Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Purmerend of directe omgeving.

1339 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledig vervangen elektra, vervangen bedrading verouderde woning en groepen in orde maken, aanleggen 3-fase krachtstroom, verplaatsen elektra meters, elektrische installatie appartement updaten, 42 Intercoms vervangen, electra gehele woning vervangen, alle elektra in een jaren '30 woning renoveren, het aanpassen van elektra in de woning en meterkast, netwerkkabels trekken naar 4 slaapkamers, vervangen van electra installatie, groepenkast vervangen, installeren van EATON verdeler, extra groepen aanleggen en perilex aansluiting + gewone in keuken, groepen aansluiten in meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Purmerend:

Coax en utp kabels trekken

Ik wil een computerkabel laten trekken van de meterkast naar de woonkamer. Er is een leiding in de woonkamer waar nu een telefoonkabel in zit. Deze zou gebruikt kunnen worden. Ik zou een coaxkabel naar de zolder willen vanuit de meterkast en tevens een computerkabel vanuit de meterkast naar de zolder willen hebben.

Meterkast verplaatsen

Het huis moet nog gebouwd worden, maar na oplevering huis willen wij de meterkast laten verplaatsen van achterin de hal naar voor in de hal, in de technische ruimte. Deze zit 3 meter verderop.

Uitbreiden en aanleggen elektra

Extra groepen toevoegen voor stroom t.b.v. nieuwe schuur d.m.v. voorbereiding van buitenkabels door kruipruimte. Tevens bestaande meterkast controleren en graag een prijsopgave voor eventueel een nieuwe.

UTP en coax kabel trekken

Een aantal kabels zijn verloren gegaan sinds dat we woonachtig zijn in dit huis. Echter is het zo dat we nu de modem boven hebben staan omdat we vanaf beneden naar boven geen utp kabel meer hebben. Dit is gewoon vrijwel niet te doen omdat we ook een uitbreiding willen en het sterkste punt van de coax willen benutten. Evenals dat we nu dus wifi problemen hebben en een repeater is geen optie. De vraag; * Kunnen jullie 3 UTP cat6 kabels leggen. Vanaf beneden naar boven en zolder. (Ja, ik wil 2 losse kabels vanaf beneden - geen splitter op midden verdiepingen]). De bestaande is doorgeknipt maar ligt er nog wel. Deze kan dus evt gebruikt worden voor een trekveer. * Kunnen jullie bestaande coax kabels ook vervangen (op elke verdieping). Hier zal ik dan een splitter beneden moeten. Alle kabels liggen er in principe al, maar beneden is het wat lastiger om erbij te komen. Omdat deze achter een kabelbehuizing van hout. Laat zeker even weten wat jullie voor ons kunnen beteken qua prijs en mogelijkheden.

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar iemand die aard pen kan inslaan in de garage.

Netwerkkabel trekken van meterkast naar zolder

Ik wil een netwerkkabel laten trekken van de meterkast naar zolder. er ligt al een loze leiding. Ik zou graag een wandcontactdoos ingebouwd hebben.

Groepenkast vervangen

Groepenkast moet bestaan uit minimaal 5 groepen met minimaal 2 aardlekschakelaars, per aardlekschakelaar mogen er maximaal 4 groepen worden aangesloten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen en aarde draad aanbrengen in gehele huis

Meterkast uitbreiden/vervangen

Voor installeren zonnepanelen en evt keukenuitbreiding is de meterkast niet geschikt. Niet helemaal duidelijk wat er moet gebeuren.

Aardpen in de schuur

In de tuin hebben wij op de stopcontacten een slechte aarde verbinding. Ik kan in het stroomnet in de woning niet achterhalen waar de aardedraad is onderbroken. Wij willen graag een aardpen laten slaan in de schuur zodat het probleem wordt opgelost. Graag verneem ik de kosten voor het slaan van de aardpen (is dus maar voor 1 groep) locatie Purmerend Noord.

