Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast laten vernieuwen:

Groepenkast laten vernieuwen

Ik wil een nieuwe groepenkast plaatsen voor de nieuwe keuken. Tevens wil ik de keuken gereed voor plaatsing maken. Eerst moet de oude keuken en de vloer er nog uitgehaald worden voordat deze klus tot stand kan komen en wordt door een ander gedaan. Eventueel kunnen er nog andere kleine klussen gedaan worden zoals stopcontacten plaatsen.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast laten vernieuwen uit heel Nederland:

Groepenkast en elektra vernieuwen

Voor een renovatieproject ben ik op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe groepenkast kan aanleggen en het elektra binnenshuis kan aanpassen en aanleggen. Er is daar krachtstroom aanwezig en een oude stoppenkast.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Meterkast bestaat nu uit 3 groepen zonder aardlek schakelaar. Aangezien de keuken vernieuwd moet worden, moet de meterkast ook uitgebreid worden met meer groepen (totaal min. 6) liefst mogelijkheid voor 8 groepen. Dan willen we ook een aardlekschakeling toevoegen voor de veiligheid (mede ook voor onze 2 kleine kindjes). Graag willen wij een opgaaf ontvangen. Het grootste 'probleem' is de geringe ruimte. Een standaard groepenkast past namelijk niet. Ik kan er afbeeldingen van sturen. Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Woning modernisering

Wij zijn voornemens een woning te kopen. Alles ia goed onderhouden, maar zit er in sinds de bouw. Woonkamer: Nu plavuizen met vloerverwarming. Bij voorkeur nieuwe vloer over huidige vloer. Nieuwe plinten. Nieuw toilet beneden. Vervangen stoppenkast door groepenkast en indien nodig vervangen electra. Open haard vernieuwen, stuk blad eraf en muur stuken. Eerste verdieping een dakraam of dakkapel plaatsen in de slaapkamer boven de garage. Verfwerk buiten. Verfwerk binnen

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij krijgen op 13 oktober de sleutel van onze nieuwe woning. Ik wil daar de groepenkast uit 1986 laten vernieuwen. Er zijn nu 4 groepen aanwezig en ik wil die laten uitbreiden naar 8 groepen met 2 aardlekschakelaars. De groepen moeten in overleg worden ingedeeld. Ik wil een nieuwe groepenkast van een kwalitatief hoogstaand merk (bijvoorbeeld Hager) De klus zou uitgevoerd moeten worden op 18, 19 of 20 oktober. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte voor de materialen en arbeid.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Ik woon in een appartement met een oude groepenkast. Ik wil die laten vervangen en uitbreiden met een extra groep. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Elektra in de gehele woning vervangen inclusief de groepenkast

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan volgende maand de sleutel. We willen direct na de overdracht op 10 oktober laten starten met het vernieuwen van al het elektra in de hele woning. Bovendien willen we een nieuwe moderne meterkast laten plaatsen met voldoende aardlekschakelaars. We willen in de keuken elektrische vloerverwarming laten plaatsen en dat ook door de elektricien laten voorbereiden. We willen bovendien in de nieuwe keuken die we gaan plaatsen op inductie gaan koken. Ook daar moeten de voorzieningen voor worden gemaakt. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We kunnen zeer binnenkort met u de woning bezoeken om het werk op te nemen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Groepenkast en alle elektra vernieuwen

Volledig vervangen van electra in oudere woning. Alle plafonds zijn verwijderd.

Vervangen van een verouderde groepenkast

Ik heb een nieuwe woning gekocht waarbij de oude groepenkast met 2 groepen vervangen dient te worden. Daar ik de keuken wil vernieuwen zal er een keuken groep geplaatst moeten worden. Ik ga er van uit dat de nieuwe kast totaal 4 a 5 groepen moet krijgen. Echter wil ik hierover advies ontvangen van de vakman.

Groepenkast en elektra vernieuwen

Gehele woning voorzien van nieuwe elektra plus nieuwe meterkast. Stopcontacten deels verplaatsen.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij wonen in een jaren '70 woning waar in de groepenkast 3 groepen met oude smeltzekeringen zitten. We willen de groepenkast laten vernieuwen en laten uitbreiden naar 8 groepen. We laten de situatie hier graag beoordelen en ontvangen daarbij een offerte en ook uw advies voor divers elektra in en om onze woning.

Partners

Partners van Casius