Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep aanleggen voor inductie:

Extra groep aanleggen voor inductie

Extra groep aanleggen in verband met inductie koken
Onze klant uit Velserbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep aanleggen voor inductie uit heel Nederland:

3 fasen in meterkast aanleggen

Ik wil ten behoeve van zonnepanelen 3 fase elektra in de meterkast hebben. De kosten van Enexis weet ik al, nu wil ik nog weten wat de kosten zijn van een specialist, die deze klus ook gaat uitvoeren. Bovendien hoop ik op advies waar ik rekening mee dien te houden. Een extra groep aanleggen is niet nodig (denk ik). Ik kan een foto aan u sturen.

Extra groep maken vanwege vele apparaten

Wegens veel apparaten een extra groep maken en de nodige stop contacten aanleggen.

Groepenkast laten vervangen

Ik krijg nieuwe keuken. Nu groepenkast met 1 groep moet naar 8. 3 fasen. Graag keukenleidingen goed aanleggen voor plaatsing

Extra groep aanleggen

Vanwege de aanschaf elektrisch fornuis een extra groep aanleggen.

Extra groep aanleggen

In de loop van 2018 krijgen we de sleutels van ons nieuwe bouw woning, maar we moeten nu al aan de aannemer doorgeven wat we aan meer en minder werk willen doen. Dus graag wil ik weten wat het kost om extra groep te laten aanleggen. En ook graag willen wat het kost als we de meterkast die van 8 groepen uitbreiden naar een met die maximaal 12 groepen aankan. In afwachting op uw reactie

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten leggen. Er zal een verbinding naar buiten gemaakt moeten worden met een nieuwe groep in de meterkast. De kabel door de hele tuin met 5 aan te sluiten lampen en minimaal 1 plek voor een stopcontact.

Toevoegen van twee groepen

Ik laat graag 2 extra groepen aanleggen in onze groepenkast. Het gaat om een groep voor de wasmachine, die moet worden aangesloten op het stopcontact in de waskamer. Verder gaat het om een extra groep voor de keuken en die moet ook worden aangesloten. Graag wordt ik geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Ik stel een bezoekje op prijs.

Diverse elektra klussen

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze groepenkast kan uitbreiden met 1 of 2 groepen. We hebben nu 5 groepen, misschien is er ook een extra aardlekschakelaar nodig. Verder willen we bedrading laten aanleggen naar de zolder en daar een geaard stopcontact laten plaatsen. Zo kunnen we de wasmachine en wasdroger op een verschillende groep laten aansluiten. Als laatste willen we nog 2 stopcontacten laten plaatsen in de keuken.

Extra groep aanleggen voor oven

Ik heb een oven die aangesloten moet worden. Daarom zal er een extra groep voor moeten komen. Ook heeft de oven geen snoer en stekker, dus deze moet aan de oven vastgemaakt worden door jullie (de oven hoeft verder niet geplaatst te worden). Graag wil ik weten wat de kosten hiervoor zijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Aansluiting voor laadpaal aanleggen

Ik wil graag mijn laadpaal laten aansluiten. Hiervoor is een extra groep nodig van 16A met eigen aardlekschakelaar. De laadpaal komt in mijn tuin en de afstand naar mijn meterkast in ongeveer 5 meter. Mijn hoofdzekering in 35A en heb nu 1 aardlek schakelaar met 4 groepen. Heb geen hoofdschakelaar om de groepenkast spanningsloos te maken. Er is nog ruimte voor 1 groep. Wil de laadpaal ook aansluiten op mijn slimme meter via de P1 poort. (moet dus extra netwerk kabel RJ11 aangelegd worden). De P1 poort is al in gebruikt en wil graag een splitter laten aanleggen. Graag aansluiten met 6 mm2 grond kabel.

Partners

Partners van Casius