Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontact plaatsen:

Stopcontact plaatsen

Ik wil in mijn meterkast een stopcontact aanleggen met een kabel met netwerkaansluiting via een loze leiding naar een slaapkamer naast de meterkast. Graag een offerte hiervoor.
Onze klant uit Uitgeest (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontact plaatsen uit heel Nederland:

3fasen en meterkast plaatsen

In de keuken ga ik een fornuis (inductie + oven) plaatsen dat een 3fasenaansluiting nodig heeft. Er moet dus 3fasen stroom en een 3fasen stopcontact komen. De oude meterkast kan dit waarschijnlijk niet trekken. Verder zal er met het electriciteitsbedrijf wel iets geregeld moeten worden. Als u hierin mee wilt denken hoor ik graag van u. Perilex niet aanwezig, kruipruimte wel. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 3 a 4 meter.

Badkamer verbouwen

Wij willen graag de badkamer renoveren. Het sloopwerk doen wij zelf. De renovatie houdt in: - Het plaatsen van nieuwe gipsplaten op de wanden en het plafond - Het verleggen van de afvoer en het plaatsen van een douchegoot tbv een inloopdouche - Het plaatsen van een douchewand - Het verleggen van de doucheaansluiting - Het plaatsen van een nieuwe radiator - Het tegelen van de vloer (60 x 60) en 3 wanden (194,5 cm/90 cm en 50 cm wanden, 30 x 60) - Het plaatsen van een nieuw stopcontact - Het plaatsen van spots in het plafond en het plaatsen van een dimmer Bij interesse ontvangen wij graag een geschatte tijdsduur en een offerte voor de renovatie.

Gipswanden, deuren en stopcontact op zolder plaatsen

Ik zoek een timmerman die een tweetal afscheidings-/gipswanden op mijn zolder kan plaatsen. Daarnaast moeten er 2 stompen deuren in de wanden geplaatst worden en moet het aansluiten aan het schuinlopende plafond. Ook moeten er stopcontacten in de wanden aanwezig zijn.

Verplaatsen van stopcontacten

Het gaat om het verplaatsen van de stopcontacten (en mogelijk tv aansluiting) in appartement (2 kamers, 37 m2). - Woonkamer: 2 tot 4 stopcontacten, deze zouden ongeveer 4 m verplaatst moeten worden; - Slaapkamer: 2 tot 4 stopcontacten, deze zouden ongeveer 4 m verplaatst moeten worden. Ik ben benieuwd of het beter is om nieuwe stopcontacten te plaatsen of dat verplaatsen een betere optie is. Er zit namelijk een deurpost tussen de huidige plek waar het stopcontact nu zit en waar deze zou moeten komen. Ik ben vrij flexibel als het gaat om de starttijd.

Elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken

Voor onze nieuwe woning moet het volgende gebeuren: 1. cat6 en coax aansluiting worden afgemonteerd in de woning (8 stuks), wij leveren zelf de wandcontactdoosjes 2. dimmers plaatsen in de woning (3 stuks), wij leveren zelf de dimmers 3. in de keuken 3 nisjes voorzien van verlichting waarbij de stroom afgetakt dient te worden van het stopcontact van de stoomoven, wij leveren zelf de verlichting 4. vanuit de berging stroom van een opdek wandcontactdoos aftakken en een grondkabel de grond in de tuin in trekken, wij leveren zelf de grondkabel 5. verlichting en stopcontacten plaatsen in de tuin en aansluiten op de grondkabel, wij leveren zelf de verlichting en stopcontacten In de bijlage hebben we een voorbeeld toegevoegd van de nisjes in de keuken. Wij zien uit naar een prijsopgave en als u vragen heeft, horen we het graag.

Verplaatsen stopcontact

In mijn kamer heb ik maar een set stopcontacten (2x) en deze zit precies op een plek waardoor ik mijn bed niet over de breedte in de kamer kan zetten. Ik wil graag dit stopcontact +/- een meter verplaatsen. Op die manier kan ik mijn bed in de breedte plaatsen

Twee keukenkranen/ close-in boiler

Twee nieuwe keukenkranen plaatsen en een close-in boiler in het keukenkastje. Er is ruimte en een stopcontact.

Badkamermeubel plaatsen inclusief elektra

Ik wil een badkamermeubel laten plaatsen inclusief wastafel en 2 wastafelkranen laten aansluiten. Tevens het ophangen van een spiegelkast erboven. Daarnaast het plaatsen van twee lampjes incl schakelaar boven de spiegelkast. Wellicht nog een extra stopcontact in de spiegelkast, dit even overleggen. Tevens verwijderen van oude spiegelkast en wastafel (nu geen badkamermeubel aanwezig).

Extra opbouw stopcontact aanleggen

In verband met het plaatsen van een vaatwasser in een bestaande keuken, moet er een extra geaard opbouw stopcontact worden aangelegd in een onderkast. De leiding ligt achter het keukenblok.

Stopcontact meterkast

Ik wil graag een stopcontact in de meterkast laten plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius