Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Purmerend of directe omgeving.

1320 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra door het hele huis, elektra geheel pand vervangen, plaatsen van meterkast, aardpen, vloerplaat, inclusief leidingwerk, vervangen van electra en de meterkast, vervangen bestaande intercom installatie, aanleggen electra in meterkast, vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand, groepenkast vervangen, meterkast vervangen, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen en aanleg nieuwe groepen, aanleggen netwerk, elektra vernieuwen, groepenkast vervangen en uitbreiden, het aanpassen en realiseren van elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Purmerend:

Stoppenkast vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn stoppenkast kan vervangen met een 8-9 groepen stoppenkast. Deze kan op de plek van de oude meterkast. Graag een aparte groep voor een vijver.

UTP kabel trekken

Ik wil een utp kabel laten trekken. Ik heb het zelf geprobeerd met een nylon trekveer, maar kom het laatste stukje niet door. Dat geldt voor beide kanten? Er zit nu een groene coaxkabel in en de utp moet er bij. Zou dat lukken/kunnen?

Extra groep voor buitenverlichting in overkapping

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met een paar klusjes. Extra groep in de groepenkast. Buitenkabel door buitenmuur/kruipruimte en aansluiten op de extra groep. In de veranda 4 stopcontacten aansluiten op de kabel en 4 lampjes aansluiten in de Veranda (klik aan/uit).

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Ik wil een hoofdschakelaar plaatsen met verzegeling (Zie bijlage). Is dit mogelijk? Ik hoor graag van u.

Groepenkast vervangen

Graag offerte voor vervanging van de gehele meterkast. Eventueel voor de offerte langs komen voor juiste inschatting (inz. bijv. de hoeveel groepen etc).

Elektra installatie

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen (stamt nu uit jaren '70). We verwachten 18 tot 22 groepen nodig te hebben. Hoeveelheid aardlekschakelaars die daarbij horen weet ik niet. Volgens de bouwkundige van Vereniging Eigen Huis mist er een aardpen. Deze moet ook geslagen worden.

Keuring stoppenkast

Ik ontvang graag een prijsopgaaf voor een keuring van een groepenkast.

Voorzien van elektra in garage

Het is de bedoeling dat een apart staande garage van stroom wordt voorzien.

Groepenkast en elektra vervangen

Ik wil de groepenkast en de elektra in de woning laten vervangen en zou graag willen weten wat er allemaal nodig is. Het gaat om een midden woning uit de jaren 60. De woning heeft twee verdiepingen en een zolder. Ook hebben we een bouwkundig rapport laten opstellen waarin staat dat de oude leidingen hergebruikt kunnen worden. Ik wil zonnepanelen waardoor de groepenkast die verouderd is aangepast moet worden.

Aardpen voor dubbele aansluiting garage laten slaan

Voor 2 garage boxen wil ik 1 aardpen laten slaan. De medewerker van Liander geeft aan dat dit mogelijk is en afdoende voor een 10 ampère aansluiting van hun. Graag ontvangen wij een offerte en eventuele voorbereidingen die wij moeten treffen.

Slaan aardpen

Slaan van een aardpen en vervolgens aansluiten aan de stoppenkast.

Elektricien voor elektrawerk nodig

Storing in deel net waarschijnlijk veroorzaakt door muizen.

Aardpen slaan

Wij zijn een bouwbedrijf en op zoek naar een collega vakman voor het slaan van een aardpen voor een nieuw te plaatsen meterkast opstelling.

UTP kabel laten trekken

Ik heb een nieuwbouwwoning met 5 loze leidingen gekocht. Door elk van deze wil ik twee CAT6 UTP kabels. Dit is met 2 reeds gebeurd. Ik zoek iemand die kabels kan trekken door de overige 3 loze leidingen, alle 10 kabels aan de ene kant aan kan sluiten op dubbele aansluitdozen en aan de andere kant op standaard connectors. De kabels en aansluitdozen zijn reeds gekocht.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen (indien nodig) woning is uit 1986. Eventueel extra wandcontactdozen plaatsen.

Twee plafondventilators monteren

Ik wil 2 Handson plafondventilators Ravenna laten monteren/installeren. Deze kunnen worden aangesloten op lichtpunten. Zowel slaapkamer als huiskamer hebben plafond van hout met gipsplaten.

Deurbel plaatsen

Ik had een draadloze deurbel, maar wil nu graag een "gewone" vaste deurbel laten plaatsen.

Elektra aanleggen in tuin

In de achtertuin willen wij graag elektra laten installeren. De elektra kabels zijn aanwezig. Deze moeten nog worden verbonden worden met de elektra kabel vanuit de woning. Verder willen wij 10 stopcontacten laten plaatsen, 3 spots in de veranda en verlichting in de het tuinhuis.

Spotjes repareren

In de badkamer doen 3 van de 6 spotjes het niet meer. Waarschijnlijk een transformator die stuk is. We kunnen deze niet vinden boven het plafond, je komt er lastig bij en we weten niet waar deze zit. Graag advies / offerte om dit werkend te maken.

Complete stoppenkast vervangen

Ik wil de stoppenkast vervangen. Ik heb 5 groepen waarvan 1 een 3 fase stop. Ik wil totaal 9 groepen hebben.

Aansluiting meterkast verzwaren

Mijn huidige 1-fase (35A) aansluiting wordt verzwaard naar 3-fase (3x25A). Mijn huidige installatie wil ik zoveel mogelijk hetzelfde houden ivm de zonnecellen. Graag wil ik een tweede 3-fase groepenkast laten plaatsen met een krachtgroep voor de inductiekookplaat en twee gewone groepen voor de wasmachine en de oven. De nieuwe kast kan geplaatst worden naast mijn huidige 1-fase kast. Mijn huidige kookgroep en wasmachine groep komen te vervallen. Echter komt liander pas verzwaren als er een hoofdschakelaar is geplaatst. Kunt u mij een offerte toesturen voor het plaatsen van de hoofdschakelaar en de tweede groepenkast? Bekabeling naar de keuken en zolder is al geregeld.

Verlichting in de badkamer repareren

Verlichting in badkamer werkt niet meer. Er zijn diverse spotjes. Mijn zoon wilde lamp vervangen en daarna deden alle lampjes het niet meer.

Elektra uitbreiden voor keuken

Extra stopcontacten plaatsen en een aantal verplaatsen en eventueel als het nodig is een extra groep of groepen plaatsen.

Sleuven frezen in betonnen muur

Ik wil in verband met een nieuwe keuken het liefst op maandag 22 januari, maar uiterlijk voor 25 januari sleuven laten frezen in een betonnen muur. Dit zal om ongeveer 3 meter gaan. Indien mogelijk ook aanbreng van één stopcontact en één lichtaansluitpunt.

Gaten en sleuven frezen

Vanwege de aankoop van een nieuwe keuken is er besloten de stopcontacten naar beneden te verplaatsen. Zowel in de keuken als de huiskamer. Het gaat om in totaal 5 x dozen boren en de sleuven van de oude gaten naar beneden naar de nieuwe. Misschien nog een paar extra voor extra aansluitingen van contactdozen.In principe kunnen we de elektriciteit zelf doortrekken maar we zouden ook wel willen weten wat het totaalplaatje gaat kosten. Het is redelijk snel nodig omdat de stukadoor al over ongeveer 2 weken komt.