Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleg 16 ampere fornuisgroep? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleg 16 ampere fornuisgroep. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleg 16 ampere fornuisgroep

Aanleg 16 ampere fornuisgroep

Ik ben op zoek naar een elektricien voor de aanleg van een 16 ampère fornuisgroep plus een perilex stopcontact.

Aanleg van krachtstroom

In verband met de overgang van gas naar inductie koken moet er een fornuisgroep 2 x 230 V 16 ampère groep aangelegd worden. Vervolgens moet er een kabel, via de kruipruimte, naar de keuken getrokken worden met een perilex wandcontactdoos onder het keukenblok. De afstand van de kabel moet 8 meter worden.

Uitbreiding in de groepenkast

Het betreft het plaatsen van extra groepen in een bestaande, *3 fasen, meterkast. Er zijn nog 3 van de 16 posities beschikbaar. In verband met een warmtepomp is een extra groep gewenst. Later volgt de aanleg van zonnepanelen, eventueel in de voorbereiding meenemen. Verder een check op het systeem, wat na verbouwing vernieuwd is.

400V stopcontacten aanpassen

Aan een aanleg dok voor boten in een bestaande straathandelskast aan de Ringdijk bij de Berlagebrug zijn twee kleine krachtstroom stopcontacten van 3 x 16 A geïnstalleerd. Dat moeten grote stopcontacten van 3 x 32 A worden. Er zit genoeg ruimte in de kast voor de aanpassingen.

Krachtstroom aanleggen in garage

Aanleg krachtstroom plus aansluiting ceeform 16 amp. 5 polig in de garage.

Loxone domoticasysteem en elektra aanleggen in nieuwbouwwoning

In februari/maart 2017 wordt de bouw van mijn nieuwbouwwoning gestart. Ik heb de aanleg van al het elektra en een Loxone domoticasysteem geheel buiten het bestek gehouden en wil dat in eigen beheer laten verzorgen. Ik kom graag in contact met een elektriciën met ervaring met KNX of Loxone voor het aanleggen van een compleet nieuwe meterkast en ster systeem. Hieronder vallen ook de aansluiting van een 3-fase kookplaat en warmtepompen en omvormers (er komt een PV installatie met 28 panelen). Er komen ongeveer 67 WCD en stoppen binnen/buiten, 8 dimmer-groepen van 24V, ongeveer 100 spots, ventilatiekleppen et cetera. De initiële leidingen en wachtbuizen alsmede de koppeling en integratie met de zekeringskast laat ik graag door een vakman doen. Het gaat om meerdere dinrail kasten. Mijn ambities op domotica gebied zijn hoog, maar ik heb wel ervaring. Ik wil aansluitmogelijkheden in elke ruimte creëren voor zowel lichtsturing, stopcontacten, jaloezieën, multi-room audio, sensoren beweging, temperatuur, rook, CO2 et cetera. Ik wil verder ook touchscreens. Ik ontvang graag een generieke prijs voor het aanleggen van geschetste aansluitmogelijkheden van een domoticakast. De woning krijgt gelijkvloers een breedte van 22 meter en diepte van 16 meter. nieuwbouwwoning/ start februari maart /

Krachtstroom aanleggen

Aanleg van krachtstroom op een privé adres met een normale meterkast. De aansluiting moet ongeveer 6 of 16 meter verderop komen. Het is voor gebruik van een professionele oven.

16A krachtstroomaansluting aanleggen

Aanleg 16 A krachtstroom aansluiting op bestaande meterkast. Graag specificatie van verwachte materiaalkosten, uurtarief, voorrijkosten en andere te verwachten kosten.

16 ampere groep en bekabeling aanleggen

Aanleg 16 amp groep in meterkast. En aanleg bekabeling in tuin naar blokhut.

Renovatie stolpboerderij

Renovatie stolpboerderij. Casco. Totaal ca. 25 ruimtes elektra aanbrengen, verblijfsruimtes, opslagruimtes, badkamers, keukens, overloop, entree, toiletten enz. We gaan uit van aanleg drie fase, ca. 16 groepen verdeeld over twee groepenkasten, 40 centraaldozen en 100 inbouwdozen voor schakelaars en stopcontacten.