Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Weesp of directe omgeving.

352 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Weesp:

Een extra dubbele wandcontactdoos + een extra wisselschakelaar plaatsen.

In ons slaapkamer willen wij een extra dubbele wandcontactdoos plaatsen. Nu zit er 1 wandcontactdoos in de andere kant van de wand. We willen ook een extra wisselschakelaar ten behoeve van een bestaand lichtpunt plaatsen. De muur is van beton.

Aarding badkamer

Ik wil graag de aarding voor 2 badkamers in orde brengen. De badkamer op de eerste verdieping heeft een aardedraad maar deze is niet aangesloten. In badkamer van de dakopbouw is geen aarding waargenomen.

Verplaatsen van wandcontact doos

In de keuken willen wij een wandcontactdoos verplaatsen en een extra plaatsen. Nu zit er 1 contact doos achter het fornuis, straks willen we er 1 links en 1 rechts van het fornuis hebben. De muur is van beton.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag de stoppenkast laten vervangen en bij de stopcontacten een aardlek stroomdraad aansluiting hebben. Dat heb ik nu niet en vind ik erg onveilig. Ik heb nu 3 groepen maar wil naar minstens 4 groepen ivm de aanschaf van een boiler maar misschien met oog op de toekomst met elektrisch moeten gaan koken is een 6 groepenkast handiger. Graag wil ik hier advies voor hebben.

Stopcontacten en internetpoorten aansluiten

Voor het nieuwe pand waar wij naar toe gaan verhuizen willen wij een aantal stopcontacten aanleggen. Ook willen wij eventueel ook internet poorten laten aansluiten.

Stopcontact aarden

Ik wil een stopcontact laten aarden. Niet alle stopcontacten zijn namelijk geaard in mijn keuken.

Dubbele trekschakelaar installeren

Ik wil graag van mijn bestaande enkele trekschakelaar in de badkamer een dubbele trekschakelaar laten maken waar ik twee apparaten op aan kan sluiten. Het zou hierbij gaan om de wasmachine en een kleine vaatwasser. Het zou helemaal prettig zijn als u de vaatwasser ook aan kunt sluiten. Hiervoor is nog een y-stuk nodig dat op de wasmachinekraan gezet wordt. Wel heb ik al een dubbele afvoer, dus daar hoeft niets meer aan te gebeuren. Kunt u hiervoor een offerte maken? Ik hoor graag uw reactie!

Stopcontacten in de woonkamer verplaatsen

In woonkamer 3 stopcontacten verplaatsen.

Vernieuwen van de groepenkast

Ik wil mijn groepenkast, 5 stoppen, laten vervangen door een groepenkast met aardlekschakelaars. Uitbreiding lijkt mij niet nodig.

Bedrading van schemerlamp vervangen

Ik denk dat de oude bedrading in de schemerlamp vervangen moet worden. Lamp hoeft niet opgehaald te worden. Ik kom deze afleveren op locatie.

Elektra aanleggen, repareren of nakijken

Ik wil graag een stopcontact in de garage installeren. Verder is er een defect met waarschijnlijk de dimmer in de keuken. En in de badkamer zitten het licht en de ventilator op een knop. Dit moet naar twee knoppen omgezet worden. Graag ontvang ik een offerte voor deze klussen.

Groepenkast in de meterkast vervangen

In verband met de plaatsing van een nieuwe keuken wil ik de bestaande groepenkast laten vervangen voor een exemplaar van ABB inclusief. 1 stuks 4P hoofdschakelaar, 3 stuks 2P aardlekschakelaars en 9 installatieautomaten B16Amp. Graag ontvang ik hiervoor een richtprijs. De klus dient voor 1 februari te gebeuren.

Kortsluiting in Pelgrim oven verhelpen

Sinds kort hebben we kortsluiting in onze oven met magnetron functie (Pelgrim, MAG495RVS). Zodra we de oven aanzetten, geeft hij kortsluiting. De oven is inmiddels vijf jaar uit en heeft tot nu toe altijd prima gewerkt. Graag ontvang ik een offerte wat een reperatie mogelijk kan kosten.

Elektra vervangen en groepen verleggen

Onze groepenkast 12 groepen en 2 aardlek moet verlegd worden, tevens nieuwe stroompunten aanleggen en bestaande ongeaarde wandcontactdozen in frezen en naar beneden brengen en alles inbouw maken in plaats van opbouw inclusief het aarden van deze wandcontactdozen.

Plafondlamp monteren

Ik wil graag een plafondlamp aan mijn plafond laten monteren. Oude plafondlamp mag verwijdert worden. Betreft een betonnen plafond en een 'normale' sierlamp (type kroonluchter; met van die kettingen).

Keukenverlichting vervangen

De bestaande verlichting onder de bovenkastjes in mijn keuken wil ik volledig laten vervangen. Ik heb er nu 3 stuks, een driehoekige trispot, met dimmer, maar iets ander mag ook, als het er maar 3 zijn. Bij voorkeur laat ik ook alle materialen leveren. Ik ontvang graag uw offerte.

Aardpen voor aarding laten slaan

Heb verouderd huis gekocht, aarde blijkt via waterleiding te lopen, bij uitbreiding/ modernisering groepenkast moet dit beter middels aardpen, planning sept of oktober

Groepen bijplaatsen in de groepenkast

Voor mijn nieuwbouwwoning wil ik 2 groepen voor de keuken in de meterkast bijplaatsen. Voor inductie kook plaat (Stroomsterkte: 2 x 15A of 1 x 30A), combi magnetron (16A 220-240VAC). Loze aansluitpunten zijn aanwezig.

Elektrapunt verplaatsen op het plafond

Ons lichtpunt voor de eettafel zit niet boven de tafel zelf maar ongeveer 3 meter richting keuken. Nu willen wij dit punt verplaatsen om 2 lampen te kunnen ophangen recht boven de eettafel en het snoer laten wegwerken in het plafond.

Opbouw- door inbouwstopcontacten vervangen

In een jaren 60 woning met stenen muren willen wij opbouw stopcontacten vervangen door inbouw. Het gaat in totaal om circa 12 stuks. Graag willen wij een indicatie van een prijs per stuk. Daarnaast willen we in elke ruimte (woonkamer, 3 slaapkamers) 1 a 2 extra contacten aan laten brengen. Ook daarvoor graag een indicatie van de kosten per stuk. Graag de indicaties voor materiaal en arbeid apart. Een definitieve aanbieding kan opgesteld worden aan de hand van een locatiebezoek door de geselecteerde aanbieder.

Meerdere aardpennen slaan

2 aardpennen slaan, naast elkaar, voor twee grachtenpanden. De afstand naar de meterkasten is ongeveer 10 en 16 meter.

Aarding op een bouwplaats laten slaan

Wij hebben een aarding nodig op een bouwplaats. Ik wil een aardpen laten slaan voor bouwstroom.

Elektra in het hele huis compleet vervangen

Alle elektra vervangen in hele huis van 120 m2. Groepenkast vernieuwen en vergroten en ongeveer 8 extra elektriciteitspunten/ stopcontacten toevoegen. Oude bedrading vernieuwen.

Elektrische garagedeur opener monteren

Karwei levert een elektrische garagedeur opener. Deze moet worden geïnstalleerd. Graag een prijsopgave inclusief de te leveren opener. De garagedeur is ongeveer 4 meter breed en van staal. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Krachtstroom in de garage aanleggen

Krachtstroom aansluiting in inpandige garage van Drive-In woning maken. Het is 5 meter van meterkast af. Het gaat om de krachtstroom aanleggen en de leiding naar de garage leggen en een contactpunt maken.