Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbrengen van aarding voor appartementen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbrengen van aarding voor appartementen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbrengen van aarding voor appartementen

Aardpen slaan

Op dit moment is mijn elektriciteit geaard via de waterleiding. Deze wordt binnenkort vervangen door kunststof. Daarom wil ik graag een aardpen aanbrengen voor de aarding.

Aanbrengen van aarding voor meerdere appartementen

In 11 appartementen de aarding controleren en een offerte maken voor het aanbrengen van aarding.

Aardpen voor aarding aanbrengen

Ik wil een aardpen laten slaan, omdat ik de aarding aan het waternet niet meer vertrouw.

Aardepin in grond aanbrengen

De aarding van de meterkast aanpassen van de waterleiding naar een aardepin

Aarding aanbrengen in de grond

Aarding is nu via waterleiding. Hiervoor moet aarding via een aarden komen

Stoppenkast vervangen en aarding aanbrengen

De oude stoppenkast met 3 groepen wil ik graag laten vervangen voor een nieuwe kast. Ik denk dat de nieuwe kast 4 groepen moeten hebben maar ontvang daar graag wat informatie over. Er zal ook een aarde geslagen moeten worden.

Aardpen voor aarding slaan

Alleen een aardpen leveren en aanbrengen.

Aarding onderzoeken en eventueel laten slaan

Ik weet niet geheel zeker of mijn huis een aardpen heeft. de woningbouwvereniging weet het ook niet. Het huis is uit bouwjaar 1972. In de kruipruimte gaat een dikke aardkabel vanuit de meterkast naar de voorkant van het huis. Hoe kan ik hier achter komen of het huis voorzien is van een aardpen? Ik zoek een vakman die dit voor mij kan onderzoeken en indien nodig een offerte kan maken voor het aanbrengen van correcte aarding.

Metalen aardelektrode plaatsen en aarding aanbrengen

Het betreft het plaatsen van een metalen aardelektrode en het aanbrengen van aarding in verband met wijziging aan waterleidingnetwerk.

Aardpen slaan en aansluiten

Betreft aarding aanbrengen op de begane grond, 15 meter diep (woning begeeft zich op 1e verdieping). Vervolgens doorvoeren van de aarddraad naar de eerste verdieping, aansluiten op het aardrail blok in de meterkast en herstellen vereffeningsleidingen in meterkast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius