Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervanging electra:

Vervanging electra

Het betreft een eventuele toekomstige woning, aanvraag ter indicatie begroting. Vervangen alle elektra en meterkast in jaren 60 woning. Uitbreiding tbv meer stopcontacten. Standaard 2-onder-1 kap woning, 2 woonlagen en zolderverdieping, garage.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging electra uit heel Nederland:

Vervangen van electra

Ik wil graag in de 1e week van februari en bij voorkeur de 7e een lichtgroepenkast laten vervangen. Verdere werkzaamheden: aardlekschakelaar ontbreek moet ingesteld worden Vervanging elektrische bedrading Vervangen schakelmateriaal

Dak isolatie, zonnepanelen en een dakraam vervangen

Diverse klussen rondom en op het dak (80 m2): - Renovatie schuin dak inclusief isolatie, bestaande dakpannen lijken nog goed, maar de latten er onder zijn aan vervanging toe. - Renovatie dakkapel zij en voorkant(buitenaf) inclusief isolatie - Klein dakraam vervangen door een groter model van kunststof. - Indien mogelijk duo zonnepanelen plaatsen (warmtewinning en electra) en combineren met een (reeds aanwezige) atag qsolar zonneboiler. - Weghalen pijp van geiser bij een plat dak.

Verbouwing van een badkamer

Hieronder een overzicht van de gewenste werkzaamheden: - Controle van recent gestorte betonvloer: * Er is een breuklijn ontstaan in de betonvloer met daaronder zwaluwstaartplaten en daaronder een houten frame. Breuklijn is op de hoogste punt van badkamervloer. Advies gevraagd en indien nodig vervanging van vloer; * Positie van douchegoot is waarschijnlijk te ondiep als tegels en ondervloer+ lijm op de huidige vloer komen. Egaliseren nu niet mogelijk: geen afschot naar de douchegoot. Advies gevraagd en indien nodig aanpassing (of bij vervanging van gehele vloer of nieuw plaatsing douchegoot); * Raam: afwerking: met gips, daarna afstucken met rest van de schuine wand en plafond; * Afvoer wastafel is nu ongeveer 32 mm. Graag advies/meedenken of aanpassing; * Wand douche en wand naar toilet: afwerken met Wedi board afwerken (oid); * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Schuine wand bad boven tegels: stuc + schilderwerk * Rechte wanden badkamer tot plafond tegelen: tegelmaat 10x10cm * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen bad + ombouw * Plaatsen van glazen douchewanden (90x90cm) * Plaatsen van kranen in douche, bad en wastafel * Plaatsen van handdoekradiator * Maken van een wastafelmeubel + planchet zoals getekend * Spiegel + verwarmingsmatje: maten volgens tekening. Toilet: NB: Electra, water, inbouwreservoir toilet en afvoer zijn al aangelegd. Wanden zijn opgebouwd uit raggelwerk met watervaste gipsplaten. * Ontluchting door het dak maken * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Overige wanden toilet: stucwerk + schilderwerk * Achterwand wand toilet inbouw tegelen: tegelmaat 10x10cm * Wedi Board (oid) plaatsen op vloer * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen hangend toilet

Diverse klussen in het woonhuis

Electra: checken bedrading, evt vervangen/repareren, vervolgens lampen ophangen. Vervanging keukendeur, (evt. Vervanging openslaande deuren. ) Vervangen enkel glas door dubbel glas (gaat om 2 ruiten van ca 1m2) Evt. Vervangen keuken ( kastjes, aanrechtblad) Isolatie keuken

Elektra aanpassen en uitbreiden

Electra aanpassen en uitbreiden. In de nieuwe woning heeft de meterkast 3 groepen en stopcontacten op ongeveer 1 meter hoogte. De woning is 100 m2, dit is een keuken, een woonkamer, 2 slaapkamers, berghok/washok en badkamer. De woonkamer willen wij nog opdelen in een kleinere slaapkamer met balkon en grotere woonkamer. De groepenkast is nieuwe stijl, maar dus maar 3 groepen. De vraag is of op basis van deze informatie een schatting van kosten kan worden gegeven voor: - (indien noodzakelijk) Aanleggen extra groep / centraal doos voor washok; - (indien noodzakelijk) Aanleggen extra groep / centraal doos voor keuken; - Verplaatsen van stopcontacten van 1 meter maar 20 cm hoogte, schatting is dat dit voor 10 stopcontactpunten geldt - Indien gewenst extra kosten voor vervanging van de wandcontactdozen, nu nog ongeaard.

