Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tuin verlichting:

Tuin verlichting

Kortsluiting in de tuin verlichting, electra voorziening tuin plaatsen. Vervangen van electra buiten licht epoxy. Alle aansluitingen zijn boven de grond. Het gaat om 8 aansluitingen.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin verlichting uit heel Nederland:

Elektra aanleggen tuin

Wij willen onze tuin voorzien van 4 stopcontacten en verlichting op de schuttingen.

Uitbouw met sandwichpanelen

ik graag een prijsopgaaf willen ontvangen voor een uitbouw van ons zakelijk pand op de begaande grond. Het zou gaan om een tuin die allereerst verhoogd moet worden met ong 15 cm aan zand. Vervolgens zou daar iets van een ondervloer moeten komen (tegels of stortvloer?) zodat er hygiënetegels bovenop gelegd kunnen worden. Dan zou er een staal constructie gemaakt moeten worden zodat het dak overbrugt kan worden qua lengte van de panelen (afgekeken hij de buren) de afmetingen van de uitbouw die wij willen is 12 m lengte x 8 m breedte. De hoogte zou ong 3 meter zijn vanaf de gevel met een aflopend dak naar iets van 2,5 m hoogte aan het uiteinde. Graag willen wij aan het uiteinde van de uitbouw een deur zodat we bij de motoren van de koelcellen en vriescel die dan buiten geplaatst kunnen worden aan de buitenzijde. Voor de koelcellen en vriescel hebben wij onze eigen monteur die alles gaat aansluiten en bouwen. De uitbouw ruimte willen wij graag voorzien van verlichting en stroom en eventueel wat stopcontacten. Graag ontvang ik de kosten van de totaalprijs zodat ik deze kan vergelijken met andere aanbieders/ leveranciers.

Stenen schuur renoveren/uitbouwen

Ik heb momenteel een stenen schuur van ongeveer 2 bij 3 meter. Zie foto. Ik wil deze schuur graag over de hele breedte van de tuin. Dat is ongeveer 5,5 meter bij 3 meter uiteindelijk. De huidige schuur is momenteel niet geïsoleerd. Ik wens dat de nieuwe schuur volledig gesoleerd is. Verder moeten er 2 kunststof deuren (in de poort zonder raam en in de tuin met raam) in en 1 rolgaragedeur van 1,5 meter, geïsoleerd en elektrisch (maar bij storing ook handmatig). Verder wil ik geen ramen, maar wel verlichting. Stroom is momenteel al aanwezig. Verder een plat dak en qwa uiterlijk een beetje in de lijn van de andere schuren in de buurt. Daarbij uiteraard ook het dak van mijn huidige schuur gerenoveerd. Kunt u daar een offerte voor opstellen?

Tuin aanleggen

Tuin (opnieuw) betegelen. Twee bloemenbakken realiseren. Verlichting in de tegels aanleggen. In de bijlage heb ik een zit element met bloemenbakken toegevoegd die wij graag zouden willen laten maken. Wij laten de schutting en schuur staan. Onze tuin is al betegeld en de verlichting in de tegels bestaat al. Drainage bestaat ook al. Tuin is ongeveer 30 m2 groot. Ik stel het wel op prijs als U komt kijken om vervolgens een offerte uit te brengen. De nieuwe tegels regel ik zelf, graag zou ik wel willen dat de vakman de oude tegels verwijderd en afvoert.

Aansluiten tuinverlichting en stopcontacten maken

Beste dhr/mevr, Kunt u mij een offerte sturen voor het aanleggen van tuinverlichting. De grondkabel is al aangebracht. Zie foto Ik wil graag hulp bij het uitzoeken van de juiste verlichting en aansluiten. Onder de overkapping wil ik een hanglamp en een stopcontact (grondkabel is aanwezig. Het gaat om ongeveer 7 lichtpunten rondom de tuin. De lussen liggen er al.

Tuin renoveren en ook overdekte veranda maken

Ik wil de achtertuin renoveren. Deze tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Zie foto's. Graag willen wij een overdekte veranda tegen de schuur laten bouwen. De tuin moet onderhoudsvriendelijk zijn met een klein stukje gras. Tegels van 60 bij 60 cm en verlichting

Tuin renoveren, eventueel met aanleg veranda

Ik wil de achtertuin renoveren. Eventueel met een overdekte veranda tegen de schuur en verlichting. De bomen in de tuin moeten worden verwijderd. Deze tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2 en is bereikbaar via de brandgang. Zie foto

Tuinrenovatie in tuin van 65 m2

Onze tuin heeft nieuw terras nodig nieuwe tegels, een nieuwe schutting, het snoeien en verzorgen van onze bomen is ook nodig. Afhangen van tuindeur moet ook gebeuren. graag een mooie water ornament en verlichting juist aanleggen op tijdschakelaar ingesteld. Mijn tuin is rond 65 m2 maar kan ook iets groter zijn. Ik wil graag een oriënterend gesprek.

Tuin egaliseren en betegelen en aanleggen verlichting

Het gaat om onze tuin voorzien van nieuw houten (liever zo goedkoop mogelijk) hekwerk, het gaat om 2 x 8 m (zijkanten). Aan 1 kant staan coniferen, aan de andere kant staat een hekwerk met klimplanten van de buren, hier wil ik het tegenaan plaatsen. De tuin is 40 m2, deze zou ik graag geheel laten bestraten. Het grootste gedeelte van de huidige tegels is al weg, ik kan de rest weghalen. Er ligt aarde, ik weet niet of dit eruit moet? Graag eerst ook egaliseren voordat bestraat wordt. Daarnaast ook graag verlichting aanleggen.

Elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken

Voor onze nieuwe woning moet het volgende gebeuren: 1. cat6 en coax aansluiting worden afgemonteerd in de woning (8 stuks), wij leveren zelf de wandcontactdoosjes 2. dimmers plaatsen in de woning (3 stuks), wij leveren zelf de dimmers 3. in de keuken 3 nisjes voorzien van verlichting waarbij de stroom afgetakt dient te worden van het stopcontact van de stoomoven, wij leveren zelf de verlichting 4. vanuit de berging stroom van een opdek wandcontactdoos aftakken en een grondkabel de grond in de tuin in trekken, wij leveren zelf de grondkabel 5. verlichting en stopcontacten plaatsen in de tuin en aansluiten op de grondkabel, wij leveren zelf de verlichting en stopcontacten In de bijlage hebben we een voorbeeld toegevoegd van de nisjes in de keuken. Wij zien uit naar een prijsopgave en als u vragen heeft, horen we het graag.

Partners

Partners van Casius