Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Muiden of directe omgeving.

52 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Muiden:

UTP kabel trekken en contactdoos aansluiten

Er moet een utp kabel en contactdoos aansluiting / naar boven worden getrokken. In de kelder moet een contactdoos worden aangesloten. Eventueel nog een extra kabel getrokken.

Nieuwe stopcontacten

Wij willen graag dubbele wandcontactdozen plaatsen naast de bedden in onze slaapkamers op een hoogte van 30 cm. Het betreffen twee slaapkamers met aan iedere zijde van het bed een contactdoos, dus in totaal 4 dubbele contactdozen. De huidige contactdozen in de muur bevinden zich op ongeveer 2 meter afstand om 1 meter hoogte.

Twee groepen bijplaatsen

Ik wil de groepenkast uitbreiden. Uitbreiding met 2 groepen, vanuit deze groepen aansluiten van een 2-fasen aansluiting (deze leg ik zelf aan).

Aardlekschakelaar vervangen

Ten behoeve van een elektrische terras-heater wil ik een bestaande aardlekschakelaar door een aardlekschakelaar met C-karakteristiek laten vervangen.

ABB of Hager groepenkast laten plaatsen

De groepenkast uit 1977 willen wij laten vervangen met het plaatsen van een extra groep voor de keukenapparatuur. Onze voorkeur gaat uit naar een ABB of Hager groepenkast inclusief 2 aardlekschakelaars. Op dit moment hebben wij 8 stoppen en ontvangen graag advies of dit voldoende is.

Verlichting

Verlichting ophangen in nieuw huurpand, 2 verdiepingen met ca 10 lichtpunten. Verlichting wordt deze week aangeschaft, volgende week ophangen voor 27/8.

Nuon verplicht ons een installateur te ...

Nuon verplicht ons een installateur te laten komen om de capaciteit van ons netwerk te kunnen verlichten. Wij zoeken dus een erkend instrallateur in de omgeving Muiden. Het moet voor 15 december gebeuren.