Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Uithoorn of directe omgeving.

515 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, het uitbreiden van het aantal groepen, diverse electra reparatie, vervangen Electra en plaatsen van een nieuwe meterkast, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Uithoorn:

Verplaatsen stopcontact

Verplaatsen van een stopcontact en aanleggen 1 extra stopcontact in de keuken.

Tuin verlichting

Kortsluiting in de tuin verlichting, electra voorziening tuin plaatsen. Vervangen van electra buiten licht epoxy. Alle aansluitingen zijn boven de grond. Het gaat om 8 aansluitingen.

Uitbreiding ten behoeve van een inductiekookplaat

Binnenkort gaan we over op een inductiekookplaat. Hiervoor moet een uitbreiding komen en een kabel naar de keuken gelegd worden. Tevens wil ik advies of mijn huidige groepenkast modern genoeg is, om veilig te zijn. We hebben nog geen perilex stopcontact. Ik schat de afstand tussen de meterkast en de kookplaat ongeveer 6 meter. We hebben een kruipruimte. Krachtstroom wordt over ongeveer 10 weken aangelegd.

Vervangen groepenkasten

Het betreft een appartementen gebouw bestaande uit 46 woningen. Een 10-tal eigenaren is voornemens de oude groepenkast laten vervangen. Graag advies en offerte.

Nameten aarding huis + aardingsverklaring

Ik weet niet hoe de aarding in mijn huis zit. Dit zou ik graag laten nameten plus dat ik een aardingsverklaring wil laten maken. Mocht er een aardpen nodig zijn, wat gaat mij dit kosten? Wij hebben aarde en kleigrond.

Sleuven en dozen frezen in beton

Er moeten een aantal sleuven en dozen deels in de vloer in 3 ruimtes geboord worden.

Vervangen groepenkast en stopcontacten

nieuwe 10 groepen incl aardlek etc. Vervangen bedrading, een 10 tal extra wcd's aanbrengen. jaren 60 woning met oude stoppenkast. ook krachtstroom voor keuken (inductie) , bijkeuken wasdroger, wasmachine en vriezer.

Vervanging electra

Het betreft een eventuele toekomstige woning, aanvraag ter indicatie begroting. Vervangen alle elektra en meterkast in jaren 60 woning. Uitbreiding tbv meer stopcontacten. Standaard 2-onder-1 kap woning, 2 woonlagen en zolderverdieping, garage.

Aanbrengen WCD en lichtschakkelaars en dimmers

Kunt u een indicatie geven voor de kosten geven voor het aanbrengen van WCD's, lichtschakelaars in een nieuwbouw huis.

Extra groepen in meterkast

Ik wil 5 extra groepen in de bestaande meterkast plaatsen ten behoeve van de oven, wasmachine, vaatwasser, Quooker en wasdroger.

Krachtstroom aansluiten in groepenkast

Krachtstroom aansluiten in groepenkast.

Krachtstroom aanleggen

Het betreft het aanleggen 38ov 16a stopcontact in de groepenkast.

Drie fase aansluiting plaatsen

Ik wil een drie fase aansluiting hebben in de meterkast. Deze heb ik nodig voor inductie koken. De kabel naar de keuken toe ga ik zelf trekken.

Vervangen groepenkast

Het gaat om het vervangen van 8 groepen, aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Ik wil namelijk zonnepanelen laten plaatsen, en de huidige groepenkast is daar niet geschikt voor.

Internetkabel onder de vloer trekken

Ik wil een internetkabel onder de vloer door laten trekken ongeveer 10 meter lang van de meter kast naar de overkant van het huis. De kruipruimte is vochtig en er zit pur tegen de onderkant van de vloer aan. Ik wil graag een UTP cat6 kabel trekken van de meterkast naar de woonkamer door de buis waar ook de COAX kabel doorheen gaat. De opdracht dient uitgevoerd te worden inclusief materiaal.

Golmar Shiner 500F CRT intercom herstellen

Onze Golman shiner 500F CRT (serienummer: DB403486) is op de grond gevallen en moet gerepareerd of vervangen worden. Kunt u een offerte maken voor 1 Flat CRT display DC12V - 4,5W of voor reparatie?

Groepenkast vervangen en sleuf frezen

Wij zijn de komst van een nieuwe keuken aan het voorbereiden in ons appartement. Voordat de keuken in week 49 wordt geplaatst, willen wij onze groepenkast laten vernieuwen en laten uitbreiden. Er moet in de betonnen vloer ook een sleuf van 5 meter worden gefreesd voor de aanleg van stroomkabels naar de vaatwasser, oven, inductiekookplaat en magnetron. Er zit geen vloerverwarming in die vloer. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier al op korte termijn tijd voor hebben. Wij stellen een bezoek op prijs.

Groepenkast laten vernieuwen

Ik wil een nieuwe groepenkast plaatsen voor de nieuwe keuken. Tevens wil ik de keuken gereed voor plaatsing maken. Eerst moet de oude keuken en de vloer er nog uitgehaald worden voordat deze klus tot stand kan komen en wordt door een ander gedaan. Eventueel kunnen er nog andere kleine klussen gedaan worden zoals stopcontacten plaatsen.

Stopcontact in meterkast maken

Stopcontact in de meterkast €30 – €40. De werkplek is goed bereikbaar.

UTP kabel aanleggen door kruipruimte

Wij willen een UTP kabel aanleggen onder het huis naar de tv. Hiervoor moet men ongeveer 8 m door de kruipruimte en een gat boren. In de kruipruimte staat wat water. Dit kunnen we zelf wegpompen, maar zal nooit helemaal droog worden. Verder dient de aansluiting op de tv worden verzorgd.

Trekschakelaar vervangen in de badkamer

Trekschakelaar in badkamer is stuk en moet worden vervangen. Op de trekschakelaar is het licht van de badkamer, stopcontact en schakelaar van badkamer spiegelkast aangesloten.

UTP-kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP kabels laten trekken (CAT5E) vanuit de meterkast naar de woonkamer, waarvan 1 uitkomt op een inbouwswitch met 2 poorten. Ook wil ik graag 1 UTP (CAT5E) kabel vanuit de meterkast naar de 1e verdieping. Aan het eind een inbouwswitch met 2 poorten.

Stroompunten in het plafond frezen

Lichtpunten erbij zagen ik denk zo n 20 a 25 meter

Oude groepenkast vervangen

Wij verhuizen volgende week naar de door ons gekochte woning uit bouwjaar 1969. Bij de technische inspectie is ons geadviseerd om de groepenkast te laten vervangen. Ik maak graag een afspraak om de situatie te beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies wat voor groepenkast wij hier nodig zullen hebben. Ik ontvang daarbij graag uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Internetkabel laten trekken naar verdiepingen

Vanuit de meterkast wil ik graag twee internetkabels laten trekken naar de eerste en tweede verdieping. En eventueel de andere UTP kabels checken: TV woonkamer en router/modem. De modem/router verbinding in het hele huis moet optimaal zijn.