Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleg 3 fase voor elektrische auto? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleg 3 fase voor elektrische auto. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleg 3 fase voor elektrische auto

Aanleg 3 fase voor auto opladen

Ik overweeg de aanschaf van een elektrische auto. Daarvoor zal de aansluiting verzwaard moeten worden van de huidige 1x25A naar 3 fasen (3x25A). Voor de aansluiting van de autolader graag een teller inbouwen om verbruik te zien. De rest vd meterkast is redelijk modern met 12 groepen, hopelijk kan dat behouden blijven. Kunt u mij prijsopgave doen voor aanpassing?

Aanleg van een Perilex aansluiting en installatie van een induxiekookplaat

Aanleg van een Perilex aansluiting onder de keuken. In het huis (keuken) is een 3 Fase 3x25A maximaal vermogen 17 kWh aanwezig. Installie van een BOSCH inductiekookplaat.

Groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman voor de volgende klussen: 1)groepenkast bestaande uit: verdeelkast 1 fase/ hoofdschakelaar 40A / 2 x aardlekschakelaar / 2 x zekeringautomaat 230 V/ 1 x zekeringautomaat wasmachine / 1 x zekeringautomaat boiler / 2 x zekerautomaat radiator / 1 x zekeringautomaat kookplaat 2)badboiler 50 liter A label / voedingskabel naar 1 ste verdieping plusminus 25 meter 3) 2 elektrische radiatoren met thermostaat / home control klok + regelaar / voedingskabel naar beide kanten plusminus 14 meter 4) voedingskabel t.b.v. kookplaat plusminus 12 meter aanleg voedingskabels uiteraard allemaal gerekend vanaf de groepenkast. graag globale offerte gesplitst in prijs voor levering apparatuur/kabels en de kosten voor arbeid. graag met spoed ivm. planning

Aanleg 3 fase voor elektrische auto

Woning beschikt over 3 x 25A netaansluiting en heeft al meerdere 3 fase groepen (zonnepanelen, ovens). Hier moet een extra 3 fase groep bij gezet worden. In de meterkast zit een holle buis welke onder de grond naar buiten gaat met ca. 5cm diameter waar momenteel enkel de glasvezelkabel door naar binnen komt. Hierna moet de kabel ongeveer 5 meter langs het huis worden getrokken en hier moet op de buitenmuur (onder goot maar kan wel nat regenen) een 3 x 16A stopcontact gemaakt worden waar een 3 x 16A naar type 2 elektrische lader op aangesloten kan worden. (voorbeeld https://www.laadkabeldiscounter.nl/ratio-laadkabel-type-2-naar-type-2-3-fase-16a-10-m.html) Mocht deze aansluiting niet spatwaterdicht gemaakt kunnen worden dan moet de 3 fase kabel worden aangesloten op een Tesla wallconnector.

Vervangen kast en verplaatsen meter

Nieuwe groepenkast en verplaatsen naar een andere plaats. (andere kant van de muur). Hangt nu in slaapkamer. Wil een 3 fase in verband met eventueel een nieuwe aanleg electranet op het park. Ik woon in een chalet en wil langzamerhand op elektra overstappen.

Elektra aansluiting uitbreiden voor inductie

Ik wil mijn aansluiting uitbreiden van een fase naar drie fasen i.v.m. de aanschaf van een inductiefornuis. Het gaat om de aansluiting van de meterkast naar de groepenkast in de woning en eventueel aanleg van een extra groep ...

Kookgroep aanleggen via een perilex wandcontactdoos

Ik zoek iemand voor de aanleg van kookgroep i.v.m. inductiekookplaat. Bestaande leiding naar keuken, maar WCD moet worden vervangen door perilex. Huidige meterkast bevat maar één fase, maar is voorbereid voor drie. Er is dus maar een hoofdzekering geplaatst, de andere twee zijn leeg. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Aanleg van 3-fase krachtstroom

Voor een Bauknecht inductiekookplaat (type ESPIF 8950 IN) heb ik en contactdoos (3 fase) nodig in de keuken. Afstand naar meterkast ongeveer 15 meter. De kruipruimte is droog.

Aanleg van 3-fase stroom

Voor een elektrisch fornuis met keramische kookplaat en oven moet 3 fase stroom aangelegd worden. Afstand van de meterkast tot punt van stopcontact is 6 meter.

Aanleg krachtstroom en extra groepen voor horecakeuken

Ik ben bezig met de voorbereidingen voor het maken van een horeca-keuken in een bedrijfspand. Ik heb nu ontheffingen aangevraagd bij de gemeente en verwacht dat die procedure in september is afgerond, zodat ik dan kan starten. Er zitten nu 2 gewone groepen in de groepenkast. Ik wil voor de keuken krachtstroom laten aanleggen en de volgende groepen: 1. 3 fase grill 6500W 2. 3 fase oven 10000W 3. Kookgroep 7000W 4. Vaatwasser 3500W 5. Losse stopcontacten, totaal circa 3000W 6. Losse stopcontacten totaal circa 4300W 7. Losse stopcontacten totaal circa 1000W Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius