Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Oudkarspel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Oudkarspel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Oudkarspel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Oudkarspel of directe omgeving.

57 klanten uit Oudkarspel bevelen een bij Casius in Oudkarspel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Oudkarspel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Oudkarspel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oudkarspel:

Aardpen slaan voor twee nieuwbouw panden

Ik ben opzoek naar iemand voor het slaan van een aardpen voor 2 nieuwbouw panden. Grond water begint op 1 meter. De aardpen moet binnen geslagen worden en er is nog geen aardlekschakelaar aanwezig.

Kabels onder vloer (3x220) en Inductie stopcontact aanleggen

Heb al 3x25Amp. En 80 Amp verzekering in meterkast. Moet kabel 5 afkerig onder vloer door van meterkast naar keuken. Ongeveer 5 meter totaal. Kunt u dat. Graag kosten opgaaf.

Hoofdzekeringen vervangen

De hoofd (schroef) zekeringen 25A vervangen door 35A installatieautomaten. Het zijn drie stuks. Optioneel aangevuld met een nieuwe groepenkast, dat wil ik met u bespreken.

TV kabel van meterkast naar kamer trekken

Aanleg van een coaxkabel van de meterkast naar de huiskamer onder de vloer. Er is een kruipruimte tot in de hoek van de aansluiting.

Meterkast laten verplaatsen

De meterkast moet worden verplaatst ca 10 meter van voorgevel naar zijgevel waar de nieuwe deur wordt gemaakt

Stroomgroep repareren

Stroom groep, geeft weer zelfde problemen als 2 jaar geleden, sluiting ergens tussen de draden. Zitten geen apparaten aangesloten op deze groep. Wie kan dit probleem verhelpen ?

Capaciteitberekening

Op dit moment is het pand in gebruik als grootverbruiker. Wat zijn de consequentie's als er teruggeschakeld gaat worden naar een normaal verbruik in Kva's? Graag een onderbouwd rapport over onze capaciteit ten behoeve van Liander. Beschikbaarheid op dit moment 70 Kva. Geschat verbruik is eind januari 25 Kva.