Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Schoorl te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Schoorl heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Schoorl u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Schoorl of directe omgeving.

87 klanten uit Schoorl bevelen een bij Casius in Schoorl aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Schoorl bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Schoorl staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Schoorl:

Installeren domotica ten behoeve van verlichting

Ik zoek een elektricien voor het realiseren van verlichting door de woning heen. In de bijlage staat een overzicht hiervan. Daarnaast bespreek ik graag met de elektricien wat de mogelijkheden zijn.

Aardpen slaan

Slaan van een aardpen bij een recreatiewoning in Schoorl.

Stoppenkast vernieuwen

De stoppenkast is verouderd. Wij hebben recent uitgebouwd en er worden binnenkort zonnepanelen geplaatst. Hiervoor dient de stoppenkast te worden vervangen en voldoende groepen te worden geplaatst. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen en het werk te laten uitvoeren.

Nieuwe groepenkast aansluiten

Van 1 fase naar 3 fase de groepenkast veranderen en aansluiten op het net. Het is nu een kast van 1973 met daarin 50Hz en 220V. Er staat op het plaatje: CL 131 x F3. De nieuwe kast met 3 fase moet in ieder geval een aparte groep voor een kookplaat en de verwarmingsketel. Ook de stekker voor de kookplaat leveren en plaatsen, Perilex. De kast leveren en aansluiten. De bekabeling het huis in doe ik zelf.

Canvas bedrading vervangen

De woning heeft nog een oude groepenkast, bakkelieten stopcontacten, stoffen/canvasbedrading en grotendeels stalen buizen als leidingomhulsel. Ik wil de gehele woning

UTP-kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP-kabels laten trekken door een bestaande leiding, zodat er een KPN-aansluiting voor de tv kan worden gemaakt. Er moeten ook kabels worden geleverd. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Tuinverlichting vervangen

Ik wil oude buitenlampen laten vervangen door 2 Philips MyGarden buitenlampen Creek en 1 Philips MyGarden tuinpaal Creek. Daarbij moeten ook 2 verouderde lasdozen vervangen worden.

Buitenverlichting laten aanleggen

Aanleggen van verlichting in tuin liefst met afstandsbediening en tijdschakelaar om in te stellen.

3-fasen groepenkast plaatsen

In verband met de aanschaf van een inductiekookplaat (thans koken wij nog op gas) moet de elektra worden aangepast. De huidige groepenkast is 40 jaar oud en deze moet worden vervangen. Er moet komen een 3 fase groepenkast en krachtstroom inclusief een perilex contact in de keuken. De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 4 meter en de kruipruimte is goed begaanbaar. Graag ontvang ik een offerte.

Elektradraad verleggen in de meterkast

Wij hebben een elektricien gehad die in de meterkast een kabel op de verkeerde groep heeft aangesloten. Ik zoek iemand die dit weer ongedaan kan maken en kan herstellen. Dus kabel bij de ene groep los maken en monteren op een andere groep.

Aardpen laten slaan

Ik wil een aardpen geslagen hebben van minimaal 165 Ohm.

Buitenverlichting vervangen

Een buitenlamp aan de muur demonteren en een nieuwe buitenlamp monteren. Een lantaarnpaal demonteren en nieuwe monteren. Roestvrijstalen lamp en lantaarnpaal aanwezig.

Installatie beveiligingssysteem

Enkele dagen geleden heb ik bij Karwei Broek op Langedijk het beveiligingssysteem ELRO HA68S aangeschaft, inclusief diverse accessoires. Ik had verwacht dit zelf te kunnen installeren maar dit valt ontzettend tegen... Kunt u mij iemand sturen die bekend is met dit systeem en deze voor mij kan instellen? Het bevestigen van de verschillende onderdelen kan ik zelf.

Neon en belichting aanleggen

Wij zijn een strandpaviljoen aan het renoveren en natuurlijk komt daar veel elektriciteit bij kijken. We hebben veel stopcontacten nodig voor de geluid-, licht- en kookinstallaties. Verder ook het lichtnet aanleggen. En de gehelege bedrading. Aantal m2 van het paviljoen weet ik niet precies. Het volgende heeft extra aandacht nodig: Onder de bar (ongeveer 2.5M) neon wat makkelijk van kleur te veranderen is. Onder de bank (bij de voeten) ongeveer 7M neon wat makkelijk van kleur te veranderen is.

Acht verlichtingsarmaturen bevestigen ...

Acht verlichtingsarmaturen bevestigen waaronder 4 plafondspots, 1, plafondlamp, 2 wastafellampjes en een eettafellamp. Verder 4 afdekplaatjes bevestigen en het uiteinde van een verlichtingskabel af/wegwerken. Daarnaast graag ook andere werkzaamheden, waaronder het bevestigen van 2 gordijnrails, 3 rolgordijnen, kapstok, 3 handdoekrekjes, een plank, 4 kledinghaken, wc-rolhouder, 2 doucherekjes en een kledingstang. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte.

vervangen van stopcontacten (heb bij ...

vervangen van stopcontacten (heb bij verhuizing de oude/vieze opdekplaatjes weggegooid en die zijn niet los te verkrijgen), aanbrengen dimmer, aansluiten muurlampje waarbij electriciteitsdraden achter de muur komen en aansluiting op bestaand stopcontact moet komen, checken waarom licht in bijkeuken het niet doet.