Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Muiden of directe omgeving.

68 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: 42 Intercoms vervangen, electra gehele woning vervangen, alle elektra in een jaren '30 woning renoveren, het aanpassen van elektra in de woning en meterkast, elektra laten vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, complete elektra aanleg, groepenkast vervangen en stopcontact in meterkast aanpakken, groep bij maken voor inductie in de meterkast, vervangen van de meterkast, deurbel met intercom repareren, vervangen elektra en een nieuwe meterkast plaatsen, aardpen slaan, aanleggen electra keuken en extra groepen, groep bij maken voor inductie in de meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Muiden:

Vervangen aardlek schakelaar

Aardlekschakelaar van merk ABB HAF FH202 moet vervangen worden

Extra stopcontacten in een woning frezen/aanleggen

We zouden graag 3 extra stopcontacten laten aanleggen in onze nieuwbouw woning. Bij 1 stopcontact zouden we de nieuwe aansluiting 2 meter hoger willen hebben boven een bestaand stopcontact. Bij het andere punt willen we ook hoog een stopcontact laten plaatsen, maar die zit niet boven een bestaand punt. We zouden graag gefreesd in de muur hebben en kan worden aangebracht voordat de stucadoor komt. Ze stopcontacten moeten in een betonnen wanden gefreesd worden.

Verplaatsen meterkast

Huidige meterkast zit op eerste verdieping. Wens is om deze te verplaatsen naar berging. Kabel is lang genoeg. Huis wordt momenteel verbouwd.

UTP kabel trekken en contactdoos aansluiten

Er moet een utp kabel en contactdoos aansluiting / naar boven worden getrokken. In de kelder moet een contactdoos worden aangesloten. Eventueel nog een extra kabel getrokken.

Nieuwe stopcontacten

Wij willen graag dubbele wandcontactdozen plaatsen naast de bedden in onze slaapkamers op een hoogte van 30 cm. Het betreffen twee slaapkamers met aan iedere zijde van het bed een contactdoos, dus in totaal 4 dubbele contactdozen. De huidige contactdozen in de muur bevinden zich op ongeveer 2 meter afstand om 1 meter hoogte.

Twee groepen bijplaatsen

Ik wil de groepenkast uitbreiden. Uitbreiding met 2 groepen, vanuit deze groepen aansluiten van een 2-fasen aansluiting (deze leg ik zelf aan).

Aardlekschakelaar vervangen

Ten behoeve van een elektrische terras-heater wil ik een bestaande aardlekschakelaar door een aardlekschakelaar met C-karakteristiek laten vervangen.

ABB of Hager groepenkast laten plaatsen

De groepenkast uit 1977 willen wij laten vervangen met het plaatsen van een extra groep voor de keukenapparatuur. Onze voorkeur gaat uit naar een ABB of Hager groepenkast inclusief 2 aardlekschakelaars. Op dit moment hebben wij 8 stoppen en ontvangen graag advies of dit voldoende is.

Verlichting

Verlichting ophangen in nieuw huurpand, 2 verdiepingen met ca 10 lichtpunten. Verlichting wordt deze week aangeschaft, volgende week ophangen voor 27/8.

Nuon verplicht ons een installateur te ...

Nuon verplicht ons een installateur te laten komen om de capaciteit van ons netwerk te kunnen verlichten. Wij zoeken dus een erkend instrallateur in de omgeving Muiden. Het moet voor 15 december gebeuren.