Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zandvoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zandvoort heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zandvoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zandvoort of directe omgeving.

213 klanten uit Zandvoort bevelen een bij Casius in Zandvoort aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zandvoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, 2 groepen aansluiten meterkast, krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast installeren, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zandvoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zandvoort:

Aanleggen twee extra groepen tbv airco

De groepen kast uitbreiden (220X330) en 2x een groep naar boven verdieping leiden. 1x via bovenkant meterkast door plafond en muur (+/- 2 meter) en 1x via kruipruimte door kamer/bijkeuken (Invrezen) en door plafond vloer naar kamer (+/- 20 meter).

Extra stroomkast plaatsen

Elektra in keuken vervangen. Graag een extra stroomkast plaatsen voor apparatuur in keuken. 3 krachtstroompunten. En dan 12 stroompunten voor koelkasten vriezers tosti-ijzer snijmachine verlichting enzovoorts.

Krachtstroom voor de keuken

Ik heb een inductie kookplaat aangeschaft, maar geen juiste aansluiting in de keuken. Er zal krachtstroom moeten komen en de kookplaat geïnstalleerd.

Groepenkast en alle elektra vervangen

Ik wil de elektra van de gehele woning laten vervangen inclusief de meterkast. Het gaat om een jaren 70 woning. Er moet ook een nieuwe aardlekschakelaar komen.

Aardpen slaan.

Graag een aardpen slaan, net buiten de woning en de pen aansluiten in de meterkast.

Dubbel stopcontact maken in meterkast

Ons modem staat (nu) in de meterkast maar we hebben daar geen stopcontact. Graag dubbel stopcontact plaatsen voor evt. Andere wensen in toekomst. Graag offerte per mail, niet telefonisch

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Extra groep in stoppenkast in verband met de aanschaf van een inductie kookplaat.

Elektra compleet vervangen

Wij zijn momenteel bezig te begroten op een mogelijk a.s. verbouwing. Hierbij is de verkregen informatie van de verkopers dat 1 groep niet meer werkt. Huidige groepen kast nog uit smelt zekeringen bestaat. Bouwjaar van het huis 1965. Wij willen graag groepenkast geheel vervangen, voorzien van voldoende groepen ook voor de nieuw aan te leggen keuken en badkamer. Woning is 96 m2, 2 verdiepingen. 3 slaapkamers. Een vierde slaapkamer/zolder verdieping. 2 bergingen 1 tegen het huis, ander achter in tuin deze is al voorzien van elektra. Graag horen wij ongeveer waar wij aan moeten denken

Uitbreiding van de groepenkast

Wat kost het om mijn groepenkast te laten uitbreiden. Ik wil namelijk een inductie kookplaat aanschaffen en hiervoor zal er een extra groep moeten worden aangelegd.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Installatie aanpassen nieuwe meterkast

Elektra aanpassen in de keuken

In de keuken moet een perilex aansluiting komen. De meterkast grenst aan de keuken qua achterzijde wand en er dienen 2 wandcontactdozen respectievelijk 1 meter via een gipsplaat en 7 meter, kabel kan los langs vloerafwerking, omgelegd worden. De tekeningen van de keuken en een foto van de meterkast kunnen opgestuurd worden.

Groep bijplaatsen en stopcontacten verplaatsen

Ten behoeve van een tweede oven in de keuken dient er ene extra groep bijgeplaatst worden met een aansluiting in de keuken. De keuken zal volledig verwijderd zijn op het moment dat de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daarnaast zijn er 3 stopcontacten in de huiskamer die verplaatst moeten worden. Zitten nu ongeveer op een meter hoogte maar zouden naar plint hoogte moeten. Hiervoor moet er in in een betonnen muur gefreesd worden. Komende woensdag krijg ik de sleutel van de woning, dan moet het zo spoedig mogelijk uitgevoerd worden want de stukadoor komt begin april.

Kabel laten trekken naar zolder

1 kabel naar zolder. En 2 kabels naar de 1ste verdieping. En of het überhaupt wel mogelijk is.

Elektra vernieuwen en uitbreiden

Nieuwe meterkast en uitbreiding en vernieuwing groepen Huis 100 m2 drie slaapkamers

Belluno plafondventilatoren ophangen

Wij willen graag 3 Belluno plafondventilatoren op laten hangen maar het probleem zit hem in het nieuwbouwplafond in ons appartement, daarboven zit vloerverwarming. De schroeven mogen niet meer dan 4 centimeter zijn. Onze bezorgdheid is dat de twee schroeven niet voldoende zijn in verband met het bewegen van de fan. Gaarne uw antwoord en prijs in verband met het ophangen.

Aardpen slaan

Graag ontvangen we een offerte voor het slaan van een aardpen. Het gaat om een bungalow met plat dak.

Aardpen slaan

Ik heb een woning uit bouwjaar 1906, waar ik een aardpen wil laten slaan. Er moet gemeten worden of de weerstand voldoende is en de aardedraad moet worden gekoppeld aan de groepenkast. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Nieuwe elektra installatie

Ik wil graag een compleet nieuwe elektrische installatie aanleggen.

Aardpen slaan

Ik ontvang graag vrijblijvend uw prijs voor het laten slaan van een aardpen. De meterkast is goed en hoeft niet aangepast te worden.

Netwerkkabels door een loze buis trekken

Ik wil graag 2 internetkabels door een loze leiding in de muur laten trekken (er zit een touwtje in de buis). Deze loopt van de modem in de meterkast naar een zijkamer (zie foto's). De ene kabel (ongeveer 12 m) moet aan een vaste desktop computer worden aangesloten. De andere kabel (ongeveer 15 m) moet aan een laptop worden aangesloten. Beide plekken op dezelfde verdieping. De kabels graag meeleveren. Bouwjaar van de woning: 2014. Provider: Ziggo.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Nu heb ik 3 groepen zonder aardlek. Moet 4 groepen worden met een aardlekschakelaar. Het betreft een recreatiewoning. Levering groepenkast door elektricien. Offertes via mail all-inn.

Meterkast verplaatsen

Meterkast staat in gang in de buurt van de voordeur. Deze willen we verplaatsen als dat mogelijk is, naar onder de trap. Het gaat om ongeveer 3 meter. Huis is uit 1930. Mogelijk is ook de meterkast aan vervanging toe. Wat zijn daar ongeveer de kosten van?

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil weten wat het kost om de stekker van mijn oude inductiekookplaat om te zetten naar mijn nieuwe

Extra krachtstroom aanleggen in een restaurant

Ik wil extra krachtstroom in een restaurant

Groep in de groepenkast bijplaatsen

IN de bestaande groepenkast is de gehele benedenetage (woonkamer, toilet, hal en gang), keuken en schuur aangesloten op 1 groep. In verband met de vaatwasser in de keuken zou ik deze graag op een aparte groep willen hebben.