Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Ouderkerk aan de Amstel:

Verzwaren groepenkast naar 3 fasen 25A

ivm plaatsen inductiefornuis dient er een 3 fasen 25 A groepenkast ingebouwd te worden.

Hele huis elektra vervangen

Het betreft een tussenwoning uit 1906 met een woonoppervlak van 150 m2. De elektrische installatie is zo oud dat alles vervanging moet worden. Het zal gaan om de groepenkast, bedrading, schakelaars stopcontact etc.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil een krachtstroom laten aanleggen. Onze groepenkast is redelijk nieuw. Plaats voor 24 groepen. Er zijn 7 groepen in gebruik. De kabel kan door de kruipruimte gelegd. Afstand naar het inductiefornuis is ongeveer 8 meter. Graag een indicatie van de kosten.

Groepenkast en elektra in hele huis vervangen

Ik wil de elektra in de gehele woning vervangen met daarbij het aansluiten van een nieuwe meterkast.

Elektra repareren conform keuringsrapport

Gaarne een offerte(s) voor het installeren van elektra conform het bijgevoegd keuringsrapport.

Golmar Platea deurintercom repareren

In onze woning is een Golmar intercom geplaatst met een speaker buiten en binnen een opname mogelijkheid (op de 1e en op de 2e etage). De deur is alleen bij de buitendeur zelf te openen. Dat houden we zo. De speaker doet het niet meer. Dat willen we graag gerepareerd. En op de begane grond willen we de bel vervangen door een bel met een groter volume.

Internetkabel naar diverse plaatsen doortrekken

Er moet een kabel doorgetrokken worden van meterkast naar woonkamer. Kan via telefoonleiding. Kabel naar 1e en 2e verdieping en zolder kan via schacht afvoerpijp in trapgat maar vanuit meterkast nog niet bereikbaar. woonkamer/1e-2e verdieping zolderzolder + tuin doortrekken.

Netwerkkabels trekken naar meerdere ruimtes

Ik wil dat er netwerkkabels in 4 verschillende ruimtes getrokken worden met connectoren en de juiste wandcontactdozen, de loze leidingen liggen er al. Totale lengte is ongeveer 80-100 meter. Er zijn geen netwerkkabels aanwezig.

3-fase aansluiting aanbrengen

Voor een fornuis inductie/elektrisch heb ik een 3 fase aansluiting nodig. Mijn huidige meterkast zit vol met 12 groepen. Een van die groepen is een leiding naar het fornuis. Wat kost het aanleggen van een 3 fase aansluiting?

Inductie-aansluiting maken

In de keuken aanbrengen van een contactdoos tbv inductiekoken. Een perilex aansluiting. Vanuit de meterkast een leiding trekken. Dat is ongeveer 10 meter in totaal. Ik kan u foto's van de meterkast sturen.

Tuinverlichting vervangen en kortsluiting opsporen

Ik wil een aantal elektra klussen laten uitvoeren. De tuinverlichting buiten vervangen op 5 à 6 plaatsen. De huidige armaturen zijn verouderd en/of stuk, maar tevens controleren of de aansluitingen nog in orde zijn. We hebben af en toe kortsluiting op de groep buitenverlichting. Daarnaast geeft de inbouwoven af en toe kortsluiting, wat we graag opgelost willen hebben.

Groepen bijplaatsen in de meterkast

I.v.m. het gaan koken op inductie moeten wij een kookgroep hebben met een pyrex stopcontact. Direct achter de meterkast zit de keuken dus het stopcontact hoeft alleen door de muur gelegd te worden. Daarnaast willen wij nog 2 extra groepen. Deze hoeven niet verder aangelegd te worden met draad en contactdozen alleen aangebracht te worden in de groepenkast. De meterkast heeft 1 x 35 amp stop.

Elektrisch systeem nakijken

Diverse werkzaamheden, oa: -doormeten op mogelijk lek / storing Er gaan veel apparaten kapot (bijvoorbeeld laders van laptops, stoppen slaan door)). Er komen vonken uit stopcontacten. Het lijkt of er stroom staat op apparaten die uit staan. Geen idee waar het door zou kunnen komen. Buitenstopcontact is 2 keer doorgebrand, dat is al een keer vervangen. Huis uit 1984. -monteren buitenlamp -repareren/opnieuw aanleggen stopcontacten -diverse knipperende lampen controleren/ repareren (afzuigkap, slaapkamer) -eventueel mooi wegwerken stroomkabels

Extra stopcontact wasdroger

Extra stopcontact voor mijn wasdroger. Lampen ophangen eventueel.

UPC kabels leggen

Het uitzoeken van kabels voor de tv van UPC.

Buitenverlichting: (1)Het aanbrengen ...

Buitenverlichting: (1)Het aanbrengen van een buitenlantaarn aan het huis naast de voordeur. de bedrading kan worden geleid naar de schuur waar electriciteit aanwezig is. (2)Het aanbrengen van tuinverlichting, set van 3 keien met halogeenlampje, in overleg hoe de bedrading het beste kan lopen (3)Het aanbrengen van een TV-steun (arm) voor een klein tv-tje op de slaapkamer (4)Het vervangen van de deurknop én brievenbus (voordeur) huis