Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Laren of directe omgeving.

174 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra/groepenkast vervangen, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast, tijdschakelaars toepassen in meerdere bedrijfspanden, groepuitbreiding voor inductie koken, extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Laren:

Aardingsverklaring verkrijgen en aardpen laten slaan

Wij hebben voor het verplaatsen van de watermeter een aardingsverklaring nodig. Eventueel met een nieuwe aardpen.

Vervangen elektra en nieuwe groepenkast

Ik wil mogelijk de bestaande elektra en nieuwe groepenkast vervangen met uitbreiding van groepen realiseren. Ik wil hier informatie over. Het gaat om een jaren 70 huis.

Elektra in de gehele woning vervangen

Ik wil de elektra in de hele woning vervangen (draden en schakelmateriaal), en ook moet de meterkast vervangen worden (3 fase groepenkast).

Onderhoud aan een Golmar intercom

Het betreft een appartementencomplex met 20 woningen. De VvE zoekt iemand die reparaties kan verzorgen indien het Golmar intercomsysteem hapert. Het complex dateert van 2008. We beschikken nog niet over een vaste elektricien maar zouden wel graag in contact komen met een betrouwbare vaste partner.

400 Volt en extra nieuwe groepen aanleggen

Aanleg extra groepen + 400V aansluiting. Klus kan eventueel direct beginnen.

Aardpen slaan

Totale elektra installatie wordt vernieuwd, daarvoor moet er ook een aardpen worden geslagen. Elektricien zal verder alles aansluiten. Locatie Laren (NH). Wat zijn hiervoor de kosten en wanneer zouden jullie het kunnen doen?

Tuinverlichting met tijdklok aansluiten

Het betreft het aansluiten van ongeveer 10 stuks 230V A-merk tuinlampen op een bestaande nieuwe grondkabel door middel van grondmoffen met hars. De grondkabel dient daarna aangesloten te worden op een op tijdklok en op de stoppenkast binnen in de woning.

Aardpen slaan bij tot woning verbouwde winkel

Wij hebben een oude winkel uit 1920 verbouwd tot woning. Helaas krijgen wij soms schokken van elektronische apparaten. Na overleg met de aannemer is ons geadviseerd een aardpen te laten slaan en aansluiten, daarom ben ik op zoek naar een erkend elektricien.

Nieuwe aarding slaan

In verband met een verbouwing maakt het energiebedrijf een nieuwe aansluiting. Voorheen liep de aarding via de loden waterleiding. De groepenkast is voorzien van 2 x 30 mA aardlekschakelaars + 8 groepen. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om binnen in het luik direct achter de voordeur een aarding te slaan. Tevens hoe diep men denkt te gaan.

Aarden slaan

Aarden nieuwe aansluiting Liander.

Aardpen slaan

Het betreft een aardpen slaan en aansluiten op de rail in de groepenkast, ter vervanging van de aarding op de waterleiding. Inclusief meetcertificaat. De groepenkast is nieuw.

Kortsluiting door de oven

Bij mijn smeg oven ( Tipo 051 MOD SE398X) slaat de aardlek er uit op verschillende momenten. Het is gebeurd bij openen van de deur, bij het langdurig voorverwarmen..... Als ik de oven even uitzet en de aardlek er weer op gaat het dan weer goed tot het weer gebeurt. Ik zoek iemand die hem even door kan meten, uit kan vinden wat het is. Hij is al uitgebouwd. Wat gaat dat me kosten, liefst een (1) bedrag.

Elektra aanleggen in nieuwbouwwoning

Wij laten een nieuwbouw woning bouwen (casco). Het elektra- en leidingwerk regelen wij in eigen beheer. Het huis heeft 1 verdieping en een zolder met een totaal woonoppervlak van 200 m2. De begane grond en verdieping met vloerverwarming. Natuurlijk ook aanleg mechanische ventilatie. Schakelaars zijn minimaal vanwege het 'domotica' systeem. Wij willen graag een offerte ontvangen voor aanleg elektra in Casco woning. De leidingen kunnen allemaal over de vloer, afwerkvloer wordt pas later gestort. Wij denken hierbij aan: een groepenkast met 12 groepen, +- 30 stopcontacten, elke ruimte minimaal 1 dimmer ( +- 12 dimmers ) en een aantal rookmelders. Tekening van het huis is beschikbaar, huis zelf is nog niet te bezichtigen. Ik hoor graag van u.

Elektra volledig vernieuwen

Het huis is verbouwd. De elektra dient volledig aangelegd/vernieuwd te worden inclusief een nieuwe groepenkast/meterkast. Alles moet vervangen worden; groepenkast, bedrading, buitenverlichting en alarm. Het huis is van 1922 waar de achtergevel uit gehaald is. Het heeft geen haast, tussen nu en een jaar willen we het laten uitvoeren.

Internetkabel aanleggen

Graag offerte voor het aanleggen van een internetkabel in ons kantoor achter ons huis. Het internet komt voor in het huis binnen. Hierna komt het in een router. Vanaf de kelder loopt wel een lege rioolbuis naar het kantoor dus dat is niet het probleem. Echter willen wij dus een internet kabel vanaf voor in het huis naar de kelder. De kelder is geen hele verdieping maar een klein trappetje zo'n meter naar beneden. Ik heb de plattegrond van ons huis in de bijlage gezet die het allemaal wat duidelijker maakt.

Nieuwe aansluiting 220 volt

Nieuwe aansluiting 220 volt maken vanaf meterkast naar keuken. Perilex stopcontact gebruikt voor kookplaat. Was combinatie set met oven. Nieuwe aansluiting nodig voor oven. Waarschijnlijk vanuit meterkast of in combinatie met vaatwasser.

Krachtstroom 380 v leiding afmonteren

Krachtstroomkabel 5aderig - is gelegd van meterkast naar garage. Gaat om aansluiting meterkast maken voor krachtstroom incl. materiaal. Stopkontakt garage maken incl. materiaal.

Plaatsing van diverse halogeenspotjes in ...

Plaatsing van diverse halogeenspotjes in gipsplafond tbv slaapkamer/badkamer e.d. Evt ook in overstekende dakgoot.