Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kabel trekken en data-aansluiting maken:

Kabel trekken en data-aansluiting maken

Ik wil een paar data-kabels getrokken hebben van de meterkast naar boven. Kabels voor internet. PVC leiding al in muur aanwezig. Afmonteren met data contactdozen. Kabels en twee contactdozen mee aanbieden, graag.
Onze klant uit Zuidoostbeemster (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabel trekken en data-aansluiting maken uit heel Nederland:

Extra groep aanleggen en aansluiten in de keuken

Ik wil mijn gasfornuis gaan vervangen en wil de kosten laten berekenen voor het aanpassen van het elektra. Ik wil een extra groep laten aanleggen, een kabel van ongeveer 12 meter laten trekken via de kruipruimte en een stopcontact laten plaatsen van 2 x 230V. Ik ontvang graag uw offerte.

Perilex aansluiting laten aanleggen

Krachtstroomgroep plaatsen in meterkast, kabel trekken naar bestaande keuken met perplex aansluiting voor 3 fase om keramische kookplaat te plaatsen. Kabel eventueel via kruipruimte naar keuken. Wat gaat dit ongeveer kosten en wanneer aanleggen.

UTP kabel trekken

Voor de WIFI versterker in de werkkamer op de eerste etage moet er een UTP kabel getrokken worden vanuit de meterkast in de hal beneden naar de werkkamer op de eerste verdieping. Er is een doorvoerbuis aanwezig waar nu een telefoniekabel vanuit de meter kast doorloopt. Ik heb geen KPN aansluiting (alles via Ziggo) dus die kabel kan er uit.

Stroom voor de inductiekookplaat aanleggen

Van de meterkast via kruipruimte kabel trekken naar keuken voor inductie kookplaat met perplex aansluiting. Heb een nieuwe meterkast klasse 2 IP30 80A. Heb sinds kort zonnepanelen en digitale energiemeter.

UTP-kabel trekken naar 1e verdieping

Heer/mevrouw, Ik zou graag een internetkabel willen laten trekken vanaf de meterkast beneden (waar Ziggo modem staat) naar kantoorruimte op de eerste verdieping. Hier bevinden zich meerdere stopcontacten en tevens een (oude) telefoonaansluiting), dus deze zou vervangen kunnen worden door een UTP uitgang. Hoeveel gaat dit kosten en wanneer dat kan plaats vinden? In afwachting van uw reactie.

COAX-kabels laten trekken

De coax kabel van de meterkast op de begane grond naar de eerste verdieping is volgens ZIGGO te zwak om een goed beeld en geluid te geven op de tv op deze verdieping. Deze COAX kabel moet dus vervangen worden, en daar ontvangen wij graag een aanbieding voor.

UTP-kabel trekken naar zolder en slaapkamer en aansluiten

Graag ontvangen wij een offerte voor het doortrekken van een UTP kabel naar de zolder en naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Er is een buis aanwezig in de meterkast waar nu de tv kabel doorheen loopt. We willen graag op zolder en in de slaapkamer internet via de kabel. Alles moet ook even goed worden aangelegd en aangesloten.

COAX kabel laten trekken van meterkast naar slaapkamer

Ik wil graag vanuit mijn meterkast in de hal naar de slaapkamer van mijn dochter een coaxkabel laten trekken voor aansluiting van haar mediabox van Ziggo. De coaxkabel is reeds in mijn bezit.

Krachtstroom naar keuken trekken

Vanuit de meterkast een kabel trekken naar de keuken. Deze moet een losse oven van 7400 watt aankunnen. Er is reeds krachtstroom aanwezig, maar niet in de keuken.

Krachtstroom kabel trekken

Ik wil graag een krachtstroom of 3 fasen hebben vanuit mijn meterkast naar de zolder, 6 meter voor een elektrische cv die 26 A stroom trekt.

Partners

Partners van Casius