Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zaandam of directe omgeving.

1143 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra gehele woning, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, groepenkast vervangen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zaandam:

Spanning op draden meten en probleem oplossen

Ik heb getracht de hoofdlamp in de woonkamer te vervangen. Ondertussen denk ik dat er geen spanning meer staat op de uitstekende draden. Er is alleen rood en zwart. Ik heb geprobeerd de spanning te meten met een spanningsmeter, maar er gaat geen lampje branden. Ondertussen groeit deze schijnbare simpele klus me boven mijn pet...

Extra stopcontacten plaatsen

Ik wil 2 extra stopcontacten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

2x 16 ampère uitbreiden in meterkast

Het betreft het aanleggen van 2 extra groepen, 2 x 16 AMP, in de meterkast. Daarna dient de kabel via de kruipruimte 7 meter doorgetrokken te worden naar de naar keuken ten behoeve van de installatie van de inductiekookplaat.De perilex stopcontact dient ook bevestigd te worden. Wij wonen in een woning van 7 jaar oud.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen in de meterkast. De afstand tot het aansluitpunt is ongeveer 6 meter.

Aanleggen extra elektra groep

Ik wil graag een extra elektra groep voor elektrisch koken. Er moeten misschien ook leidingen en een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de meterkast en de keuken is ongeveer 4 meter.

Aardpen slaan

Omdat er een nieuwe aansluiting voor de elektra en water komt, moet ik een certificaat hebben dat de grond geaard is. De grond dient dus geaard te worden. Er moet een aardpen in de grond geslagen worden.

Aardpen laten slaan en eventueel aardlekschakelaar aanbrengen

Aardpen laten slaan en mogelijk aardlekschakelaar aanbrengen.

Vervangen groepenkast

Groepenkast vervangen. 5e groep (keuken) is niet op aardlek aangesloten.

Aardpen slaan

Het gaat om het slaan van een aardpen voor een nieuw aan te leggen meter kast.

Vervangen van de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn gehele meterkast kan vervangen. De meterkast bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Meterkast geheel verplaatsen

Ik wil graag mijn meterkast verplaatsen. Dit is overigens maar een verplaatsing van 50 cm. De meterkast zit direct achter de voordeur waardoor deze niet volledig open kan en wil hem een stuk verplaatsen, zodat deze wel helemaal open kan. Hij moet naar de kast ernaast (zie foto).

Meterkast uitbreiden voor inductiekoken

Uitbreiding van de meterkast is nodig, denk ik. Tevens het aanleggen van stroom naar de keuken voor een inductiekookplaat.

Aardpen slaan en aansluiten

Kunt u een offerte sturen voor het slaan en aansluiten van een aardpen in mijn jaren '30 woning in Zaandam?

Kabels trekken in een nieuwbouwhuis

Ik wil graag 2 kabels van boven naar de meterkast. De leidingen lopen er al, er zitten kabels in voor telefoon en tv maar dat moet voor internet worden. Beneden in de woonkamer ook naar de meterkast. Internetkabel voor interactieve tv.

Elektra vernieuwen in de camper

Wij hebben een camperbusje, een Toyota Hiace bj 2000. Deze bus is omgebouwd, echter is de elektra niet aangelegd. Dan heb ik het over een EEC stekker, stopcontacten, koelkast aansluiting en twee accu''s die ontbreken. Wij willen graag een offerte ontvangen om dit in ons busje te laten aanbrengen.

Stopcontact aanleggen

In de meterkast een dubbel stopcontact aanleggen

Meterkast verplaatsen

Ik heb een winkelpand aan huis met een eigen aansluiting. Ik wil graag gaan verbouwen. De meter kast moet 1.50 meter verplaatst. Ik heb een groep of 8 en de meter van Liander en de watermeter zitten bij elkaar. Regelen jullie ook het contact met Liander of moet ik daar nog iets voor doen?

Vervangen elektra gehele woning

Electra gehele woning vervangen en eventueel extra stroomvoorziening voor buiten aanleggen.

Stopcontact verleggen

De stopcontacten in de woon en slaapkamers moeten verplaatst worden. Een aantal stopcontacten zijn op dit moment ongeaard en deze willen wij geaard hebben. Exacte aantal ivm aankoop nieuwe woning niet bekend.

Extra meterkast en mantelbuizen plaatsen

Op de hoofdmeter bevinden er tussenmeters. Een van de tussenmeters leveren gas en elektra naar onze appartement. Echter hebben wij ervoor gekozen om een eigen hoofdmeter te plaatsen voor de nutsvoorzieningen. Van Liander hebben wij te horen gekregen dat er een extra meterkast moet komen en mantelbuizen.

Krachtstroom aanleggen voor elektrische CV-ketel

In mijn oude woning van bouwjaar 1908 wil ik een krachtstroom voor een elektrische CV-ketel aanleggen. De ketelplaats is in de aangebouwde keuken die ongeveer 9 meter van de meterkast vandaan is. Via de kruipruimte van 50-60 cm hoogte kan de kabel doorgetrokken worden. In principe ligt er op dit moment geen water in de kruipruimte.

Nieuwe trekschakelaar installeren voor de wasmachine

De trekschakelaar voor de wasmachine in de badkamer is defect sinds oude wasmachine kapot ging. Met de nieuwe wasmachine doet de schakelaar ook niets meer. De oude trekschakelaar is waarschijnlijk ook heel oud en moet vervangen worden. Dan de wasmachine er weer op aansluiten.

Stopcontact geaard laten maken

Ik wil van een ongeaard stopcontact een geaard stopcontact maken,

Kabels trekken in huis en WiFi-signaal verbeteren

Ik heb momenteel internet van Telfort wat binnenkomt in de meterkast. Hierdoor is het internet in de woonkamer (BG), Slaapkamer (1 hoog) en zolder verbonden via wifi extenders via het elektra netwerk. Dit werkt op zich wel, echter de wifi op 1 hoog en zolder is dramatisch / tot slecht. Ik zou graag kabels willen op de 1e etage; ik heb zelf geprobeerd om een utp 6 kabel door te trekken naar de slaapkamer op 1 hoog via loze buis en heb een netwerkcontactdoos CAT6 gekocht. Echter lukt het me niet om het werkend te krijgen. Hier heb ik dus de benodigdheden al voor in huis. Daarnaast zou ik graag een zelfde aansluiting willen op zolder, maar of dat haalbaar is weet ik niet. Er zitten wel veel stopcontacten maar nergens zit een coax of utp aansluiting. Daar heb ik nog geen materialen voor. Ik zoek een elektricien die hiermee voor mij aan de slag gaat en alles kan aanleggen en werkend kan maken. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Groepenkast vervangen

Huidige groepenkast vervangen. Het betreft hier: 1 fase, 7 oude witte draaistoppen, 1 of 2 aardlekschakelaars (weet ik niet zeker).