Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Uitgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Uitgeest heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Uitgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Uitgeest of directe omgeving.

121 klanten uit Uitgeest bevelen een bij Casius in Uitgeest aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Uitgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, nieuwe groepenkast en tevens inspectie totale installatie van bedrijfspand, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aanleggen en vervangen elektra in verband met aanschaf nieuwe keuken, elektra werkzaamheden afwerking, aardpen slaan, nieuwe E-aansluting door Liander voorbereiden, meterkast vervangen, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten, opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Uitgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Uitgeest:

Stopcontact plaatsen

Ik wil in mijn meterkast een stopcontact aanleggen met een kabel met netwerkaansluiting via een loze leiding naar een slaapkamer naast de meterkast. Graag een offerte hiervoor.

Verplaatsen van meterkast

Het betreft het verplaatsen van een meterkast vlak bij deur naar overzijde gang maximaal 3,5 verder (hemelsbreed) in gangkast.

Groepenkast vervangen

Wij willen onze groepenkast vervangen ivm nieuwe keuken. Wij hebben momenteel 5 groepen wij willen dit uitbreiden naar 12 groepen. Vermoedelijke situatie: 1groep zolder 1groep slaapkamers 1 groep badkamer 1 groep woonkamer 1groep keuken/schuur Nieuwe situatie bijkomend Keuken indutie koken (2 groepen?) Quooker 1 groep Oven 1 groep Vaatwasser 1 groep Koelkast 1 groep (van oude situatie?) 1 groep naar de trap ivm aanleg vloerverwarming. Meterkast zit bij de voordeur de keuken zit aan de achterzijde. Er is een kruipruimte aanwezig Er zullen naar mijn inziens 4 “nieuwe groepen” naar de keuken getrokken moeten worden Afstand +/- 7-8 meter 1 groep naar onder de trap Afstand +/- 4 meter Wat zou dit all in kosten? Incl factuur ivm bouwdepot

Aardpen slaan voor woonark

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het slaan van een aardpen op de oever voor mijn woonark.

Coaxkabels en contactdozen vervangen

Ik wil mijn bestaande en verouderde coaxkabels op de begane grond, op de slaapkamer 1e etage en op zolder laten vervangen door de nieuwste en beste Kabel Keur kabels. Indien nodig ook op de 1e etage en zolder de wandcontactdozen laten vervangen door de nieuwste en beste Kabel Keur aansluitpunten/wandcontactdozen/kabels etc.. Dit met als resultaat optimale digitale tv en/of internet. s.v.p. alles aansluiten, meten en testen. De Ziggo monteur heeft recent een nieuw aansluitpunt afgemonteerd in de meterkast en een nieuw modem geïnstalleerd.

Vervangen elektra gehele woning

Ik wil de elektra in de gehele woning vervangen en eventueel de meterkast verplaatsen naar de garage plus een nieuwe stoppenkast plaatsen en uitbreiding met extra groepen. Ook wordt er een inductiekookplaat geplaatst dus we hebben ook een perilex stopcontact nodig.

Krachtstroom 3x25A aanleggen

De aanvraag om elektra te verzwaren naar 3x25A De groepenkast geschikt maken boven de elektra meter voor 3 fase Er moet een 3 fase hoofdschakelaar geplaatst worden in de groepenkast bedraad, 3 fase en een nul draad. Doel is aansluiting te hebben voor de lader voor een elektrische auto. Bestaande schakelaar (220V) voor e-auto kan er uit

Groepenkast aanpassen voor inductie koken

Ivm inductie koken dient er een nieuwe groep bijgeplaatst te worden. Maar wellicht dient de zekeringkast vervangen te worden dour aardlekschakrlaars..?

Nieuwe aardpen slaan

De huidige aardpen is vermoedelijk sterk verouderd. Het woonhuis dateert van rond 1900 en is volledig gerestaureerd. De electrische installatie is volledig vernieuwd incl. Aardlek. Nu alleen de aardpen nog. Hoor het graag wat de kosten zijn en wanneer u kunt komen.

Bouwkast aarden

Het slaan van een aardpen ter behoeve van een bouwkast voor een nieuwbouwhuis.

