Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Landsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Landsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Landsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Landsmeer of directe omgeving.

136 klanten uit Landsmeer bevelen een bij Casius in Landsmeer aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Landsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Landsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Landsmeer:

Extra groep plaatsen meterkast

Ten behoeve van de plaatsing van zonnepanelen wil ik een extra groep in de meterkast plaatsen.

Vervanging van de groepenkast

Liander gaat mijn kast ombouwen van 1 naar 3 fasen inclusief nieuwe voedingskabel. Ik ontvang graag een offerte van u voor de vervanging van mijn groepenkast van minimaal 8-9 groepen (en graag wat de meerprijs is als ik kies voor 10, 11 of 12 groepen), een hoofdschakelaar en 3 aardlekschakelaars.

Aardpen laten slaan

Wij zijn met spoed op zoek naar iemand die voor ons de aardpen kan laten slaan bij onze nieuwe woning in Landsmeer. Groepenkast met aardlekschakelaars aanwezig.

Krachtstroom aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van één krachtstroom punt ten behoeve van het opladen Tesla.

Groepenkast vervangen

Ik wil een groepenkast van 8 groepen vervangen door een kast met 10 groepen.

TV-goot maken en stopcontact verplaatsen

Ik wil graag een TV goot in laten frezen en een stopcontact laten verplaatsen (0.50 meter schuin omhoog). Ik heb betonnen muren.

Aardingspen slaan voor rechtstreekse aarding

De aarding van afgeschermde SUPRA luidsprekerkabels, eenSUPRA LOWRAD stroomkabel, afgeschermde SUPRA stekkerdoos en versterkerbehuizingen wil ik realiseren door een aardingspen te laten slaan bij de woonkamer met een kopklem en doorvoer via een kozijn naar binnen en een afgewerkt aansluitpunt. De stopcontacten hebben geen randaarde. Deze methode zal zorgen voor een sterk verbeterde geluidskwaliteit. We wonen op veengrond.

Groepenkast vernieuwen

Ik heb in mijn meterkast 5 groepen met ouderwetse smeltzekeringen. Ik wil die graag laten vervangen door automaten. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Aardlekschakelaar installeren

Mijn meter/groepenkast is volgens mij uit 1972. Toen is de woning ook gebouwd. De kast heeft geen aardlekschakelaar. Die moet dus worden geïnstalleerd. Wat er verder nog in de kast vernieuwd zou moeten worden, weet ik niet.

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

In verband met de plannen voor de verbouwing van de keuken wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het verplaatsen/moderniseren van de meterkast

Stoppenkast moderniseren

Ik wil mijn oude stoppenkast vervangen door een modern systeem met 8 groepen. Er moet een kookgroep leiding naar de keuken komen omdat we overstappen van gas naar elektra. Al het werk vindt plaats op de begane grond.

Aardpen slaan voor de audioapparatuur

Ik wil specifiek voor mijn audio apparatuur een schone aarde en dus een aardpen laten slaan. Deze schone aarde zal alleen voor de audioapparatuur zijn in de huiskamer. Er zijn in de huiskamer geen randaarde stopcontacten aanwezig. Gaarne aan kostenschatting.

Elektra renoveren in een jaren '50 woning

Vervangen en uitbreiden totale elektra installatie (meterkast en bedrading) in 50'er jaren woning die totaal gerenoveerd wordt. Nu 2 groepen zonder aardlek. Uitbreiden naar moderne maatstaven. Woning heeft 2 verdiepingen van elk ca. 38 m2. Totaal ca. 76 m2. 3 slaapkamers. Indicaties alleen per email!

Nieuwe groepenkast monteren

Ik wil graag mijn groepenkast laten vervangen. Ik heb 1 oude en 1 nieuwere en ik wil alleen de oude vervangen hebben (zie foto). De groepenkast heeft 5 groepen en een aardlekschakelaar. Ik wil graag een offerte voor de gehele klus.

CAI-kabel dooktrekken en extra WCD plaatsen

Zolder wordt ingericht als slaapkamer, hiervoor een cai verbinding doortrekken en een extra wcd plaatsen/doortrekken.

Aardpen laten slaan

Er zit een aardpen maar nog een oude dus is niet voldoende wat zijn de kosten om een nieuwe te laten slaan de bestaande pen zit net naast het pand dus kan weer op dezelfde plek dit is ook het makkelijkst zegt de electricien maar deze slaat geen aardpennen

bij de bestaande groepenkast, moet er ...

bij de bestaande groepenkast, moet er nog een tweede groepenkast geinstalleerd worden, die ruimte biedt aan vier groepen. Wellicht dat er nog een aardpen geslagen moet worden; de waarde moet eerst nog gemeten worden.