboord worden. Wij weten niet of aanpassingen in de meterkast nodig zijn om de aansluiting mogelijk te maken. Op 2 punten in de tuin is de kabel doorgetrokken naar de oppervlakte. Hier moet elektra op orde gemaakt worden zodat we er verlichting op aan kunnen sluiten.

Kabelgoten aanleggen, verlichting aansluiten en kabels doortrekken

Ik ben me aan het oriënteren over wat de kosten zijn voor een aantal klussen die uitgevoerd moeten worden in onze woning. 8 jaar geleden hebben we onze nieuwbouwwoning betrokken. Dit was casco opgeleverd en we hebben destijds een aantal aanpassingen gedaan waardoor we op bepaalde plekken aansluitingen hebben voor licht, maar ook op bepaalde plekken niet. Nu we de woning willen veranderen wil ik een beeld krijgen van wat de kosten zullen zijn van onderstaande aanpassingen: - Lichtpunten (2) waar reeds lichtpunten zijn maar destijds afgesloten zijn weer aansluiten. - Mogelijk verplaatsen van WCD of doortrekken van de bekabeling naar een andere plek in de woonkamer. Hier zou mogelijk een frase aan te passen moeten komen, of een slimme afwerk moge - Internetkabels dienen doorgetrokken te worden naar 1e en 2e verdieping.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom in de garage hebben van mijn nieuwe woning. De garage ligt ongeveer 20 meter van de meterkast af. Het gaat om een oude woning met een oude groepenkast en voor zover mijn bekend is, moet er in de meterkast ook nog de nodige aanpassingen gedaan worden. Graag ontvang ik advies en een offerte om krachtstroom in de garage te realiseren.

Elektra in de keuken voorbereiden

In verband met een nieuwe keuken zijn er aantal aanpassingen nodig. Daarbij is het nodig om wat bedrading te verleggen zodat de stopcontacten op de juiste plek komen. Het gaat hierbij om verleggen van 3 stopcontacten, aanleggen van een lichtschakelaar en een extra groep in de meterkast. 2 van de stopcontacten zitten in een betonnen muur, 1 zit in een muur van kalkzandsteen (tussenmuur). In de meterkast is afdoende ruimte voor een extra groep. Werkzaamheden moeten in de week van 25 augustus plaatsvinden en afgerond worden.