Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Wormer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Wormer heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Wormer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Wormer of directe omgeving.

185 klanten uit Wormer bevelen een bij Casius in Wormer aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Wormer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: tL-bakken vervangen, plafonnières vervangen, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, elektra vervangen, tL- door LED-verlichting vervangen, stopcontacten installeren en meterkast aanpassen, elektra laten aanleggen of vervangen, aardpen slaan en groepenkast vernieuwen, stoppenkast in een nieuwbouwhuis aanleggen, groepenkast vervangen en krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast plaatsen, elektrische installatie opwaarderen, groepenkast vervangen, groepenkast installeren, stoppenkast vervangen en groepen uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Wormer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Wormer:

Groepenkast vervangen

In mijn nieuwe woning (Wormer) wil ik de groepenkast vervangen. Een kast van 8 groepen (nu 6)en 2 aardlek (nu 1). 2 groepen moeten worden aangelegd in de keuken, een perilex voor elektrisch koken en een groep voor de combimagnatron. Deze 2 groepen moeten via de kruipruimte van de hal naar de keuken gebracht worden (is mogelijk zonder fysiek de kruipruimte in te gaan). De overdracht van de woning is 27 juli, waarna eerst de oude keuken verwijdert moet worden, dus plaatsing tussen 6 en 14 augustus

Krachtstroom aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van krachtstroom voor een horeca espresso apparaat.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan voor de woonboot en heb een haakpunt nodig. Deze moet in een walkast gedaan worden waar Nuon de meter in gaat installeren.

Elektrische deuropener met intercom installeren

Ik wil graag een elektrische deuropener met intercom laten installeren in ons bedrijfspand. Kantoor is boven en er is geen zicht op de deur, dus met camera en beeldschermpje waar je de deur kan openen en de persoon voor de deur kan zien.

Aardpen slaan

Op 23 maart krijg ik de de sleutel van een andere woning uit 1963, hier is nog geen aardpen aanwezig.

Groepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast laten vervangen. Er zitten nu 6 groepen in de kast uit 1998 met 1 fase en een zware groep voor keramische plaat met eigen zekering. Ik wil graag een 3 fasen, 14 groepen, 1 krachtgroep voor 11.000 watt (i.v.m. zwaarste inductieplaat Bauknecht), een beltrafo en een hoofdschakelaar. Inclusief aansluiten van slechts 6 groepen en de bestaande keramische kookplaat. Er blijven dus 8 groepen niet aangesloten.

Led spots en dimmers plaatsen

Het betreft het vervangen van de halogeen spotjes in de woonkamer. Graag zouden wij LED spotjes willen laten plaatsten. Ook de bestaande dimmer zal vervangen moeten worden voor 1 a 2 dimmers. De vakman dient de spots en dimmers te leveren en te monteren.

TV kabel doortrekken

Tv kabel van meterkast naar 2e verdieping aanleggen met eventueel een extra versterker.

Stopcontact in de meterkast

Het klinkt bizar, maar ik heb geen stopcontact in de meterkast en kan dus niet draadloze kastjes voor internet en TV aansluiten. Wat kost het om daar een dubbele contactdoos aan te brengen en wanneer kan dat? M.v.g.