Aardpen slaan bij een jaren '30 huis

Jaren 30 huis. Na vervanging electra is aardpen nu nodig

Stoomcabine laten aansluiten

Ik heb een nieuwe stoomcabine thuis staan ter vervanging van de huidige. Ik help hulp nodig met het aansluiten; electra en water is er al maar moet wellicht naar gekeken worden om te zorgen dat alles veilig is. Aansluiting graag zo spoedig mogelijk. De oude cabine kan ik zelf verwijderen en afvoeren.

Elektra nakijken / vervangen

De electra in mijn huis is wellicht aan vervanging toe. Er loopt sinds vandaag elektrische lading door de kraan van de douche. Waar het probleem precies door komt is niet geheel duidelijk. Er is een bouwkundig rapport opgesteld, waarin werd geadviseerd de elektra te doorlopen en wellicht de bekabeling of de verdeling door het huis aan te passen. Degene die de elektra heeft aangelegd wist hoogstwaarschijnlijk niet geheel waar hij mee bezig was. Het adres waar het om gaat is een dubbele bovenwoning, gebouwd in de 20-er jaren. Ondertussen wel gemoderniseerd, echter voor verbetering vatbaar. Graag advies en/of wellicht offerte.

Derde en vierde verdieping verbouwen

De verbouwing gaat om het binnenhalen van de laatste berging op de vierde verdieping, die gaat dienen als tweede slaapkamer in een bestaande woning op 3e en deels 4e etage. Door deze verbouwing zal het appartement twee etages groot zijn. 1. Dichtmaken van overloop tot aan trap 4e etage; 2. Dichtmaken van opening tussen trap 3e etage; 3. Dichtmaken van trapgat in slaapkamer; 4. Verplaatsen van voordeur en plaatsen van geïsoleerde muur tussen gang en woning. Doortrekken van muur bij trapgat op 3e etage naar 4e etage. Plus een laag muurtje bouwen bij trap op de 4e; 5. Vervangen van huidige ramen met vouwdeur met ventilatie rooster en kantelraam, indien mogelijk; 6. Vervangen van raam en buitendeur in badkamer met raamkozijn met kiepraam. Verhelpen van vocht in de buitenmuur en isoleren van muur. Opnieuw betegelen van muur in de badkamer. Plaatsen van nieuwe muur waar nu doorgang tot slaapkamer is. Indien mogelijk draai richting van bestaande deur naar overloop veranderen; 7. Plaatsen van drie radiatoren wit in - Slaapkamer – Paneelradiator - Gang bij voordeur - Gang bij badkamer; 8. Plaatsen van isolatie, gipsplaten en stucken tussen balken plafond in nieuwe kamer op 4e etage. Annleggen van spotjes in dak tussen balken; 9. Verwijderen van electra box op 4e etage en verplaatsen naar 3e etage in nieuw aan te leggen berging; 10. Maken van bergkast op de 3e etage; 11. Vervanging van 3 binnen deuren en kozijnen voor 3 nieuwe deuren. Twee slaapkamerdeuren (een deur nog aan te leggen) en een glazen deur waar nu de voordeur is; 12. Aanleggen van electra en verlichting. Ongeveer 15 stopcontacten, 32 halogeen spotjes en 6 lichtschakelaars. Opnieuw aanleggen ISRA kabel. Zie bijgevoegd een document met meer details en foto's.

Geiser door boiler vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor een boiler (60 liter) en plaatsingskosten (boiler in eigendom nemen dus geen dure lease/afbetaal constructie) in sociale huurwoning appartement. Dit ter vervanging van keukengeiser die voor zowel keuken als douche dienst deed. Er dienen een paar leidingen te worden verplaatst. Electra aansluiting is er reeds in de vorm van een bestaande wasmachine aansluiting die geheel door de boiler kan worden gebruikt. Dus enkel ophangen van boiler en (ver)plaatsen van waterleidingen.