Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Velserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Velserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Velserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Velserbroek of directe omgeving.

216 klanten uit Velserbroek bevelen een bij Casius in Velserbroek aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Velserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Velserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Velserbroek:

Extra groep t.b.v elektrisch koken, inclusief leiding/draden

Groepen uitbreiden met een groep om elektrisch koken (inductie) mogelijk te maken. Ook dienen hiervoor de leidingen te worden aangelegd in de keuken.

Verplaatsen stopcontacten

Verplaatsen van stopcontacten in betonnen wanden, deze moeten naar beneden gefreesd worden per stopcontact 1 meter ongeveer en 2 dozen geboord worden per stopcontact in de betonnen muur. Het gaat om 12 stopcontacten en nieuwe bedrading.

4 stopcontacten laten zakken in betonnen muur en dubbel uitvoeren

In onze woning hebben wij 2 kamers met in elke kamer 2 enkele stopcontacten. Deze zitten vrij hoog en willen we laten zakken. Daarnaast moet elk stopcontact een dubbel (inbouw) stopcontact worden. Je krijgt dus twee gaten per stroompunt, in totaal 8 gaten. Het betreft een betonnen muur, geen bakstenen muur. Op de foto is één kamer te zien. De andere kamer is praktisch hetzelfde. Als de gaten geboord zijn moet er vanuit de centrale doos nieuw groen/geel, bruin en blauw 2.5 mm² draad getrokken worden. Het afmonteren met wcd's doen we zelf.

Bedraad netwerk leggen

Ik ben benieuwd wat de kosten kunnen zijn om een bedraad netwerk te laten aanleggen in mijn woning. Ik heb alleen van de provider 1 modem gehad (Tmobile) en 2 tv ontvangers. Ik heb een huis met een woonkamer, boven 3 slaapkamers en een zolder waar ik vaak mijn administratie doe voor mijn werk. Ik zou dus graag overal bedraad internet willen hebben tv aansluit mogelijkheid (wanddoos). Ik heb geen versterkers of repeaters of iets anders. Wat zou hier ongeveer de kosten van kunnen zijn zodat ik kan overwegen om het te laten plaats vinden?

Extra groepen plaatsen

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen met inbouw koffiezet apparaat en inductie kookplaat en combi oven en koelkast. hiervoor hebben wij extra groepen nodig in de groepenkast en zouden wij een offerte voor willen.

Vernieuwen/vervangen zeer oud electra

Ik wil alle elektra in de woning inclusief groepenkast laten vervangen om vervolgens de groepenkast ook uit te breiden. Nu zijn het drie groepen maar dat moeten er meer worden. Het gaat om de elektra in de hele woning.

Kookgroep aanleggen via een perilex wandcontactdoos

Ik zoek iemand voor de aanleg van kookgroep i.v.m. inductiekookplaat. Bestaande leiding naar keuken, maar WCD moet worden vervangen door perilex. Huidige meterkast bevat maar één fase, maar is voorbereid voor drie. Er is dus maar een hoofdzekering geplaatst, de andere twee zijn leeg. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Extra kookgroep voor keuken

Ik wil graag een kosten opgave voor het aansluiten van een extra groep ten behoeve van een inductie kookplaat en het afsluiten van de oude gasleiding naar de keuken. De kook plaat word van de Ikea, men adviseert 2 x 16A of 1 32A. Verder zijn in de keuken aanwezig een Elektrische oven, Vaatwasser en Boiler.

Groepenkast uitbreiden en vervangen

Ik wil van 1 fase naar 3 fase i.v.m aanschaf inductiekookplaat, plus 2 extra groepen (1 voor hete luchtoven en 1 voor wasdroger). 2 extra fasen zijn al voorbereid (moet dus 3 x 25 worden)

Extra groep aanleggen voor inductie

Extra groep aanleggen in verband met inductie koken

Perilex stopcontact aanleggen

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en die wordt morgen geplaatst, nu kom ik erachter (mijn fout, dom) dat er een perilex stopcontact moet worden gemonteerd, kan dat vandaag nog?

Inductiekookplaat repareren

Een van de pitten van mijn inbouw inductiekookplaat doet het niet meer. Het is een Teka/Kuppersbusch GKSTi75.4.

Wasmachine op de trekschakelaar aansluiten

De oude wasmachine moet van de trekschakelaar worden losgekoppeld en de nieuwe wasmachine moet vervolgens worden aangesloten.

Meterkast vervangen en uitbreiden

We hebben in de meterkast vijf groepen, fase 1. Een ouderwets porseleinen stoppenkast. We willen 8 groepen, fase 3 vanwege nieuwe apparatuur in de keuken. In eerste instantie willen we nog gebruik blijven maken van fase 1 en als het nodig is over te zetten naar fase 3.

Kabels voor TV en audio in de muur wegwerken

Ik wil graag een tv en soundbar aan de muur zonder zichtbare draden te hebben. Momenteel zit het stopcontact en de kabel aansluiting onder aan de muur en zijn de kabels tussen de apparatuur zichtbaar. Ik zou graag de contactdozen willen verplaatsen achter de apparatuur en de verschillende verbindingen tussen de apparaten in de muur willen wegwerken zodat er in geheel geen kabels zichtbaar zijn.

Hanglamp met trafo repareren

Hanglamp met trafo en 8 ingebouwde ledjes, geen idee waarom hij het niet doet.

Staande lamp repareren

Wij hebben een staande lamp met een leeslamp. De leeslamp werkt niet meer en we willen die graag laten repareren. Er zal een nieuwe kabel en schakelaar geplaatst moeten worden.De lamp heeft emotionele waarde voor ons.

Hoofdautomaat vervangen

Voor gaande van aan sluiting slimme meter. Vraag ik of de hoofzekering van mijn huis kan vervangen worden in een hoofdautomaat. Hier bij vraag ik een offerte aan

Groepenkast uitbreiden of vervangen

Wij krijgen eerdaags een nieuwe keuken. Hierbij wordt de gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat (7,2Kw). Er is niet genoeg plaats in de bestaande groepenkast, die moet dus uitgebreid / vernieuwd worden. Graag een prijsindicatie.

Vervangen van de groepenkast

Huis komt uit 1996 en heeft een verouderde groepenkast(5 Groepen) en niet alles staat op de aardlek. De opdracht

TV kabels aanleggen

Twee kabel tv aansluitingen aanleggen in twee slaapkamers eerste verdieping. De hoofdaansluiting zit beneden.

TV aansluiting maken

Op twee slaapkamers tv kabel aansluiting plaatsen. Aansluiting is aanwezig in derde slaapkamer en op zolder maar niet in twee slaapkamers op eerste verdieping.

Bedrading met stopcontacten verbinden

Bedrading stopcontacten regelen door gehele flat (met tuintje), ook buitenverlichting.

Aanleggen van verlichting op dakterras ...

Aanleggen van verlichting op dakterras (6m x 6m). Totaal 6 verlichtingspunten. Één stopcontact aanwezig net buiten schuifpui, schakelaar aanwezig net binnen schuifpui Bekabeling zo onzichtbaar mogelijk op dakterras wegwerken. Wens: 4x sfeerverlichting 12 volt (transformator?) tegen wand + 2x verlichting van 230 Volt tegen betonnen muur. Mogelijkheid dimmer.