Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zaandam of directe omgeving.

1186 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zaandam:

Vervangen van electra

Verlichting nakijken en eventueel vervangen (dimmers). En we hebben kabels die weggewerkt moet worden. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn.

Stoppenkast vernieuwen

Stoppenkast vernieuwen van oud systeem naar 3 fase 3x 25 aanmaken extra groep tbv inductiekoken

Extra groep

Ik wil graag mijn oven laten werken Blijkbaar heb ik een extra groep nodig mijn huis is gebouwd in 2005. Extra groep aanbrengen in meterkast

Zonnepaneelkabel verleggen

We hebben een dakkapel laten plaatsen en zitten met een zonnepaneelkabel die in de weg zit. Zie foto. Deze moet verlegd worden naar buiten en waarschijnlijk iets verlengd worden. Dus de leiding, die nu binnendoorloopt en in de weg zit, dient buiten onder de dakpannen te lopen en vervolgens dienen de kabels weer uit te komen onder de dakkapel.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen 10 groepen en voor airco in slaapkamer randaarde stekker maken.

Twee extra groepen voor vaatwasser en oven

In ons nieuwbouwappartement hebben wij twee extra groepen nodig voor de vaatwasser en oven (beide apparaten zullen ieder max 3600 watt gebruiken). De leidingen liggen er al met een loze draad erin. Het volgende willen wij graag geinstalleerd hebben: - Twee nieuwe groepen (5 bestaande groepen) - Bekabeling door bestaande buizen trekken - Dubbele wandcontactdoos naast de gas uitgang (1 voor oven en 1 voor elektrische ontsteking fornuis) - Enkele wandcontactdoos voor de vaatwasser. Bijgevoegd is een foto met de locaties omcirckeld waar de wandcontactdozen moeten komen met de reeds bestaande aansluitpunten. Dit willen wij graag geinstalleerd hebben voor 23 Maart. Graag horen wij hoeveel deze klus in totaal moet kosten en wanneer dit mogelijk is.

Gat boren voor aanleg van meterkast

Ik heb een aanvraag ingediend voor een nieuwe aansluiting voor een "Gas" Elektra" Water" Media Telefoon Kabel". En hiervoor moet er van te voren een meterkast en (een) gaten en of een gat, aangelegd worden waar de meterkast komt. Ik ben op zoek naar een erkende bedrijf en of installateur die dit, zo goedkoop mogelijk, voor elkaar kan krijgen.

Aanpassen elektra keuken

Nieuwbouw appartement met standaard aansluitingen past niet geheel bij keuken. Bijgevoegd de technische tekening van de keuken. In roze is fout en moet omlaag, groen nieuw aanleggen (aantal/positie ntb) en met blauwe pen aangegeven waar juist extra contactpunten aanwezig zijn, inclusief gemeten werkelijke positie. Geel/oranje zijn stopcontacten en leidingen die waarschijnlijk goed genoeg liggen. Het betreft een scheidende gipswand (dus brandvertragend).

Groepenkast vervangen

Wij willen in onze nieuwe woning (eengezinswoning, tussenwoning) de groepenkast laten vervangen. De huidige heeft 2-3 groepen en geen aardlekschakelaar. Wij zouden graag na overleg de juiste groepenkast voor onze leefsituatie willen laten installeren.

Extra groep bij plaatsen voor inductie kookplaat

Ik ga binnenkort elektrisch koken en daarom wil ik een extra groep bij laten plaatsen in de meterkast. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Aanvraag installatie en vervangen groepenkast en perilex stopcontact aansluiten

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen hiervoor de elektrische installatie laten doen. Graag zou ik van u willen weten of u dit kunt uitvoeren en wat de prijs is. Wat wij nodig hebben is installatie en vervangen van de groepenkast: keuken 4 dubbele wandcontactdoos boven het keukenblad 1 wandcontactdoos ten behoeve van verlichting onder koof 1 wandcontactdoos ten behoeve van wasemkap 1 perilex wandcontactdoos ten behoeve van kookplaat 7,4 Kw (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van quooker (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van koelkast/vriezer 2 wandcontactdoos ten behoeve van oven/combi stoomoven (aparte groep) Meterkast: 1 groepenkast 1 fase 8 groepen 230V, 1 kookgroep 7,4 Kw, 3 stuks aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar, heb ik nodig. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 4-6 meter. we hebben geen kruipruimte, wel een ruimte onder het huis, maar je kan er niet komen. We hebben een betonnen vloer. We hebben nu een oude stoppenkast met 4 groepen en een oude door brand stop. We hebben geen aardlekschakelaar, geen idee of ik aardpen heb. Eind januari wordt de keuken geplaatst. Dan zou met de leverancier van de keuken die de keuken komt plaatsen even overlegd moeten worden wanneer de meterkast vervangen moet worden.

