Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zwanenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zwanenburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zwanenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zwanenburg of directe omgeving.

153 klanten uit Zwanenburg bevelen een bij Casius in Zwanenburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zwanenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zwanenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zwanenburg:

Uitbreiden groepen

Ik wil een groep uitbreiden in de meterkast en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Aardpen laten slaan kruipruimte

Ik heb een woning gekocht in Zwanenburg die behoorlijk moest worden verbouwd, zo hebben we alle electra al vervangen, maar is er geen aardpen. Ik heb al een bedrijf langs gehad wat is komen kijken en zij gaven aan dat het mogelijk is de aardpen in de kruipruimte te slaan. We hebben onze aardedraad al naar de kruipruimte geleid, maar ik heb nooit meer wat vernomen van het eerdergenoemde bedrijf. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar een (betrouwbare) partij die dit voor mij kan uitvoeren. Graag ontvang ik of een moment dat u even kunt komen kijken, of een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden. Aardlekschakelaar is al aanwezig. Ik hoor graag, alvast bedankt voor uw reactie.

Aanleg van een Perilex aansluiting en installatie van een induxiekookplaat

Aanleg van een Perilex aansluiting onder de keuken. In het huis (keuken) is een 3 Fase 3x25A maximaal vermogen 17 kWh aanwezig. Installie van een BOSCH inductiekookplaat.

Nieuwe elektra draad doortrekken in de muur

Tijdens het boren is er een elektra draad geraakt in de muur van mijn zoon zijn slaapkamer. Waarschijnlijk moet er een nieuw draad getrokken worden, maar dat kunnen wij zelf niet helemaal goed inschatten. Graag zouden wij hier op korte termijn (zo snel mogelijk) actie op willen hebben.

Vervangen en uitbreiden elektra ivm perilex

Oude meterkast met smeltveiligheden vervangen voor moderne kast met automaten. Er zijn vijf groepen. De huisaansluiting voor de meter is 3 fasen. Ivm installatie van inductiekookplaat 3 fasen doortrekken naar keuken op eerste verdieping. Daarnaast willen wij een perilex aansluiting realiseren.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Aardpen slaan

Tegen welke kosten kunnen jullie een aardpen slaan in Zwanenburg op de Iepenlaan? Kan gewoon binnen in bedrijfsloods. Zou begin volgende week moeten.

Elektra klussen in huis

I need to install exterior lights, install a cable for internet, repair an outlet in the apartment, and disconnect a broken lamp in the garden.

Diverse stopcontacten plaatsen en verplaatsen

- 4 nieuwe stopcontacten achter tv maken - Stopcontact hoek woonkamer naar beneden verplaatsen - Lichtknopje woonkamer verplaatsen - Thermostaat woonkamer verplaatsen - 2 extra stopcontacten zolder maken - Internetkabel naar zolder trekken - Slaapkamer 1 extra stopcontact maken - Zolderkamer lichtpunt maken - Overkapping 2 nieuwe stopcontacten maken

Vervangen van de elektra en de stoppenkast

Ik zoek een elektricien die het één en ander kan vervangen in onze nieuwe woning. Het is een jaren 60 woning met verouderd elektra/stoppenkast. Graag zouden wij dit vervangen. Bestaande punten vernieuwen is prima, misschien enkele punten extra. Huis is 90 m2 met bovenverdieping en zolder.

Groepen aanleggen voor nieuwe keuken

Graag een nieuwe groep+elektriciteit aanleggen voor nieuwe keuken. Daar komt een vaatwasser, oven, koelkast en elektrische kookplaat.

Kabel door netwerkkabel vervangen

In ons huis zitten wand contactdozen voor tv en telefoon. Ik wil een van deze kabels vervangen door een netwerkkabel. Is een van de kabels die er al ligt geschikt voor een netwerk? En als ik verdeeld door mijn huis negen aansluitingen wil wat kost dat ongeveer?

Aardpen voor bouwaansluiting slaan

Het inslaan van een aardpen voor de bouwaansluiting. Het betreft het met stelconplaten verharde terrein direct naast de weg langs de ringvaart.

Halogeen spotjes vervangen

Er zijn in mijn woning 2 spotjes niet meer werkzaam. Heb reeds nieuwe besteld, maar denk dat het ligt aan de aansluiting. Kunt u mij hier een offerte voor sturen.

Aardpen slaan

Er schijnt geen aardpen te zijn. De pen dient te worden geslagen en aangesloten te worden op de meterkast.

Extra groepen en stopcontacten installeren

Het uitbreiden van mijn meterkast met twee groepen in verband met elektrisch koken. Daarnaast ook 2 stopcontacten aanleggen.

Vervangen van een stoppenkast

Het betreft het vervangen van de stoppenkast in een oude woning. De kast nu heeft nu 4 groepen en wij willen graag 8 groepen + mogelijk 1 (380 Volt) groep voor de inductie kookplaat. Kunt u de 380V groep separaat offeren voor ons?

Vervangen van elektra

Electra is verouderd in huis en moet nodig gerepareerd/vervangen worden. In eerste instantie alle stopcontacten vervangen, hier zijn de binnenwerken van kapot en op sommige plekken zit geen stopcontact. Betreft een eengezinswoning uit 1967. Graag advies en een offerte.

Nieuwe groepenkast leveren, monteren en aansluiten

Het leveren, monteren en aansluiten van een nieuwe groepenkast. Deze bestaat uit 1x hoofdschakelaar, 6x aardlekschakelaars en 24x installatie-automaten (24 groepen). Graag maak ik met u een afspraak om dit ter plekke te bespreken.

Aardpen slaan

Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan omdat er een nieuwe meterkast wordt geplaatst. Het betreft een woonhuis. Uitvoering graag binnen 2 weken.

Telefoonkabel door een LAN-kabel vervangen

Bij een klant van mij wil ik graag een bestaande nog werkende telefoonkabel in een elektra-pijp in de muur laten vervangen door een LAN-kabel (cat5E of cat6). De kabel zit in een bestaande pijp die enkele meters door de muren van een woonhuis loopt. De telefoonkabel zit vast, ik krijg er geen beweging in. Daarom zoek ik iemand met een stevige trekveerpomp die de ene kabel kan vervangen door de andere kabel. Mijn klant wil dit bij voorkeur binnen enkele dagen laten verzorgen.

Verlichting aanpassen en aanleggen

Bestaande verlichting dient te worden gemaakt op verschillende locaties binnen de woning: De verlichting op de zolder werkt niet naar behoren, de verlichting in de schuur werkt niet naar behoren, de verlichting keuken (1 spotje) werkt niet naar behoren. Ook gaat het om het aanleggen van nieuwe verlichting boven de eettafel.

Kortsluiting in een grondkabel repareren

In de grondkabel vanuit de keuken naar de schuur lijkt kortsluiting te zitten. Dit zou ik graag opgelost zien.

Geaard buitenstopcontact aanleggen

Ik wil graag een geaard buitenstopcontact aan laten leggen (naast voordeur en meterkast). De te overbruggen afstand is heel erg klein.

Aardingspen laten slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden voor een woning. Er is een groepenkast aanwezig met 16 ampère groepen en een aardlekschakelaar.