Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Spaarndam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Spaarndam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Spaarndam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Spaarndam of directe omgeving.

40 klanten uit Spaarndam bevelen een bij Casius in Spaarndam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Spaarndam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Spaarndam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Spaarndam:

Plaatsen 1 extra groep

1 extra groep plaatsen zodat we een boiler in de schuur kunnen hangen afstand van huis naar schuur ongeveer 10 meter.

Meterkast verplaatsen

Gaarne telefonisch kontact

Tussenmeter voor elektra plaatsen

Graag een offerte voor een tussenmeter en het plaatsen daarvan, dit is nodig om te kijken wat het stroomgebruik van onze camping is.

Aardpennen bij woningen slaan

Betreft 3 woningen in Spaarndam ivm aansluiting op electriciteitsnet graag zsm kunnen de reeds geslagen pennen niet vinden

Krachtstroom aansluiting aanleggen

Kunt u een indicatie geven van de werkzaamheden en kosten om een krachtstroom aansluiting ten behoeve van het laden van een auto te realiseren? Het betreft een nieuwbouwhuis met 3 x 25A aansluiting waar een rode cee stekker aan moet komen voor laden met 3 x 16A. Mij is niet duidelijk wat u zou kunnen uitvoeren en of/wat liander moet doen. Aansluiting verzwaren lijkt mij niet nodig. Graag een prijsindicatie en dus een schatting van de uit te voeren werkzaamheden.