Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep aanleggen:

Extra groep aanleggen

Vanwege de aanschaf elektrisch fornuis een extra groep aanleggen.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep aanleggen uit heel Nederland:

Extra groep aanleggen voor de oven

Uitbreiding groepenkast en aanleggen stopcontact in de keuken voor de oven

Aanpassingen in keuken vanwege nieuwe vaatwasser

Keukenkastje is geen standaard maat dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten - vaatwasser op afvoer kraan aansluiten - netjes afwerken (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers) (Zie foto's)

Keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen

Keukenkastje is geen standaard maat, dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat. - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer; - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten; - Vaatwasser op afvoer kraan aansluiten; - Netjes afwerken. (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers).

3 fasen in meterkast aanleggen

Ik wil ten behoeve van zonnepanelen 3 fase elektra in de meterkast hebben. De kosten van Enexis weet ik al, nu wil ik nog weten wat de kosten zijn van een specialist, die deze klus ook gaat uitvoeren. Bovendien hoop ik op advies waar ik rekening mee dien te houden. Een extra groep aanleggen is niet nodig (denk ik). Ik kan een foto aan u sturen.

Extra groep maken vanwege vele apparaten

Wegens veel apparaten een extra groep maken en de nodige stop contacten aanleggen.

Groepenkast laten vervangen

Ik krijg nieuwe keuken. Nu groepenkast met 1 groep moet naar 8. 3 fasen. Graag keukenleidingen goed aanleggen voor plaatsing

Extra groep aanleggen voor inductie

Extra groep aanleggen in verband met inductie koken

Extra groep aanleggen

In de loop van 2018 krijgen we de sleutels van ons nieuwe bouw woning, maar we moeten nu al aan de aannemer doorgeven wat we aan meer en minder werk willen doen. Dus graag wil ik weten wat het kost om extra groep te laten aanleggen. En ook graag willen wat het kost als we de meterkast die van 8 groepen uitbreiden naar een met die maximaal 12 groepen aankan. In afwachting op uw reactie

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten leggen. Er zal een verbinding naar buiten gemaakt moeten worden met een nieuwe groep in de meterkast. De kabel door de hele tuin met 5 aan te sluiten lampen en minimaal 1 plek voor een stopcontact.

Toevoegen van twee groepen

Ik laat graag 2 extra groepen aanleggen in onze groepenkast. Het gaat om een groep voor de wasmachine, die moet worden aangesloten op het stopcontact in de waskamer. Verder gaat het om een extra groep voor de keuken en die moet ook worden aangesloten. Graag wordt ik geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Ik stel een bezoekje op prijs.

Partners

Partners van Casius