Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontact plaatsen:

Stopcontact plaatsen

Ik wil in mijn meterkast een stopcontact aanleggen met een kabel met netwerkaansluiting via een loze leiding naar een slaapkamer naast de meterkast. Graag een offerte hiervoor.
Onze klant uit Uitgeest (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontact plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen stopcontact in meterkast

Graag nieuwe stopcontact plaatsen in meter kast, voor modem.

Elektra tuin herstellen/checken

Voor mijn nieuwe huis met tuin waar jaren geleden elektra is aangelegd, ik weet niet “hoe”. Recent nieuw buiten stopcontact laten plaatsen, door die persoon ander buiten stopcontact nu half bruikbaar, elektra in schuur niet meer werkzaam?! En twee uitstekende elektra draden waarvan nu niemand weet hoe en wat. Graag uw hulp bij herstel... Graag vervangen dubbel buiten stopcontact, herstel elektriciteit schuur, zo nodig vervangen kastje waar oorspronkelijk twee stroomdraden in staken, die nu uitsteken.

leidingen inductiekookplaat plaatsen

in verband met de aanschaf van een inductiekookplaat moet een stopcontact in onze keuken onder het blad worden voorzien van een 3 fasen perilex aansluiting. Volgens de netwerkbeheerder zit er al een 3 fasen aansluiting in onze meterkast. Afstand van de kookplaat tot de meterkast is 3 a 4 meter, er is een kruipruimte aanwezig.

Extra groepen voor inductie kookplaat

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen door inductie. Momenteel heb ik echter geen stopcontact meer vrij achter de keuken. Daarnaast moet ik, afhankelijk van het type kookplaat 1 of 2 extra groepen laten plaatsen. Waarschijnlijk moet door via kruipruimte. Daarnaast is, zoals bij bijna elke keuken, de werkruimte zeer beperkt. Afstand is 6 a 8 meter, perilex aansluiting niet aanwezig.

Stopcontact aanleggen

Stopcontact plaatsen op een bestaande lasdoos, die zich in de meterkast bevindt. Daarnaast zullen 3 lasklemmen die zich in de lasdoos bevinden, vervangen moeten worden door 3 nieuwe lasklemmen. De huidige 3 lasklemmen zitten vol en er moet dus ruimte bijkomen voor het stopcontact dat op de lasdoos geplaatst moet worden. Merk lasdoos (t.b.v het nieuwe deksel met stopcontact): Attema.

Vervangen van elektra

Rijtjeswoning uit 1978. Binnen een jaar al op twee plaatsen doorgebrande kabels gehad (2x achter een stopcontact) Oppervlakte is ongeveer 138 m2, een vakman zal eerst even moeten kijken wat er allemaal precies moet worden vervangen.

Dubbele stopcontact in meterkast aanbrengen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een dubbele stopcontact in deze meterkast. Er is een vrije groep denk ik.

Gaskookplaat verwijderen gaskraan afsluiten en afdoppen, inductiekookplaat plaatsen

De gaskookplaat moet verwijderd worden, de leidingen in de keuken moeten afgesloten worden en afgedopt. De hoofdmeter in de meterkast kan niet afgesloten worden, want de gasverwarming van boven zit erop aangesloten. Dan moet de inductiekookplaat geïnstalleerd worden (hier zit een gewone stekker op, een perilex stopcontact is niet nodig) en heteluchtoven verwijderen en nieuwe plaatsen. De hete luchtoven en de gaskookplaat hebben een eigen groep in de meterkast. Afstand tussen meterkast en kookplaat is ongeveer 4 - 4,5 meter. Er is een kruipruimte aanwezig, maar deze is lastig bereikbaar.

Deels vervangen of uitbreiden van elektrische installaties

Wij zijn aan het verbouwen van ons nieuwe huis. Nu is het helemaal leeg gemaakt voor de stukadoor volgende week begint. De bouwkundige heeft ons geadviseerd: - in de Groepenkast een extra aardlekschakelaar bij te plaatsen. - De groepenkast moet uitgebreid worden voor het aanbrengen van nieuwe keuken - De stopcontacten en elektriciteitskabel in de huis zijn stand 1994, wij willen graag sommige verplaatsen, uitbreiden en nieuwe stopcontact-bedekkers en lichtschakelaars - advies over nodige maatregels ivm de elektriciteitsinstallatie

Extra groep en buiten stopcontact plaatsen

Ik wil graag een buiten stopcontact laten plaatsen en een elektra groep voor was en droogmachine in de garage.

Partners

Partners van Casius