Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor een extra groep voor de inductie plaat:

Een extra groep voor de inductie plaat

Er komt een nieuwe keuken, en ik ga van het gas af, en inductie koken. Ik wil graag een nieuwe groep erbij laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een extra groep voor de inductie plaat uit heel Nederland:

Inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex

Aanvraag om een inductie kookplaat te installeren. Het is dan de bedoeling dat ook de perilexaansluiting wordt aangesloten en er een extra groep in de meterkast.

Extra Electra keuken

Extra groep aan ivm inductie kookplaat, aansluitwaarde 7,4kw En 1 extra stopcontact in muur van keuken.

Keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra)

Ik heb een nieuwe keuken besteld die ik week 21 (18-22 mei) geplaatst wordt. Ik zoek iemand die obv het leidingschema deze plaatsing kan voorbereiden. Het zal hoofdzakelijk gaan om: (1) Waterleiding en afvoer c. 50cm verplaatsen (er komt een vaatwasser waar nu spoelbak zit) (2) Perilex contactdoos voor inductie kookplaat plaatsen (3) Extra groep voor combi-oven plaatsen (indien nodig) (4) Stopcontact voor afzuigkap (aan de wand) plaatsen (4) Huidige gasleiding naar kookplaat verwijderen (ik stap over op inductie) Daarna netjes stucen. De meterkast zit dicht bij de keuken (aan de andere kan van een lichte scheidingswand). Bouwtekeningen van huidige keuken kan ik ook opsturen Graag iemand die dit eind april / begin mei kan doen.

Extra groep aanleggen voor inductie

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductie fornuis. Belangrijk is dat de klus binnen 1,5 week uitgevoerd wordt, omdat ik er dan ga wonen. Ik heb het fornuis nog niet aangeschaft, ik weet niet zeker of hier een perilexaansluiting voor nodig is, dit zou ik graag met u bespreken als u er bent.

Extra groep aansluiten voor inductie koken

Extra groep aansluiten voor een inductiekookplaat. En voor de perilex stekker.

Extra groep plaatsen

Ik wil een extra groep in de meterkast laten plaatsen, omdat ik op inductie ga koken. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Extra groep aanleggen voor inductie en gasleiding afdoppen

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductiekookplaat van 7200 watt. Een perilex aansluiting is niet nodig. Daarnaast wil ik ook nog een gasleiding laten afdoppen. En eventueel de leiding voor de vaatwasser verlengen met 30 cm en de kraan opschuiven, maar dat is waarschijnlijk niet nodig. In de 1e of 2e week van april zou ik graag willen beginnen. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen alvorens de offerte wordt opgesteld.

Oude keuken slopen en afvoeren

Oude U-keuken slopen en voorbereiden elektrische inductie koken. Het zou gaan om ongeveer 16 kastjes van 60cm per stuk. Daarnaast moet het gehele aanrecht worden gesloopt. Er moet een nieuwe groep komen, de gasaansluiting moet afgeslopen worden en een perilex aansluiting. Graag ook de oude keuken afvoeren.

Aanleggen extra groep meterkast i.v.m. inductie

Er moet een extra groep aangelegd worden voor het koken op een inductie kookplaat.

Extra elektriciteitsgroep

Er komt een nieuwe keuken en wij hebben een extra elektriciteits groep nodig voor inductie koken. Daarnaast de oude gasleiding afdoppen en misschien de waterslang van de vaatwasser iets verplaatsen. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 3 m.

Partners

Partners van Casius