Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep aanleggen voor inductie:

Extra groep aanleggen voor inductie

Extra groep aanleggen in verband met inductie koken
Onze klant uit Velserbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep aanleggen voor inductie uit heel Nederland:

Extra groep in de meterkast

Graag zou ik een extra groep willen laten aanleggen in mijn meterkast. Kast moet wel uitgebreid worden het gaat hier om 1 extra groep voor een koeker in de keuken.

Vervangen van de stoppenkast

Stop kapot. Graag de meterkast vervangen en een extra groep aanleggen.

Extra groep in de meterkast

Wat zijn de kosten van een extra groep in de meterkast aanleggen? Nul- en fasedraad zijn al getrokken. Het gaat om een Hager meterkast met zekeringen van het type MKS 516 B16.

Extra groep aanleggen

Wat koste het om een extra groep te maken in mijn meterkast wil inductie gaan koken ipv gas maar wil eerst weten wat dit precies gaat kosten.

Groepen aanleggen

Extra groep aanleggen + optioneel extra aardlekschakelaar.

Elektra op zolder vervangen

Wij willen graag van de zolder een slaapkamer maken. Echter is de elektra hier zeer verouderd en deze zal door de vakman vervangen moeten worden. Tevens willen wij graag 1 groep meer laten aanleggen in de groepenkast. Op het moment dat de vakman langs komt willen wij graag dat het de elektra in de gehele woning controleert.

Aantal groepen uitbreiden ten behoeve van de keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken en het gaan koken op inductie en het aanleggen van 1 of 2 nieuwe stopcontacten in de keuken wil ik graag nieuwe groep of groepen aan laten leggen.

Extra groep aanleggen voor inductie koken

Groepenkast 3 jaar geleden vervangen in verband met zonnepanelen/aardlekschakelaar.

Extra groep voor krachtstroom in stoppenkast aanleggen

De netbeheerder zal 3 fase stroom aansluiten. Wil dit echter direct aansluiten op een stoppen kast voor de krachtstroom. We willen dan later zelf een kabel naar de garage trekken om daar 1 aansluiting voor krachtstroom te hebben.

Stoppenkast verplaatsen en aardlek aanleggen

Het gaat om het verplaatsen van de groepenkast en aanleggen van een aardlekschakelaar in de groepenkast. De groepenkast zit nu in een vast kast in de woonkamer, maar deze wordt verwijderd. De groepenkast moet naar de overkant van de gang liefst naast de water- en gasmeter. Wellicht is er ook een extra groep nodig naar de keuken.

Partners

Partners van Casius