Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Oostzaan of directe omgeving.

108 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oostzaan:

Inbouwen stopcontacten, aanleggen spotjes op twee kamers. Aanleggen extra groep voor droger

In twee slaapkamers spotjes met dimmer aanleggen. Twee stopcontacten inbouwen. Voor de droger op zolder een groep maken en bedrading trekken.

Meterkast verplaatsen en nieuwe groepenkast

Meterkast moet 30 cm verplaatsen en er moet een nieuwe groepenkast komen voor met name zonnepanelen, zonneboiler, inductiefornuis en elektrische oven.

2-fasen aansluiting

Ik wil graag een 2-fasen aansluiting in de meterkast laten aanleggen. Dit is bedoeld voor een inductie kookplaat in de keuken.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Keukengroep voor inductiefornuis plaatsen

Wij willen een inductiefornuis plaatsen. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 2 meter. Er dient ook een perilex aansluiting te komen en uitbreiding van groepen in de meterkast.

Vervangen groepenkast en extra stopcontacten plaatsen

Ik wil vanwege nieuwe keuken met inductie kookplaat een nieuwe groepenkast laten plaatsen. Ook moeten er stopcontacten bijkomen.

Groepenkast laten aanpassen

Ik wil mijn groepenkast aanpassen i.v..m. inductiekoken en iv.m. een zwaardere meter en een kabel naar de keuken

Groepenkast uitbreiden

Meterkast heeft op dit moment 3 groepen. Dit lijkt mij wat weinig. Vandaar het verzoek om meer groepen aan te maken.

Groepenkast vervangen

We vinden een nieuwe groepenkast nodig, dus willen wij die plaatsen. Het moeten een stuk of 8 groepen worden met nog ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen als we dat later zouden willen.

Aardpen slaan

Binnenkort worden de nieuwe nuts voorzieningen aangesloten door Liander, in ons zelf gebouwde huis, hiervoor is een aarden verplicht hebben we begrepen. Kunt u een offerte maken voor een aardpen . Bedankt, steffanie

Hoofdzekering vervangen

Het gaat om het vervangen van de klant zijn hoofdzekering van 25 Ampère. De vakman mag de aanschaf van de nieuwe hoofdzekering meenemen in zijn offerte, wel graag apart vermeld.

Aardpennen slaan

Ik wil graag dat er twee aardpennen worden geslagen. 1 in Oostzaan bij mijn woning en 1 bij een maat in Badhoevedorp. Ik kan de aansluiting zelf doen. Bij mijn woning moet het in de kruipruimte. Bij mijn maat weet ik niet of het buiten of binnen moet.

Aardpen laten slaan

Een aardpen laten slaan en aansluiten. Kan dit volgende week gedaan worden?

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, aansluiten hoeft niet. Graag ontvang ik een offerte.

Sleuven frezen in het beton

8 à 10 stopcontacten circa 80 cm naar beneden verplaatsen.

Aardelektrode slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. De woning is in 1906 gebouwd.

Aardpen slaan en stoppenkast uitbreiden

Het gaat om de volgende elektra werkzaamheden: 1: ik heb me laten vertellen dat mijn aardpen is afgebroken, deze zal dus vervangen moeten worden; 2: Ik heb een nieuwe keuken gekocht met nieuwe apparatuur en zal dus de groepenkast uitgebreid of vervangen moeten worden. Ook wil ik in de nieuwe keuken meer inbouw stopcontacten aangelegd hebben. Deze is voorlopig indicatief daar de levering pas in augustus is.

Elektra vervangen in huis

Wat zijn de kosten voor het vervangen van de elektra? Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het vervangen van de meterkast.

Nieuwe aardpen slaan

In de ga te Amsterdam moet een pen geslagen worden.

We willen graag de volgende zaken ...

We willen graag de volgende zaken verhelpen: 1) In de keuken en woonkamer zijn bij een viertal punten wel draden zichtbaar, maar is geen mogelijkheid om een lamp aan te sluiten. 2) In de badkamer is een punt waar twee draden en een stopcontact zijn, maar een lamp op de draden werkt niet, en het stopcontact kan ook niet gebruikt worden. 3) Op zolder werkt de verlichting niet. Ook dit moet gerepareerd worden. 4) In de slaapkamer werkt het licht niet meer. 5) Deurbel werkt niet.