Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nieuw Vennep:

Extra groep aanleggen

Graag willen wij weten wat het totaalkost om extra groepen aan te leggen voor een betere verdeling, alles lijkt nu op 1 groep te staan

Stoppenkast vervangen

Ik wil de meterkast/stoppenkast vernieuwen. En speciale groep voor inductie aanleggen. We hebben nu nog ouderwetse stoppen en 4 groepen. Ik zou graag willen weten wat het kost om dit een beetje te moderniseren.

Een extra groep voor de inductie plaat

Er komt een nieuwe keuken, en ik ga van het gas af, en inductie koken. Ik wil graag een nieuwe groep erbij laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Aanleggen elektra keuken

Aanleggen keukenplan en extra verlichting infrasen en buitenverlichting?

Vervangen stoppenkast

In verband met een elektrische auto heb ik waarschijnlijk een nieuwe stoppenkast nodig. Klopt dat? Zie foto. Graag ontvang ik een offerte inclusief montage.

Groepen plaatsen & perilex & leidingen verlengen

Ter behoeve van een nieuwe keuken, graag een perilex plaatsen en nieuwe groepen bij plaatsen voor de oven/ magnetron. Graag ook verplaatsen wcd’s op betonnen wand. 3 fase is inmiddels aangevraagd via nieuwe aansluiting.nl en verwacht begin oktober. Verder heb ik een aantal cv leidingen die verlengd moeten worden, ze zijn van kunststof. Deze moeten verlengd worden met een 0.5 meter tot 1 meter.

Nieuwe groep in de meterkast

Ik wil 1 nieuwe groep in de meterkast met bijbehorende stekker/stopcontact (krachtstroom), plaats van de apparaat is +/- 15 meter van de meterkast vandaan. Geen kruipruimte dus alles mag langs de muur/plafond. Heb een 3 x 25 A aansluiting.

Stopcontacten laten aarden

Er is al eerder een elektricien bezig geweest met randaarde en het vervangen van de meterkast, dit is allemaal goed. Maar ik zou nu graag alle stopcontacten geaard willen hebben. Het gaat om 10 stopcontacten.

6 Stopcontacten corrigeren, paar nieuwe plaatsen en extra groep aanleggen

Wij hebben 6 stopcontacten welke gecorrigeerd moeten worden in verband met het afhalen van stucwerk. Ze moeten dieper in de wand geplaatst worden. Ook willen wij een extra groep aanleggen en wat nieuwe stopcontacten laten plaatsen voor nieuwe keuken.

Problemen in de groepenkast verhelpen

Wij hebben problemen met de groepen die op één van de twee aardlekschakelaars is aangesloten. Deze slaat af wanneer de afwasmachine aanstaat, maar slaat ook wel eens uit het niets af. Gedeelte van de verlichting op de eerste, de cv en wasmachine zitten op groepen die ook bij deze aardlekschakelaar horen. Een deel van de verlichting op de eerste verdieping lijkt hierdoor kapot gegaan te zijn. Tevens hebben wij een kapot stopcontact op de tweede waar naar gekeken moet worden.

Aardpen buiten de woning slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen direct voor mijn buitenmuur kan slaan. Vervolgens dient er een kabel via de muur naar de meterkast getrokken worden.

Extra groep voor elektrische kookplaat

Het gasfornuis moet worden verwijderd en vervangen door een elektrische, inductie kookplaat Type whirlpool ACM938BA. Er moet ook een stekker en snoer bij. Waarschijnlijk moet het houten aanrechtblad passend gemaakt worden vanwege grotere kookplaat.

Bij plaatsen extra groep(en) meterkast

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het bij plaatsen van een extra groep in deze groepenkast. Deze is nodig voor het aansluiten van een combimagnetron/oven in een keuken wandmeubel. Doormiddel van een ymvk via de kruipruimte naar de keuken wandmeubel door de vloer. Afstand ongeveer 5 a 6 meter

Netwerkkabel en telefoonkabel trekken

Na overstap van Ziggo naar glasvezel wil ik mijn coax door UTP vervangen. Echter is bij het zelf proberen te vervangen bij 2 buizen de coax kabel gebroken, oude kabel is er nu uit, en lopen de trekveren vast of zijn te kort. Graag wil ik het liefst 2 UTP kabels in deze nu loze leidingen. Het gaat om 2 of 3 aansluit punten.

Nieuw stopcontact in meterkast

Voor een modem hebben we een stopcontact nodig in de meterkast. Echter is dit niet aanwezig. Het gaat er dus om, om een nieuw stopcontact te plaatsen (als het kan een dubbele).

Elektra groep bijplaatsen

Er dient een groep bij geplaatst te worden in verband met inductie koken. De kookplaat zelf hoeft nog niet aangesloten te worden.

Elektra installatie

Ik wil de lichtschakelaars repareren. Om een of andere manier krijg ik geen contact als ik de stekkers erin doe dus dat wil ik nagekeken en verholpen hebben.

Bijplaatsen extra groepen

Ik wil graag 4 a 5 elektra groepen laten aanbrengen in de keuken omdat wij gaan koken op inductie. De afwasmachine, ovencombi en boiler moeten hier ook op aangesloten worden. De vakman zorgt voor de extra groepen. Deze klus hoeft pas in maart/april gerealiseerd te worden.

Extra stopcontacten aanleggen gipsblokken muren. Nieuwbouwhuis

Graag een offerte voor het aanleggen voor een inbouw stopcontact in de keuken voor de losstaande koelkast vanuit de hal (gipsblokken) zie 1e twee foto’s En op zolder 5 dubbelle inbouw-stopcontacten. Zie de volgende foto’s. In het midden van de zolder staat een washok. Naast die deur is een dubbel stopcontact. In het washok ook 2 of 3. En er is een lichtschakelaar bovenaan de trap en een rookmelder!? Ik kan maar 1 foto meesturen!?

Extra stopcontacten aanleggen op zolder

Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen inclusief elektrische rolluiken. Hier voor dienen er stopcontacten aangelegd te worden. Daarnaast willen wij een werkplek maken en hiervoor dienen er stopcontacten gemaakt te worden. Het stopcontact bij de wastafel dient te worden verplaatst.

Thuisnetwerk aanleggen

Ik zoek een partij bekabeld internet op diverse plekken in onze woning kan realiseren. De meeste kabels liggen er al, maar zijn (nog) niet werkzaam. We zoeken een partij die dit voor ons kan aanleggen/aansluiten. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning met drie verdiepingen.

Bliksemafleider plaatsen

Het plaatsen van een bliksem op een rijtjes woning

UTP kabel laten trekken

UTP CAT6 (Shielded) kabels trekken vanaf de meterkast op begane vloer naar woonkamer en naar drie slaapkamers op eerste verdieping. Offerte graag inclusief het monteren van van wandcontactdoos. Onbekend of en eventueel hoeveel loze leidingen er beschikbaar zijn. Indien nodig zijn we bereid om stopcontacten op te offeren. Afstand varieert en zal ergens liggen tussen 5 en 15 meter. Werkzaamheden graag in periode van 2e of 3e week van juli voltooien.

Groepenkast uitbreiden

Graag zien we een vrijblijvende prijsopgave tegemoet. We willen graag een extra groep zodat wij in de keuken de oven en koffiezetapparaat gelijktijdig aan kunnen zetten.

Extra elektragroepen installeren

3 extra elektragroepen aanleggen i.v.m. een andere keuken, oven, elektrisch koken en een vaatwasser.