Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aparte aardpen laten slaan voor een audiogroep:

Aparte aardpen laten slaan voor een audiogroep

Ik wil graag een aparte aardpen laten aan brengen ten behoeve van een aparte audiogroep. Ik wil daarbij een lage weerstandwaarde halen van onder de 1 ohm? Als ik dat goed zeg, maar komt waarschijnlijk neer op een meter of 20 diep.
Onze klant uit Volendam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aparte aardpen laten slaan voor een audiogroep uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Onze elektrische aansluiting is verzwaard van een 1 fase naar een 3 fase en omdat deze eerst samen met de buren op een hoofdaansluiting zat, is hiervoor door stedin een aparte aansluiting gemaakt. Hier moet echter nog wel een aardpen voor worden geslagen, omdat deze ook is losgekoppeld van de oude aansluiting. De aardpen moet in de kruipruimte bij de voordeur geslagen worden.

Electra vervangen

In een oude woning, jaren '30, dient de elektra opnieuw aangelegd te worden. De woonoppervlakte is ongeveer 100 m2. Daarnaast zal de groepenkast vervangen moeten worden. Wij willen graag een aparte keuken groep en een groep voor de wasmachine en droger. Eventueel dient er nog een aardpen geslagen te worden. Graag maken wij een afspraak om advies vanuit de vakman te ontvangen.

Aardpen bij appartementen aanbrengen

Wij zijn bezig met een verbouwing te Bodegraven. Nu heeft voskuilen 3 nieuwe groepenkasten aangelegd voor 3 appartementen. Er zit alleen geen aarde. 2 meterkasten zitten tegen elkaar aan en kunnen misschien op 1 aardpen? En de 3de meterkast moet een aparte aardpen. Graag ontvang een offerte en advies voor het slaan van aardpennen. Alvast bedankt.

Aardpen slaan voor zonnepanelen

Slaan van een aardpen buitenshuis t.b.v. aparte aarding zonnepanelen. Aardpen t.b.v. de normale elektra van de woning is aanwezig.

Slaan van aardpen(nen)

Slaan van een aardpen t.b.v. de normale elektra van de woning, mogelijk bij de voordeur met doorvoer aarde door buis naar meterkast (zie foto, gasleiding is inmiddels weggehaald). Eventueel extra aardpen slaan in de tuin t.b.v. aparte aarding zonnepanelen.

Aardelektrode slaan bij de woning

Graag zou ik een aparte aardpen voor de audio groep laten slaan, de gewenste waarde die opgeven is <1ohm.

Aardpen slaan voor aarding

Het betreft het plaatsen van een aardpen ten behoeve van de aarding voor de elektrische installatie, aparte groep voor audioapparatuur, met een weerstand <2 ohm.

Aardpen slaan

Onze installatie is momenteel geaard via de waterleiding. Van het waterleverende bedrijf kregen we de melding dat de waterleidingen vervangen worden door kunststof waterleidingen. De aarding dient dus aangepast te worden. Daarnaast zouden we graag een aparte prijs ontvangen voor de controle van onze elektrotechnische installatie, omdat we het huis verbouwd hebben.

Aardpen slaan voor een elektrische installatie

Voor de nieuwe elektrische installatie moet nog een aardpen geslagen worden. De verwachting is dat deze niet zo diep de grond in moet. Omdat er in het bijgebouw een tweede installatie komt met een eigen groepenkast (op dezelfde aansluiting) is het idee om hiervoor een eigen aparte aardpen te slaan. De werkzaamheden graag zo spoedig mogelijk uitvoeren omdat er nu geen stoom op de installatie gezet mag worden.

Nieuwe aardpen laten slaan en aansluiten

Voor mijn HiFi installatie heb ik de wens een aparte aardpen te laten slaan om zodoende de algemene aardpen over te slaan. Er is al een aparte groep voor de HiFi apparatuur, nu nog een 'schone' aardpen. Graag een indicatie van de kosten voor het slaan en aansluiten.

Partners

Partners van Casius