Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Naarden of directe omgeving.

363 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Naarden:

vernieuwen meterkast

Demonteren oude meterkast, leveren en plaatsen van 10 automaten 1P+N B16 ampere, 1 aardlekautomaat 1P+N B16 voor zonnepanelen, 1 hoofdschakelaar 4P 40 ampere, 3 aardlekschakelaars 2-Polig 40/0.03 ampere, omkasting. Aansluiting bestaande groepen. Aansluiting zonnepaneel op aarlek. Plaatsen new motion module. Afzegelen.

Vervangen complete elektra

Beste, Van ons nieuw aangekochte woning dient alles vernieuwd te worden, zo dus ook de elektra. Het huis gaat zo goed als helemaal kaal en dan opnieuw opgebouwd. De woning is uit 1934, bijna alle bedrading is nog origineel met katoenen hulsel, maar alles moet vervangen worden. Hoeveel kost het om de elektra te vervangen? Begin februari zou ik graag willen beginne met deze klus.

Lichtpunt plafond verplaatsen en splitsen voor 2 hanglampen, inclusief frezen en stucen

Wij willen boven de eettafel twee losse lampen hangen die aangesloten zijn op 1 lichtpunt. Het huidige lichtpunt bevindt zich 0,5 tot 1 meter van de gewenste positie voor de 2 hanglampen, dus deze moet verplaatst en vervolgens gesplitst worden. Het liefst willen we dit helemaal netjes weggewerkt hebben in het plafond (sleuf in beton frezen en dan stucen). Een kabelgoot is eventueel ook een optie mits hier een meer chique variant voor is dan de standaard witte goot. Schakelaar met dimmer moet waarschijnlijk ook gesplitst worden, want huidige 2 losse dimmers in de muur bedienen 2 andere lichtpunten. De afstand van de meterkast tot het lichtpunt is ongeveer 6 meter en de afstand tussen de meterkast en de schakelaar is ongeveer 4 meter. Graag ontvangen we een offerte inclusief de materiaal kosten.

Nieuwe aardpen slaan

Bij mijn woning moet een nieuwe aardpen geslagen worden. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Vernieuwen electra

Graag wil een offerte voor het vernieuwen van de electra - huis is van voor '45.

Extra Kookgroep plaatsen bij meterkast

Bij huidige meterkast dient een uitbreiding te komen van een kookgroep + aardlekschakelaar voor een inductiekookplaat. Wat nodig is: 2 gekoppelde groepen (2x 220v) + aarlekschakelaar voor de nieuwe kookplaat. Waarschijnlijk moet dit in een nieuwe uitbreidingskast geplaatst worden en gekoppeld aan de bestaande meterkast (zie de 2 foto’s). Uitbreidingskast dient dan linksonder bestaande meterkast te worden gemonteerd. Materiaal en installatie door het elektrotechnisch installatiebedrijf.

Vervangen alle electra

Ik zoek een elektricien die alle elektra (bedrading) kan vervangen door mijn gehele woning. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning bestaande uit 3 woonlagen. Naast het vervangen van de bedrading et cetera dient ook het aantal groepen in de meterkast te worden uitgebreid/aangepast.

Aardpen slaan

In mijn schuur zit geen aarde. Wel voeding, niet volgens norm aangelegd door vorige bewoners. De kabel kan er niet uit. Nu wil ik tuinverlichting en een vijverpomp aansluiten vanuit de schuur en wil dus aarding in/ bij mijn schuur. Kan hier een separate aardpen geslagen worden en wat zijn circa de kosten?

Aardepen slaan

Alle Electra is al vervangen, alleen de aardpen is niet gedaan. Deze moet nog aangesloten en geslagen worden. Locatie moet nog bepaald worden.

Uitbreiding groepenkast

Liander adviseert om van 1x35 ampere naar 3x25 te gaan. Hiervoor moet de stoppenkast aangepst worden.

Uitbreiding groepen in meterkast

Liander beveelt aan de groepen van 1 x 35 naar 3 x 25 uit te breiden. Hiervoor moet de groepen kast voorbereid worden. Wie kan mij hiermee helpen?

