Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleg van krachtstroom voor inductiekookplaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleg van krachtstroom voor inductiekookplaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleg van krachtstroom voor inductiekookplaat

Aanleg van krachtstroom voor inductiekookplaat

Vanwege het aanschaffen van inductiekookplaat moet er krachtstroom worden aangelegd. Tevens moet de meterkast hierop worden aangepast. De meterkast staat ongeveer 6 meter van de keuken vandaan.

Aanleg krachtstroom voor saunakachel

Vervangen groepenkast tbv krachtstroom 6 KwH voor saunakachel 380-400 Volt. De kabel dient vanaf de meterkast (onder)door de gang en keuken worden aangelegd en vervolgens anderhalve meter buitenom in het schuurtje alwaar zich de sauna bevind. Totale lengte ca. 18 meter.

Aanleg van krachtstroom voor inductie koken in de keuken

Aanpassen meterkast en het leggen van kabel door kruipruimte naar bestaande keuken. Er zal denken wij iets van een krachtstroom groep bijgeplaatst moeten worden. We willen van koken op gas overstappen naar inductie.

Krachtstroom met Perilex aansluiting

Ik wil overstappen van koken op gas naar inductie en heb nu krachtstroom nodig. Ik ontvang graag uw offerte voor de aanleg.

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik woon in een huurwoning en moet vanwege mijn beperking overstappen van koken op gas naar elektrisch koken. Ik wil voor de verhuurder graag een prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van krachtstroom in mijn woning door een gecertificeerde elektricien.

Aanleg van krachtstroom

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen voor het gebruik van een keramisch fornuis / inductie fornuis.

Krachtstroom aanleggen

In groepenkast uitbreiding naar krachtstroom, en de aanleg van een stopcontact voor de 3 fasen. Het gaat om 3* 25

Krachtstroom in een studio aanleggen

Wij willen ivm aanleg sauna graag krachtstroom naar een studio laten aanleggen. Daar lopen nu 3 conventionele groepen naar toe. Wellicht is het mogelijk hiervan 2 te combineren.

Aanleg van krachtstroom voor inductie

Wij willen graag een inductie kookplaat gaan aanschaffen en hebben daarvoor een aansluiting nodig. Op de plek waar deze kookplaat komt zit nu een gewoon stopcontact voor de ontsteking van de huidige gaskookplaat. Deze zit ongeveer 10 meter van de stoppenkast af.

Krachtstroom aanleggen in garage

Aanleg krachtstroom plus aansluiting ceeform 16 amp. 5 polig in de garage.

Partners

Partners van Casius