Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zwaag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zwaag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zwaag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zwaag of directe omgeving.

245 klanten uit Zwaag bevelen een bij Casius in Zwaag aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zwaag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra gehele woning, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zwaag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zwaag:

Extra groep voor zonnepanelen plaatsen en kabel naar zolder trekken

Extra groep plaatsen voor zonnepanelen en kabel doortrekken door bestaande loze leiding van zolder naar de meterkast en extra stopcontact meter kast.

Verlichting veranda maken

Ik wil graag 4 stroompunten in mijn veranda laten maken en verlichting voor 3 lampen aan brengen. De draden voor verlichting zijn er al en er is al 1 stroompunt aanwezig. Graag met 2 schakelaars voor het licht, tuinverlichting en veranda verlichting.

Gaten boren in kanaalplaten voor spots

Bij oplevering van ons huis willen wij direct gaten laten boren tbv inbouwspots vanaf onderen. Deze moeten in de kanalen komen en heb foto's van de juiste maten.

Bestaande stopcontacten vervangen

Drie bestaande stopcontacten vervangen en uitbreiden met meer contactpunten: waarvan 1 verbonden met mechanische ventilatie uit te breiden met 2 stopcontacten, 1 verbonden met het telefoonnetwerk uit te breiden met 1 stopcontact en 1 2-punts stopcontact uit te breiden naar 4.

Hoofdschakelaar plaatsen in de meterkast

Ik heb van Leander vernomen dat er een 3 fase hoofdschakelaar moet worden geplaatst door een installateur in mijn groepenkast bedraad, 3 fase en een nuldraad. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan aanpassen met 4 extra groepen en een aardlek schakelaar

Sleuf in betonnen plafond frezen

In woonkamer en slaapkamers sleuven frezen in betonnen plafond in verband met plaatsing spotjes. Wat is uw meterprijs?

Aanleggen van extra groepen

Er moeten extra groepen aangelegd worden voor het plaatsen voor een tesla laadpaal en aansluiting van ongeveer 20 zonnepanelen. Ik geloof dat 1Z dubbel 32 amp voor de laadpaal en 2 x 16 amp voor de panelen voldoende is. Mocht dat niet zo zijn hoor ik dat graag.

Hoofdzekering aanpassen voor zonnepanelen

In verband met zonnepalen moet de hoofdzekering van 25 ampere meer ampere hebben. Kan dat en wat gaat dat kosten?

Extra groep in de groepenkast maken

Wij willen een extra groep in de meterkast laten plaatsen met een elektra-kabel naar de zolder. Onze stoppenkast is uit de jaren '80. Graag ontvangen wij een offerte voor deze klus.

Lampen en rookmelders monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor de volgende werkzaamheden: - Hoge lamp vervangen in de nok van de zolder. - Lamp vervangen badkamer en vervangen. - Vervangen rookmelder door een juiste type. - Lamp vervangen keuken. - Vervangen van spot lichtjes.

Aardlekschakelaar en hoofdschakelaar installeren

Het plaatsen van een aardlekschakelaar en hoofdschakelaar in een 1x35A kast.

Krachtstroom in een bedrijfspand aanleggen

Wij zijn voornemens om met ons bedrijf te verhuizen maar weten nog niet waar naartoe. In alle panden die wij bekijken is geen krachtstroom aanwezig. Kunt u een offerte maken voor het verzwaren naar 3 x 65 ampère. 2 x 380 groep en 1 x 220 groep extra?

Aardpen slaan

Ik moet een aardpen laten slaan, ik heb een huis gekocht uit 1962 en wil graag weten wat het kost om te laten slaan en eventueel ook aan te laten sluiten op de meterkast. Groepenkast is al in orde, heb ik geregeld met een elektricien, maar die kan geen aardpen slaan.

Radio, TV en internet installeren

Het koppelen van de nieuwe TV met de cinema home set en Ziggo en dat alles met 1 afstandsbediening werkt. Alles werkt nu apart. De nieuwste AmbiLight tv hebben we aangeschaft.

Elektra aanleggen in de schuur

Het aanleggen van elektra in nieuwe schuur,4 stopkontakten 3 tl buizen,3 buiten lampen schuur is 5 x 3 meter. Elektrakabel ligt in de schuur.

Extra groepen aanleggen en stopcontacten plaatsen

Onze meterkast bevat op dit moment nog vier groepen, oude stoppen. In verband met een nieuwe keuken in de toekomst en extra stopcontacten op zolder, willen we het aantal groepen graag uitbreiden. Misschien is het zelfs beter om de groepenkast in zijn geheel te vervangen? Het gaat in dit geval om de opdracht het aantal groepen uit te breiden, via welke methode het beste is, en op twee plekken op zolder extra stopcontacten te realiseren. Bij het doen van een prijsopgave zou ik graag willen weten of dit een uitbreiding van de groepen betreft met of zonder vervanging van de groepenkast.

Aansluiting voor inductiekookplaat

Wij willen een keramische kookplaat aanschaffen (Nutid Hin4T). Deze moet aangesloten worden en er moeten een of twee stoppen in de meterkast bijgeplaatst worden. Er worden bij de plaat geen aansluitsnoeren geleverd. Er ligt een loze leiding van de meterkast naar de keuken. We zoeken elektricien voor deze werkzaamheden.

Groepenkast vervangen

Vervangen huidige groepenkast met 4 groepen voor groepenkast met 5 groepen (1 extra groep aanleggen voor keuken). Tevens stopcontact in meterkast. Gelijktijdig verplaatsen/aanleggen stopcontacten voor nieuwe keuken. Nieuwe keuken heeft 1 extra apparaat (koelkast), verder zit apparatuur ongeveer op dezelfde plaats. Kraan wasbak verplaatsen indien mogelijk. Foto's van groepenkast en bestaande keuken inclusief gewenst aansluitschema nieuwe keuken kan via de mail worden verzonden.

Voor een nieuw casco huis hebben we ...

Voor een nieuw casco huis hebben we alle benodigde electra nodig. We gaan een woning laten bouwen en willen dit waarschijnlijk casco laten doen. Zoeken electrabedrijf voor comple electrainstallatie in de woning.

Voor mijn nieuwe keuken heb ik ectra ...

Voor mijn nieuwe keuken heb ik ectra groepen nodig in de meterkast en electra in de keuken; zoals stopcontacten die nu nog opbouw zijn, naar inbouw. De stoppenkast in de meterkast is waarschijnlijk verouderd.