Netwerk aanleggen

Ik heb in de meterkast de router aangesloten voor Wifi. Echter zou ik graag willen weten wat de mogelijkheden zijn om het netwerk bekabeld aan te leggen in de woning. Het gaat om een vrijstaande woning met 2 woonlagen. Vanaf de meterkast maar de achterzijde van de woning is ongeveer 20 meter lengte.

Aardpen in de tuin laten slaan

Er moet een aardpen worden geslagen in de tuin. Het aansluiten van de pen zal ik zelf verzorgen.

Wasdroger repareren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van onze wasdroger (Whirlpool Sea Line C - 6th sense). Na blikseminslag afgelopen donderdag, doet zicht het volgende voor: - de wasdroger start, maakt voor hooguit twee minuten een paar wentelingen en stopt vervolgens. - de ene keer dat hij zijn programma wel afwerkte lag er vocht onder de droger (wellicht dat de pomp het begeven heeft? ) Ik kijk met belangstelling uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet,

Philips LCD TV en TV-scherm repareren

Graag ontvang ik een offerte voor het repareren van onze 8 jaar oude LCD televisie, merk Philips, type 42PFL9603D/10 Na blikseminslag: - werken de HDMI poorten van de TV helemaal niet meer. - geeft de VGA poort een dubbel beeld (alsof er een tweede beeld een paar milimeter erachter zit). - loop er (ter hoogte van 1/3 van boven) een horizontale donkere schaduw/zweem van ongeveer 15 cm. Ik kijk met belangstelling uit naar uw reactie, bij voorkeur contact via email. Met vriendelijke groet,

Stopcontact lager laten plaatsen

Stopcontact moet 10 cm lager komen in verband met een kast die ervoor komt te staan.

TV-aansluitingen op kamers maken

TV-aansluiting realiseren in de muur op 3 slaapkamers.

380 volt aanleggen op de 1e verdieping

Wij zouden op de 1e verdieping 380 volt willen hebben. Graag zou ik willen weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Hoog elektra verbruik in eengezinswoning opsporen

Wij, een gezin van 2 volwassen en een kleuter, verbruiken nu zo'n 7000 KwH per jaar, dus extreem hoog. We zijn al een tijd bezig om erachter te komen waar het "lek" zit, maar komen er niet helemaal uit. De meter van de energieleverancier is wel goed, dus het zit ergens anders. Er hangen drie tussenmeters om de hoofdmeter te controleren, dat is gelijk. Een groep, uit de keuken, trekt veel stroom. Ligt het aan de apparatuur of verderop in de bedrading?

Aardpen slaan en aansluiten

Ik kwam er achter dat ik geen aardpen heb, en wil eerst graag de kosten weten voor het slaan van een aardpen.

16 ampere groep en bekabeling aanleggen

Aanleg 16 amp groep in meterkast. En aanleg bekabeling in tuin naar blokhut.

Ik ben vastgelopen bij de aanleg van een ...

Ik ben vastgelopen bij de aanleg van een UTP netwerk in mijn woning. Ik heb hulp nodig om de RJ45 stekkers goed aan te sluiten.

Wat kost het om een extra groep +een ...

Wat kost het om een extra groep +een aardlekschakelaar te plaatsen naast de bestaande oude stoppenkast? Wat kost het om de gehele oude stoppenkast om te laten bouwen naar nieuwe stoppen +een aardlekschakelaar? (Er zijn nu 4 groepen). Wat kost het om de tuinelektra aan te leggen en aan te sluiten in de stoppenkast? Graag schriftelijk een indicatie

Mijn keuken is gedemonteerd en de ...

Mijn keuken is gedemonteerd en de stopcontacten die momenteel op ooghoogte zijn, moeten op 5 cm van de grond komen. Hier komt een stukje fresen bij en het doortrekken van de elektrakabel. Tevens heb ik twee extra groepen in mijn elektrakast. Eventueel moet er een kabel worden doorgetrokken naar de keuken. Ik wil graag een offerte met het doortrekken van een nieuwe kabel en eentje zonder het doortrekken van een nieuwe kabel.

Installatie van een nieuwe 3-groepenkast ...

Installatie van een nieuwe 3-groepenkast met aardlekschakelaar.