Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom aanleggen:

Krachtstroom aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van krachtstroom voor een horeca espresso apparaat.
Onze klant uit Wormer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom aanleggen uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen in de schuur

Ik wil graag een krachstroom stopcontact in de schuur. Een foto van de huidige meterkast is beschikbaar. De kabel van de meterkast tot in de schuur ligt er al ( grondkabel, 4 adres 2. 5 mm + aardemantel )

Verwarmingssysteem aanleggen

Het gaat om de verbouw van een monument. 237 m2 woonoppervlakte met beneden anderhalf steens muren en op de 1e en 2e etage steens muren. Er komt een nieuw dak op met een isolatie waarde van ongeveer 4.5. De muren op de 1e en 2e etage worden geïsoleerd door middel van voorzetwanden en zullen een RC waarde krijgen van 3.5. Op de begane grond zijn de muren erg mooi, dus die gaan we niet isoleren. Dat blijft dus anderhalf steens. Er is nog geen verwarming aanwezig, dus daar is nog alles mogelijk. Het is een vrijstaand huis en er worden achterzetramen geplaatst. Wat zijn de mogelijkheden? Stroomvoorziening is er. Er zit namelijk 3 keer krachtstroom in.

Krachtstroom aanleggen

Het betreft het aanleggen van krachtstroom ten behoeve van een inductiekookplaat in een nieuwe te plaatsen keuken.

Krachtstroom aanleggen in meterkast

Voor een elektrisch fornuis zou ik graag mijn meterkast laten aanpassen naar een 3 fase/krachtstroom aansluiting. Tevens laat ik me graag adviseren over het aantal benodigde groepen en wanneer nodig, het bijplaatsen van extra groepen. De meterkast is 5 meter verwijderd van het fornuis.

Krachtstroom aanleggen voor een kleine sauna

Ik heb een kleine sauna gekocht 150 bij 150 cm. maar nu moet de verwarming aangesloten worden op een krachtstroom. Wat zijn deze kosten om dat aan te leggen?

Graag offerte voor extra groep in meterkast plus aanleggen perilex aansluiting

Wil een inductie kookplaat aanschaffen. Wil graag weten wat het kost om een soortgelijke aansluiting te laten maken in de keuken met nieuwe groep in meterkast. Betreft een huurhuis uit bouwjaar 2013 ben helaas afgekeurd dus hierdoor een gering budget. Graag offerte voor extra groep in meterkast plus aanleggen perilex aansluiting. Heb uiteraard nog geen inductie kookplaat, moet ook eerst daarvoor sparen. Maar helaas moet ik ook krachtstroom hebben. Betreffende telefoonnummer is niet correct!! Heb namelijk een geheim nummer. Graag vrijblijvende offerte per e-mail:

Elektra aanleggen in woning

Aanleggen van elektra in de woning: - Nieuwe meterkast - tv kabels uitbreiden in frezen - UTP kabels aanleggen - moderniseren verlichting dakterras - krachtstroom voor toekomstige keukenapparatuur - stroom aanleggen naar portaal voor camera - uitbreiden stopcontacten

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aansluiting maken in de meter kast en jacuzzi aansluiten Kabel kan buiten om en we graven het zelf wel in ongeveer 20 meter lengte kabel

Krachtstroom-aansluiting aanleggen

Aanleggen van een krachtstroomaansluiting voor een infrarood sauna met 5x 350W lampen, en 2x 500W lampen.

Aansluiting krachtstroom

Ik wil krachtstroom voor schuur (o.a. lasapparaat) en wil daarom in de meterkast krachtstroom waarbij hier ook een stopcontact komt te zitten, dus alles blijft in de meterkast. Graag een offerte voor het aanleggen hiervan incl. Materiaal. Ik heb een foto bijgesloten maar kon maar 1 foto bijvoegen. Er moet ook een hoofdschakelaar inkomen als ik het goed heb dus deze ook meenemen in de offerte

Partners

Partners van Casius