Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleg van krachtstroom voor inductie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleg van krachtstroom voor inductie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleg van krachtstroom voor inductie

Aanleg van krachtstroom voor inductie

Wij willen graag een inductie kookplaat gaan aanschaffen en hebben daarvoor een aansluiting nodig. Op de plek waar deze kookplaat komt zit nu een gewoon stopcontact voor de ontsteking van de huidige gaskookplaat. Deze zit ongeveer 10 meter van de stoppenkast af.

Krachtstroom aanleggen in garage

Aanleg krachtstroom plus aansluiting ceeform 16 amp. 5 polig in de garage.

Drie fasen krachtstroom aanleggen

We gaan binnenkort verhuizen naar Bergeijk. Daar ligt nog geen krachtstroom voor een elektrisch fornuis. Mijn vraag is wat kost de aanleg van krachtstroom. Begin november moet het mogelijk uitgevoerd worden.

Aanleg van krachtstroom

Ik wil vanuit mijn (al 3 fasen meterkast) een krachtstroom aansluiting realiseren op mijn schuur. Ongeveer 15 meter. Graven wil ik zelf wel doen. Graag per mail reageren.

Aanleggen stopcontact voor krachtstroom

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een kracht stopcontact. Zie de gele stippen op de bijlage.

Aanleg van krachtstroom in rijtjeshuis

Wat zijn de mogelijkheden en kosten voor het aanleggen van 380v in een rijtjeswoning ten behoeve van een lastrafo. Gaan dan ook de vastrecht ed. Omhoog?

Aanleg van krachtstroom

Wij gaan binnenkort verhuizen en zouden graag krachtstroom, 380 Volt, in de keuken en schuur willen laten aan leggen. Kunnen jullie aan geven wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten wij dan rekening moeten houden?

Aanleg krachtstroom en extra groepen voor horecakeuken

Ik ben bezig met de voorbereidingen voor het maken van een horeca-keuken in een bedrijfspand. Ik heb nu ontheffingen aangevraagd bij de gemeente en verwacht dat die procedure in september is afgerond, zodat ik dan kan starten. Er zitten nu 2 gewone groepen in de groepenkast. Ik wil voor de keuken krachtstroom laten aanleggen en de volgende groepen: 1. 3 fase grill 6500W 2. 3 fase oven 10000W 3. Kookgroep 7000W 4. Vaatwasser 3500W 5. Losse stopcontacten, totaal circa 3000W 6. Losse stopcontacten totaal circa 4300W 7. Losse stopcontacten totaal circa 1000W Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Extra groep of krachtstroom laten aanleggen

We hebben in onze fotostudio een gloednieuwe stoppenkast naast onze werkruimte, met nog ruimte voor een extra groep. Boven de groepenkast zit een paneel waar achter gemakkelijk de kabels weggewerkt kunnen worden. We gaan binnenkort ons plafond eruit halen en we zouden graag voordat het nieuwe plafond er in zit een extra groep willen laten aanleggen (de kabels mooi weggewerkt langs het plafond), met stopcontacten op ongeveer 10 meter afstand van de meterkast. Een andere optie is het aanleggen van krachtstroom. We ontvangen graag 1 offerte voor een extra normale groep die naar 1 dubbel stopcontact loopt in onze ruimte. Daarnaast ontvangen we graag uw 2e offerte voor de aanleg van krachtstroom naar een aansluiting daarvoor in onze werkruimte. Het liefst willen we dan een verdeeldoos aan de krachtstroomaansluiting hangen met 3 groepen en 'normale' stopcontacten. Ik hoor graag van jullie of er nog verdere informatie nodig is voor een prijsindicatie. Er is wat haast met deze klus. We laten dit bij voorkeur uitvoeren op 19, 20 of 21 april. U bent welkom om de situatie hier even te beoordelen.

Elektra voor inductiekookplaat aanleggen

Het gaat om de eventuele aanleg en aansluiting van een inductie kookplaat met een perilex stekker. Voorheen kookte ik op gas, er is nog geen krachtstroom in de meterkast aanwezig.

Partners

Partners van Casius