Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Muiderberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Muiderberg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Muiderberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Muiderberg of directe omgeving.

68 klanten uit Muiderberg bevelen een bij Casius in Muiderberg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Muiderberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Muiderberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Muiderberg:

Krachtstroompunt en buitenstopcontact aanleggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor aanleg van een krachtstroompunt (wat zijn de prijsverschillen voor de diverse opties?) en extra 220 V op buitenmuur woning. Als er een aanpassing is van meterkast / groepenkast zou ik ook graag willen weten wat de extra aanpassing kost voor het aanleggen van zonnepanelen om te kunnen salderen.

Krachtstroompunt op buitenmuur aanleggen

Ik ben op zoek naar een vakman die bij mij een krachtstroompunt op de buitenmuur kan aanleggen. Wat mag het kosten?

Stopcontact laten verplaatsen

Ik wil graag een stopcontact laten verplaatsen.

Tuinverlichting controleren en (mogelijk) deels vervangen

Tuinverlichting controleren en (mogelijk) deels vervangen: de huidige tuin heeft 4 groepen: grondspots/stekers (1 groep), led verlichting in tegels (2 groepen) en tuinkastverlichting (1 groep). Momenteel doen grote delen van de grond- en tegelverlichting het niet meer, dus moet gekeken worden naar de oorzaak. Het huidige systeem moet gecheckt worden en de bedrading moet opnieuw nagelopen worden op verstoringen en ingegraven worden. Bij voorkeur een bedrijf uit de directe omgeving.

Elektra nalopen in een nieuw huis

Wij staan op het punt te gaan verhuizen. Tijdens het bouwkundig onderzoek kwamen wij erachter dat er veel doe het zelf werk gedaan is waarvan ons is aangeraden dit te laten nalopen en eventueel waar nodig te laten vervangen. Ik heb een foto van de meterkast die ik heb meegezonden.

Twee lampen ophangen boven eettafel

Ik ben op zoek naar iemand die twee (mijn-)lampen (soort fabriekslampen) kan ophangen boven mijn eettafel. Ze zijn voorzien van nieuwe bedrading (geaard 2 m)en voorzien van nieuwe ketting en ophang (1,10m). Aansluitingen in het plafond moeten ook aangelegd/doorgetrokken worden.

Hallo, Ik heb een installateur nodig om ...

Hallo, Ik heb een installateur nodig om mijn gas en electriciteits meters na te kijken, heb van Nuon een waanzinnig hoge jaarafrekening. Nu al 3 jaren. Ik woon nu alleen en bijna nooit thuis, reis ook veel. Nuon heeft mij heel even de tijd gegeven om wat onderzoek te doen ze zeiden aan mij om een installateur te laten komen en te onderzoeken!! kunt u mij helpen hiermee??