Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Kudelstaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Kudelstaart heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Kudelstaart u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Kudelstaart of directe omgeving.

121 klanten uit Kudelstaart bevelen een bij Casius in Kudelstaart aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Kudelstaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, nieuwe groepenkast en tevens inspectie totale installatie van bedrijfspand, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, elektra werkzaamheden afwerking, aardpen slaan, nieuwe E-aansluting door Liander voorbereiden, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten, opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast, verplaatsen meterkast, 2 groepen aansluiten meterkast, krachtstroom aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Kudelstaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Kudelstaart:

Nieuwe groepenkast

Ik wil graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Elektra vervangen en meterkast uitbreiden

Electra in gehele woning vervangen, eventueel vervangen van de meterkast. Indien nodig, uitbreiden van de groepen i.v.m. met toekomstig elektrisch koken en zonnepanelen.

Groepenkast vervangen en groepindeling aanpassen

Ik wil graag een nieuwe groepenkast gelijk een nieuwe groep voor buiten en in de keuken moeten een paar aanpassingen komen, verplaatsen stopcontact

Stopcontacten plaatsen

Ik wil graag 2 stopcontacten laten plaatsen in de meterkast voor glasvezelrouter en internet modem.

IKEA combimagnetron repareren

De startknop van onze IKEA combimagnetron werkt niet meer. Het type is de NUTID MWC6. Als je het knopje indrukt start de magnetron/oven niet. Lijkt alsof hij lam is.

Tuinverlichting plaatsen

Wij willen meer verlichting in onze voortuin zowel aan de straatzijde als aan de woningzijde. De voortuin is ongeveer 15 meter lang en 10 meter breed. Er dient verlichting bij de voordeur te komen, langs het pad en in de hoek.

Bestaande railverlichting vervangen

Op een slaapkamer hangt een railverlichting die vervangen moet worden. De bestaande rail verlichting is een zogenaamd treintje. Een nieuwe rail moet op dezelfde plaats bevestigd worden. De lengte van de railverlichting is ongeveer 1 meter recht en dan nog een halve meter de hoek om. Fotomateriaal huidige situatie beschikbaar.

UTP-kabels voor glasvezel aanleggen

Ik heb per verleden maand glasvezel en wil om interactieve tv te krijgen de huidige coax kabel vervangen door een glasvezel kabel. Daarnaast wil ik ook een aansluiting maken op zolder waar wel al een loze leiding aanwezig is. Door deze loze leiding wil ik ook een internet kabel. Ik heb zelf 2 glasvezel kabels in bezit.

Spots inbouwen in de woonkamer

Graag willen wij in de woonkamer een aantal inbouwspots laten plaatsen.

IP- en CAT5-bekabeling laten trekken

Nakijken van IP bekabeling in huis en eventueel een nieuwe cat 5 trekken op een aantal plekken.

Kabels doortrekken plus wandcontactdoos

Vanuit meterkast LAN kabel en CAI doortrekken naar 2e verdieping. Hier wandcontactdozen plaatsen met de geplaatste verbindingen. Bij geen bereik op telefoon graag inspreken of eventueel email: wildemaarten@gmail.com. Dan nemen we zsm contact op.Alvast hartelijk dank

Kabel doortrekken

tv en internet kabel doortrekken van meterkast naar zolder (2e verdieping) Afwerken met wandcontactdoos

Plaatsen van een nieuwe groepenkast (8 ...

Plaatsen van een nieuwe groepenkast (8 groepen)! Vernieuwen van electra op zolder (aanbrengen van nieuwe contactdozen, lichtschakelaars en spotjes). Alleen erkend bedrijf zoeken wij i.v.m. verzekering en iemand met veel ervaring die meedenkt!

19 juni krijgen wij de sleutel van ons ...

19 juni krijgen wij de sleutel van ons nieuwbouwhuis te Kudelstaart. Diverse werkzaamheden zijn nodig ter voorbereiding op het plaatsen van de keuken onder andere. Het gaat om: -plaatsen 2 nieuwe groepen in groepenkast tbv vaatwasser (incl. aardlekschakelaar?, graag advies) en oven/magnetron en bijbehorende stopcontacten -verplaatsen wandcontactdoos voor halogeen verlichting (hoogte = 220 moet worden 190) en plaatsen schakelaar -aanleggen wandcontactdoos tbv afzuigkap -verplaatsen wcd tbv vonkontsteking (hoogte = 60cm, moet naar 41/51 cm) -loze leiding verplaatsen ivm close in boiler, stopcontact plaatsen en draad trekken. Daarnaast nog: -4x leiding frezen in woonkamer ivm speakers -electra van meterkast naar buiten ivm voorbereiden electra naar schuur +/- 25 meter

Toevoer van 2 telefoonkabels en 1 DSL ...

Toevoer van 2 telefoonkabels en 1 DSL kabel van zolder (2e etage) naar meterkast op begane grond.