Aardpen slaan voor aarding slaan

Onze elektra in de woning is nu nog geaard op de waterleiding. Ik wil graag een aardpen laten slaan en laten aansluiten in de meterkast. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Wasmachine op de trekschakelaar aansluiten

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar, eventueel is verlenging van de stroomkabel van de wasmachine nodig. De trekschakelaar zit tegen het plafond aan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Slaan van een aardpen

Graag heb ik contact met u voor het slaan van een aardpen op korte termijn in mijn woning in Naarden. Dank voor uw reactie

Aardlekschakelaar aanbrengen

Onze nieuwe woning bevat geen aardlekschakelaar. Deze moet worden aangelegd.

Perilex stopcontact aanleggen in de keuken

Perilex stopcontact aanleggen, ongeveer 4 meter van de meterkast (in de kelder) met daartussen een toiletgroep.

Netwerkkabels vervangen/aanleggen

Vanuit mijn kelderkast lopen een aantal 'oudere' netwerkkabels' naar de 1e en 2e verdieping. Deze wil ik graag laten vervangen door nieuwe kabels. Het zijn er nu in totaal 8, maar die heb ik niet allemaal nodig. Denk dat ik 2 nieuwe naar de 1e en 1 nieuwe naar de 2e verdieping wil. Daarnaast wil ik nog een netwerkkabel vanuit de kelderkast naar de woonkamer. Deze moet nieuw aangelegd worden en bij voorkeur door de kruipruimte lopen, dat is een meter of 7 afstand.

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De huidige kast heeft 5 groepen met 1 aardlek. Ik wil 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. En de mogelijkheid voor een aan te bouwen groep, voor zonnepanelen. Verder is de hoogte van de groepenkast belangrijk. Deze is maximaal 240 mm.

Kabels voor internet aanleggen

Graag laat ik internetkabels aanleggen vanaf het modem en een router in de woonkamer naar twee plekken op de eerste verdieping (1 pc en 1 spelcomputer). Ik wil de kabels netjes laten wegwerken. Ik woon in een woning uit de jaren 50 met houten vloeren.

Groepenkast geheel vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De huidige groepenkast heeft 8 groepen achter 2 aardlekschakelaars. Vanwege een toekomstige keuken wil ik graag naar 9 groepen achter 3 aardlekschakelaars. Graag een splitsing van kosten voor de kast en de uren.

Hanglamp ophangen

Wij hebben een nieuwe hanglamp gekocht maar kunnen deze niet zelf ophangen. Graag laat ik de oude verwijderen en de nieuwe monteren. Stroompunt zit al op de juiste plek en het plafond heeft een normale hoogte. NB Klant heeft geen email, graag telefonisch benaderen.

Kabel doortrekken naar de slaapkamer

Ik wil vanaf mijn huiskamer een TV-kabel laten aanleggen naar de slaapkamer. Er is al een doorvoer aanwezig, het gaat om ongeveer 6 meter. De kabel heb ik graag geleverd.

Aardpen slaan voor een woning

Graag wil ik weten wat het kost om een aardpen te slaan voor een woning.

Buitenverlichting aanbrengen

Kabel onder het terras naar binnen brengen en dan naar de meterkast, circa 15 meter. Aansluiten van de tuinkabel op aparte groep aardlek en automaat in 1. Kabel oplassen in de tuin en een voeding voor tuin stopcontact tweevoudig IP44. En een kabel uit zelfde lasdoos naar het toegangshek maken. 2 Stuks led armaturen (we weten welke LED armaturen we willen) monteren op het hek met 2 stuks lasdozen. Nieuwe licht/donker schakelaar aanbrengen Tweevoudig stopcontact IP 44 plaatsen. Graag komen kijken en daarna offerte maken.

Internetkabel in huis doortrekken

Ik heb een internet aansluiting nodig op de 1e verdieping, hiervoor moet een internet kabel worden doorgetrokken van de woonkamer, onder de grond (kruipruimte) en dan via andere kant woonkamer naar boven. Woonkamer is ca 10 meter, 2m30 omhoog.