Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

380 volt aanleggen in de garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 380 volt aanleggen in de garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 380 volt aanleggen in de garage

Krachtstroom aanleggen voor een kleioven

Ik ben benieuwd naar een indicatie voor de aanlegkosten van krachtstroom in verband met de aanschaf van een Kleioven op 220 of 380 volt.

3 Fase aanleggen

Voor inductie fornuis heb ik een perilex stopcontact nodig met aansluitwaarde 14,1 Fase 3 380 volt en 25 ampere , er bestaat al een aparte groep in de meterkast voor de keuken

380 Volt aanleggen in de garage

Vanuit de meterkast in de hal een contactdoos aanleggen voor 380 V in de garage (aan de andere kant van de muur) en dan circa. 6 meter in de garage doortrekken naar de achterzijde.

Elektra aansluiting met 380 volt uitbreiden en verplaatsen

In mijn loods heb ik in de meterkast een voltage van 380. Deze meterkast moet 70 meter verder op komen te liggen met een extra groep (3x zekering).

380 volt aansluiting laten maken

Ik wil een 380 volt aansluiting realiseren in de meterkast ten behoeve van een doorstroomboiler. De situatie bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

380 Volt aansluiting maken

Ik weet niet of jullie dit ook kunnen/mogen doen. Maar er moet een 380 volt aansluiting worden aangelegd in de meterkast. Ik weet niet of dat het ook naar binnen moet worden gelegd.

Aanpassing meterkast voor elektrische saunakachel

In verband met de aanschaf van een elektrische sauna(kachel) is het nodig om onze meterkast uit te breiden. De kachel gebruikt maximaal 8KW en kan aangesloten worden op 220 volt en 380 volt. De groepen zijn niet ingericht voor 8KW. Het liefst sluit ik de kachel aan op groep 1. Een alternatief mag ook. In de bijlage de foto’s van de kast. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn, wat het kost en wanneer het aangelegd kan worden. Ik weet wel dat ik een 32 ampère aansluiting nodig heb.

380 volt kabel doortrekken

Ik wil een 380 V. stopcontact aansluiten in mijn garage.

400V in de meterkast aanbrengen

Het betreft de verandering van mijn meterkast en de 380 Volt kabel naar de schuur ligt er al. Ik heb aan 25 Ampère genoeg. Aan de bovenkant moeten dus nieuwe stoppen komen.

Nieuwe meterkast installeren

We willen voor nu enkel de hoofd meterkast. Hier komt later ook een tweede huishouden en de bovenverdieping (aparte kast) en een woonunit op. Deze hoeven nog niet meegenomen te worden. In deze 3 fase meterkast willen we: - 1 aardlek met daaronder dus 3 groepen - 10 x 16 ampère 230 volt B - 6 x 32 ampère 230 volt C (voeding andere meterkasten) - 1x kookgroep - 3x 40 ampère 380 volt B of C?? Wat raad je aan? We willen uiteindelijk ongeveer 40 zonnepanelen die hier ook op moeten. Kan dit ? Alvast bedankt

Partners

Partners van Casius