Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep:

Extra groep

Ik wil graag mijn oven laten werken Blijkbaar heb ik een extra groep nodig mijn huis is gebouwd in 2005. Extra groep aanbrengen in meterkast
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep uit heel Nederland:

2 groepenkasten vervangen, aarden en vervangen schakelaars zie onderstaande beschrijving

Woonkamer: 8 dubbele wandcontactdozen 4 enkele wandcontactdozen 1 serieschakelaar 1 wandcontactdoos naast schakelaar 2 schakelaars met wandcontactdoos Hal: 2 serieschakelaars vervangen 1 wisselschakelaar vervangen 1 dubbele wandcontactdoos Kamer linksvoor (open vloer): 4 dubbele wandcontactdozen 1 serieschakelaar vervangen 1 wisselschakelaar vervangen Entree linksvoor: 2 dubbele wandcontactdozen in voorzetwand 1 dubbele wandcontactdoos 1 schakelaar Badkamer nieuw: 1 serieschakelaar 1 lichtpunt 1 lichtpunt wastafel 2 enkele wandcontactdozen badmeubel 1 vereffeningsaarde 1 wandcontactdoos op aparte groep wasmachine 1 wandcontactdoos op aparte groep droger 1 voeding sauna 400v op wandcontactdoos 5p/16 Slaapkamers links vier maal: 1 schakelaar 2 dubbele wandcontactdozen Overloop: 4 schakelaars 1 wandcontactdoos naast schakelaar Slaapkamer rechtsvoor: 3 dubbele wandcontactdozen 1 schakelaar Slaapkamer rechts midden: 3 dubbele wandcontactdozen 1 schakelaar Slaapkamer rechtsachter: 4 dubbele wandcontactdozen 1 schakelaar Algemeen: Alle wandcontactdozen met randaarde op 30cm vanaf vloer Schakelmateriaal Busch jaeger si-balance Inclusief hak en breekwerk Hoofdgroepenkas

Elektra aanleggen tuin

Nu een zomervakantie naar Tuinesië steeds aannemelijker wordt willen wij willen graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een elektrapunt achter in de tuin, dit zodat we onder de overkapping een lamp kunnen aansluiten en een apart stopcontact hebben voor een wifi versterker/muziek o.i.d. Het betreft een woning uit 2017. In principe zit er nog ruimte op de groep van de bijkeuken en zou het vanuit daar "naar buiten" kunnen.

Stoppenkast vervangen of groep aanleggen

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen in mijn stoppenkast, vanwege vele apparaten in de keuken. Ik heb een zeer verouderde stoppenkast (zie foto). Graag hoor ik wat de prijs is voor deze klus en of ik wellicht beter de hele stoppenkast kan laten vervangen en wat daar dan de prijs voor is.

Anleggen extra groep en stroompunt buiten

T.b.v. airco een extra groep plaatsen en onder de woning door een leiding trekken en via de buitenmuur aan de buitenkant een contactdoos plaatsen. De kruipruimte is goed bereikbaar.

Aanpassingen groepenkast + huisinstallatie

Er moeten wat aanpassingen aan de groepenkast worden gedaan en wat worden geïnstalleerd. Het gaat om: * verplaatsen inbouw perilex krachtstroom contactdoos ca. 1 meter in gipsblokkenwand * verplaatsen inbouwdoos 230V ca. 2 meter in gipsblokkenwand * verplaatsen van 2 keukengroepen 230V via kruipruimte ca. 5,5 meter * extra groep + aardlekschakelaar plaatsen in bestaande groepenkast

Aanleg elektra badkamer en keuken

- Inbouw ventilator voor de badkamer. De foto geeft de locatie aan: het gat heeft een diameter van ongeveer 9 cm. - Wandcontactdoos met 2 afsluitbare contacten (via kleppen) in badkamer. Deze moeten continue stroom geven. - Nieuwe groep in de meterkast voor een te plaatsen vaatwasser. - Plaatsing 2 stopcontacten in keuken: 1 voor vaatwasser en 1 voor afzuigkap. NB: Er is in de badkamer, naast een punt waar het licht op aangesloten is, een stroompunt waar vroeger een wasmachine oid op aangesloten was.

Vervangen meterkast

De hele meterkast vervangen en daarbij ook nog extra groepen plaatsen. En een overzicht kunnen plaatsen wat waar uit komt. En een groep voor compressor aansluiting. tevens ook nog aansluiting voor Cat6 kunnen plaatsen indien mogelijk.

Plaatsen extra groep in meterkast en laadpunt aansluiten

Ik wil een extra groep in de meterkast afgezekerd op 20A tbv een laadpunt voor een electr auto. De meterkast hangt in een kastje onder de trap en is van voren en van achteren goed te bereiken. De Wallbox komr minder dan 2 meter van de Meterkast. Graafwerkzaamheden ed. zijn niet nodig. Eén gat door de muur voor de Wallbox. Ik had er al iemand voor, maar ondanks herhaald vragen komt hij niet meer opdagen.

Elektra laten aanleggen

Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken. Maar voordat hij geplaatst kan worden hebben we een extra groep in de groepenkast nodig.

Extra groep plaatsen

Ik zou graag een extra groep willen plaatsen voor meer stroomverbruik in de schuur

Partners

Partners van Casius