Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Lisserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Lisserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Lisserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Lisserbroek of directe omgeving.

64 klanten uit Lisserbroek bevelen een bij Casius in Lisserbroek aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Lisserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Lisserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Lisserbroek:

Vervangen groepenkast

Graag zou ik een offerte van u willen ontvangen met advies. Met enige regelmaat slaat de aardlekschakelaar uit. En wij willen een Quooker installeren, maar op de stopcontact zit de vaatwasser, Hiervoor moet ik dus een aparte groep aansluiting hebben en een nieuwe perilex aansluiting. Dit moet sowieso worden gerealiseerd, wat ik mij nog wel afvraag is of het nodig is de groepenkast te vervangen? Die is ± 35 jaar oud. Overigens heb ik zonnepanelen.

Stroom voor inductie kookplaat

Voor een nog te plaatsen keuken is er waarschijnlijk een extra groep nodig voor een inductie kookplaat. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan plaatsen.

Sleuf frezen in betonnen plafond

Ik wil 2 nieuwe plafond lampen aansluiten op 1 bestaand contact punt in het plafond. Hiervoor moet dus van het bestaande contact punt een sleuf gefreesd worden van maximaal 1 meter. Daarna moet de frees netjes worden afgewerkt met structuur zoals de rest van het plafond. Op de foto is 1 kontakt punt te zien vanwaaruit 2 draden lopen naar 2 hanglampen. De nieuwe lampen worden direct aan het plafond gemonteerd en komen in de plaats van de hanglampen die nu te zien zijn op de foto.

Verplaatsen van de meterkast

Wij willen misschien de meterkast verplaatsen. Dit ligt een beetje aan wat de kosten hiervan zijn. De meterkast staat nu waar vroeger ook de hal vd voordeur was, de voordeur is verplaatst dus de meterkast staat nu tussen de keuken en een loze ruimte waar we nu een bureautje hebben, maar liever willen we hem verplaatst naar de hal, dit is ong. 4 meter verder. Kan u ons een prijsindicatie geven zodat wij hierover na kunnen denken?

Meterkast geheel verplaatsen

Wij willen graag weten wat het kost om de meterkast in zijn geheel te verplaatsen naar de hal bij de voordeur. Vroeger zat de voordeur ergens anders waardoor de meterkast nu midden in onze woonkamer/keuken staat en we weinig met die ruimte kunnen. Het is een verplaatsing van ongeveer 4 meter.

Aarding meten en eventueel een aardpen slaan

Graag ontvang ik van u een prijsopgave (incl. BTW e.a.) voor het meten van de aarding van onze woning. Hier is ook een certificaat voor nodig i.v.m. het verplaatsen van de watermeter door het waterleidingbedrijf (PWN). Optioneel een opgave om indien nodig een nieuwe aarding te verzorgen (aardpen slaan).