Vervangen elektra oude woning

Ik heb een huis uit 1929 gekocht waar ik met spoed nieuwe bedrading op de bovenverdieping en een nieuwe stoppenkast (vlg NEN 1010) in wil laten plaatsen. Dat betekent: veilige stopcontacten en lichtpunten op de drie slaapkamers en verwijderen van de oude kabels.

Meterkast keuring horeca

Meterkast nen1010 moet gekeurd worden. Mogelijke aanpassingen. Graag ontvang ik een offerte.

Gaskookplaat vervangen voor inductie

Graag wil ik de huidige gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat. De huidige gaskookplaat is 86 x 51. Er is een zeer uitgebreide meterkast aanwezig, dus weet niet of er wel een extra groep gemaakt moet worden. Dus dat nader te bepalen.

Kabels wegwerken in de muur

Ik ben van plan om de volgende maand een nieuwe tv te kopen. Nu heb ik nog een kabelgoot en zou ik graag al mijn bedrading in een goot in de muur willen hebben. Ik wil ook een mooi, laag audiomeubel hebben over de breedte. Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten en hoe de afwerking is, wat ik eventueel zelf nog moet doen. Graag hoor ik dat spoedig van u.

Meterkast vernieuwen in verband met nieuwe keuken

Vernieuwen van de meterkast. Ik ga naar een nieuwe keuken waarbij een update van de kast geen overbodige luxe is. Op het moment zijn er 4 Groepen (zie foto) voor het huis verdeeld. Daarnaast zijn er nog twee groepen (links op foto) voor een perilex aansluiting van een inductiekookplaat. In de nieuwe keuken zou er een aansluiting voor een kookplaat inductie blijven. Hoewel ik me afvraag of de huidige goed is. Naast deze aansluiting komt er een groep bij voor een oven (2800 W) en een groep voor een quooker (2300 W).

Aardpen slaan

Mijn appartement is niet goed geaard. De aarding zit nu op de waterleiding. Het is een voormalig schoolgebouw. Ik heb geen funderingsproblemen. Ik denk dat de grondsoort klei is en op een paar meter diepte zand.

Nieuwe 3 fasen groepenkast aanleggen met 6 krachtstroomgroepen

Graag laat ik in een bedrijfspand een nieuwe 3 fasen groepenkast aanleggen met enkele normale groepen en 6 krachtstroomgroepen voor houtbewerkingsmachines. Het is een oude fabriek die ze aan het opdelen zijn in ateliers en werkplaatsen. Er komt een 1 fase meterkast te hangen, maar deze moet uitgebreid worden. Er is al krachtstroom, maar deze moet aangezet worden.

Aardpen slaan

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een aardpen slaan in verband met een nieuwe meterkast in de garage.

Krachtstroom aanleggen ten behoeve van inductie

Ik wil graag 3-fase krachtstroom laten aanleggen voor een inductie kooktoestel. Inclusief de aanpassing in de meterkast en de bekabeling naar de keuken. En incl. materiaal (als het door de muur kan is het ongeveer 2 meter) Inductie en meterskast zitten op dezelfde verdieping aan de andere kant van de muur. Gelieve eerst mailen en niet te bellen.

Krachtstroom aanleggen ten behoeve van inductie koken

Ik wil graag 3-fase krachtstroom laten aanleggen voor een inductie kooktoestel. Inclusief de aanpassing in de meterkast en de bekabeling naar de keuken. En incl. materiaal (als het door de muur kan is het ongeveer 2 meter) Inductie en meterskast zitten op dezelfde verdieping aan de andere kant van de muur.

Spanning op draden meten en probleem oplossen

Ik heb getracht de hoofdlamp in de woonkamer te vervangen. Ondertussen denk ik dat er geen spanning meer staat op de uitstekende draden. Er is alleen rood en zwart. Ik heb geprobeerd de spanning te meten met een spanningsmeter, maar er gaat geen lampje branden. Ondertussen groeit deze schijnbare simpele klus me boven mijn pet...

Extra stopcontacten plaatsen

Ik wil 2 extra stopcontacten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

2x 16 ampère uitbreiden in meterkast

Het betreft het aanleggen van 2 extra groepen, 2 x 16 AMP, in de meterkast. Daarna dient de kabel via de kruipruimte 7 meter doorgetrokken te worden naar de naar keuken ten behoeve van de installatie van de inductiekookplaat.De perilex stopcontact dient ook bevestigd te worden. Wij wonen in een woning van 7 jaar oud.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen in de meterkast. De afstand tot het aansluitpunt is ongeveer 6 meter.