Tuinelectra plaatsen

Wij zoeken een electriciteitsbedrijf dat voor ons electra zou kunnen aanleggen in een nieuwe blokhut die wij hebben geplaatst in onze achtertuin. De kabel zit al in de grond en komt al uit in de blokhut. Een 2e kabel komt achter de blokhut uit de grond en hier moet een tuinstopcontact aan bevestigd worden.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Wij willen graag inductiekoken ,maar onze groepenkast is verouderd, dus niet geschikt. We willen 12 groepen hebben denk ik . We hebben er nu 11 Er moet ook een kabel naar de keuken worden aangelegd via kruipruimte.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppenkast vervangen. Afvoeren optioneel.

Installatie Nest thermostaat & voordeurbel

Ik schaf deze week de Nest hello aan en de Nest Learning Thermostat v3. Deze wilde ik op hetzelfde moment laten installeren. Er hoeft geen nieuwe gong te worden geïnstalleerd. We hebben een Google Nest Hub en daar willen we de bel graag op horen overgaan (naast de notificatie op telefoons vanzelfsprekend) Wat gaat dit ons kosten als het beide tegelijk wordt geïnstalleerd? Alvast bedankt!

Stopcontacten in een betonnen muur verplaatsen + contactpunt in plafond verplaatsen

Graag willen wij 2 inbouw stopcontacten in een betonnen muur ~90cm omlaag verplaatsen en 2 lichtpunten/contactpunt in een betonnen plafond ~90cm verplaatsen. Verder is er geen afwerking/stucwerk nodig van uw kant nodig.

Stroom omzetten naar krachtstroom

Graag zou ik het stroom willen omzetten in mijn keuken naar krachtstroom. Graag een Perilex stopcontact ter behoeve van 2 inductiekookplaten en de oven. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 2 meter. Er is een kruipluik.

Aardpen slaan

Aardpen laten slaan in particuliere garage voor nieuwe elektra aansluiting,

18 Halogeen inbouw-spotjes vervangen door LED inbouw-spotjes

Ik wil graag alle halogeen inbouw-spots in mijn woning vervangen door led inbouw-spots. Het gaat om 7 inbouw-spotjes in plafond van badkamer, inclusief de trafo en dimmer. 4 inbouw-spotjes in plafond van de keuken, inclusief de trafo en dimmer. 5 + 2 (7) inbouw-spotjes in de keukenkastjes, inclusief 2x de trafo.

Groepenkast vervangen en stopcontacten (ver)plaatsen

Ik wil een groepenkast laten vervangen, stopcontacten verplaatsen (ongeveer 10) en extra stopcontacten toevoegen (ongeveer 4).

Stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen

Wij gaan elektrisch rijden, dit betekent dat we een extra krachtstroom aansluiting moeten laten aanleggen. Wij hebben nog een oude stoppenkast met glaszekeringen. Wellicht meteen een goede reden om deze te laten vervangen. Tevens moet er een laadpaal buiten worden aangesloten (deze wordt besteld).

Kabel trekken en tv aansluiting maken

In ons nieuwe huis blijkt de coaxkabel niet goed te zijn. (Ziggo) er moet een nieuwe kabel getrokken worden vanuit de meterkast, door de kruipruimte naar de woonkamer. Optie is om dit naar het bestaande walloutlet te doen of naar een nieuw te realiseren outlet aan de andere kant van de woonkamer.

Vervangen van de groepenkast en gereed maken voor inductie

Het gaat om het vervangen van een groepenkast, inclusief alle materialen van deugdelijke kwaliteit. En het direct bijplaatsen van een 2 fase kookgroep. Ik beschik ook nog niet over een perilex aansluiting. Kruipruimte is wel aanwezig. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 6 a 7 meter.

Omzetten fase aansluiting

Graag zou ik een 2fase omzetten naar een 3fase aansluiting.

Installeren extra groep tbv lasapparaat / doorslijpschijf

Installeren extra groep tbv lasapparaat / doorslijpschijf. Huidige zekeringen slaan uit bij aanzetten slijpschijf, of lassen op hogere amperages / voltages. Dus, extra groep, met trage zekering en stopcontact in de meterkast? Ik hoor graag van u.

Groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan vervangen/uitbreiden. Momenteel hebben we 3 groepen, maar dit willen we naar 9 groepen laten uitbreiden. Daarnaast moet waarschijnlijk alle bedrading in de woning worden vervangen. Het gaat om een eengezinswoning bestaande uit 3 verdiepingen.