Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Oostzaan of directe omgeving.

99 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra, vervangen elektra en extra groepen aanleggen, utp en coax door 1 leiding trekken, verschillende elektra klussen door het hele huis, vervangen elektra gehele woning, vervangen elektra jaren 30 woning, aarden waterleiding, vervangen electra, traceren kortsluiting, hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen, vervangen alle electra in de woning, groep bijplaatsen, elektra op zolder vervangen, hoofdschakelaar en meterkast, uitbreiden groepenkast en aansluiten van perilex, elektra realiseren en vervangen in een nieuwe aanbouw en keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oostzaan:

Keukengroep voor inductiefornuis plaatsen

Wij willen een inductiefornuis plaatsen. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 2 meter. Er dient ook een perilex aansluiting te komen en uitbreiding van groepen in de meterkast.

Vervangen groepenkast en extra stopcontacten plaatsen

Ik wil vanwege nieuwe keuken met inductie kookplaat een nieuwe groepenkast laten plaatsen. Ook moeten er stopcontacten bijkomen.

Groepenkast laten aanpassen

Ik wil mijn groepenkast aanpassen i.v..m. inductiekoken en iv.m. een zwaardere meter en een kabel naar de keuken

Groepenkast uitbreiden

Meterkast heeft op dit moment 3 groepen. Dit lijkt mij wat weinig. Vandaar het verzoek om meer groepen aan te maken.

Groepenkast vervangen

We vinden een nieuwe groepenkast nodig, dus willen wij die plaatsen. Het moeten een stuk of 8 groepen worden met nog ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen als we dat later zouden willen.

Aardpen slaan

Binnenkort worden de nieuwe nuts voorzieningen aangesloten door Liander, in ons zelf gebouwde huis, hiervoor is een aarden verplicht hebben we begrepen. Kunt u een offerte maken voor een aardpen . Bedankt, steffanie

Hoofdzekering vervangen

Het gaat om het vervangen van de klant zijn hoofdzekering van 25 Ampère. De vakman mag de aanschaf van de nieuwe hoofdzekering meenemen in zijn offerte, wel graag apart vermeld.

Aardpennen slaan

Ik wil graag dat er twee aardpennen worden geslagen. 1 in Oostzaan bij mijn woning en 1 bij een maat in Badhoevedorp. Ik kan de aansluiting zelf doen. Bij mijn woning moet het in de kruipruimte. Bij mijn maat weet ik niet of het buiten of binnen moet.

Aardpen laten slaan

Een aardpen laten slaan en aansluiten. Kan dit volgende week gedaan worden?

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, aansluiten hoeft niet. Graag ontvang ik een offerte.

Sleuven frezen in het beton

8 à 10 stopcontacten circa 80 cm naar beneden verplaatsen.

Aardelektrode slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. De woning is in 1906 gebouwd.

Aardpen slaan en stoppenkast uitbreiden

Het gaat om de volgende elektra werkzaamheden: 1: ik heb me laten vertellen dat mijn aardpen is afgebroken, deze zal dus vervangen moeten worden; 2: Ik heb een nieuwe keuken gekocht met nieuwe apparatuur en zal dus de groepenkast uitgebreid of vervangen moeten worden. Ook wil ik in de nieuwe keuken meer inbouw stopcontacten aangelegd hebben. Deze is voorlopig indicatief daar de levering pas in augustus is.

Elektra vervangen in huis

Wat zijn de kosten voor het vervangen van de elektra? Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het vervangen van de meterkast.

Nieuwe aardpen slaan

In de ga te Amsterdam moet een pen geslagen worden.

We willen graag de volgende zaken ...

We willen graag de volgende zaken verhelpen: 1) In de keuken en woonkamer zijn bij een viertal punten wel draden zichtbaar, maar is geen mogelijkheid om een lamp aan te sluiten. 2) In de badkamer is een punt waar twee draden en een stopcontact zijn, maar een lamp op de draden werkt niet, en het stopcontact kan ook niet gebruikt worden. 3) Op zolder werkt de verlichting niet. Ook dit moet gerepareerd worden. 4) In de slaapkamer werkt het licht niet meer. 5) Deurbel werkt niet.