Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor grondkabel schieten:

Grondkabel schieten

Wij zouden graag een grondkabel laten schieten van het woonhuis naar het bijgebouw (kantoor). Het betreft een kabel om het KPN modem te verbinden met een wifi versterker in het bijgebouw. De afstand van de meterkast naar het bijgebouw is zo'n 10 meter. Wij zouden daar graag een vrijblijvende offerte voor ontvangen.
Onze klant uit Nederhorst den Berg (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondkabel schieten uit heel Nederland:

Nieuwe grondkabel schieten

Er moet een 4 aderige grondkabel met aarde mantel van garage naar woonhuis geschoten worden, ongeveer 10 m. Terras ligt er pas in kan er niet uit. Dit in verband met plaatsen zonnepanelen op garage . Ongeveer 25 meter nodig van meterkast naar garage. Materialen voor de vakman.

Grondkabel schieten

Ik wil graag een grondkabel onder de straat door hebben geschoten. De kabel moet onder een trottoir en een straat (binnen de bebouwde kom) door, ongeveer 7 meter. Gaten hoeven niet gespit te worden, dit wordt allemaal gedaan. Het gaat alleen om het schieten van de grondkabel. Wat gaat dit kosten?

Nieuwe grondkabel schieten

Ik zou graag de prijs willen weten voor het schieten van een 3 bij 2.50 mm grondkabel onder 2 meter asfalt (bij iemand thuis) in Nijmegen. Graag ontvang ik deze offerte zo snel mogelijk via de mail.