Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Krommenie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Krommenie heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Krommenie u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Krommenie of directe omgeving.

200 klanten uit Krommenie bevelen een bij Casius in Krommenie aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Krommenie bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanbrengen, vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Krommenie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Krommenie:

Elektricien voor elektrawerk nodig

Kookgroep bij plaatsen in de meterkast.

Krachtstroom voor de kookplaat aanleggen

Er moet 1 fase erbij voor kookgroep. Het gaat alleen om werkzaamheden in de meterkast. Het andere werk doe ik allemaal zelf.

Groepenkast en bedrading deels vervangen

Nieuwe groepenkast plaatsen met 12 groepen, waarvan er 5 worden aangesloten. Nieuwe bedrading die uit de groepenkast komt, tot eerste verdeel punt.

Somfy alarm installeren

Het gaat om het installeren van Somfy Protexion GSM in de woning. De unit hangt volgens het boekje erin maar wij zoeken iemand die dit zou kunnen programmeren.

Aardpen slaan en in de meterkast aansluiten

Er dient een aardpen geslagen te worden en aansluiten in de meterkast.

Elektra aanpassen voor inductie koken

Wij willen op inductie koken maar daar moet krachtstroom voor aangelegd /doorgetrokken worden.

Spotje plaatsen in het plafond

Ik wil graag een spotje in ons plafond laten plaatsen. Op dit moment is er een lichtpunt aanwezig en hebben wij hier een peertje aan hangen. Het gaat dus om het boren van een gat en plaatsen van het spotje. Op een ander punt in de woonkamer hebben wij ook een spotje en we willen dit op dezelfde manier. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laadpaal aansluiten

Graag hoor ik of jullie ook een laadpaal kunnen aansluiten? Groepenkast bestaat nu uit 3 x 3 groepen en 3 aardlekschakelaars, dus zal een extra groep geplaatst moeten worden. Kabel kan via de kruipruimte ongeveer 6 meter naar buiten waar de paal opgehangen zal worden. Ik hoor graag.

Aanvoerleidingen voor elektra, riolering en telefoon verleggen

Dag, een cliënt van mij wil haar meterkast verleggen, zodat zij haar nieuwe woonwagen kan plaatsen. Kunt u een offerte hiervoor sturen. Mocht u ook de riolering en kabels voor internet en telefoon kunnen meenemen dan zou ik daar ook de prijs van willen hebben.

Groepenkast en bedrading vervangen

Ik heb net een huis uit 1969 gekocht, waar nog de oude kleuren elektra in zitten. Daarbij zitten er te weinig groepen in de groepenkast. Ik zou dan ook de groepenkast willen vervangen en daarbij ook de oude elektra draden. De groepenkast heeft nu 4 groepen en dit moeten er eventueel 6 worden. De elektra dient door de gehele woning aangepast te worden inclusief stopcontacten. De oppervlakte van de woning is 113 m2. Graag maken wij een afspraak om advies en mogelijkheden te krijgen.

Schakelaar met stopcontact vervangen

Het betreft het laten vervangen van een geaarde combinatie schakelaar/stopcontact boven de wastafel in de badkamer.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen in het kruipluik. Het aansluiten doe ik zelf onder de vloer naar de groepenkast toe. De vakman dient ongeveer 10 meter aardkabel mee te leveren voor de aansluiting. Op 12 december krijg ik een slimme meter, graag laat in de aardpen voor deze data slaan.

TV- en internetkabel doortrekken

Ik wil graag een internetkabel naar zolder doortrekken. Er zitten wel allerlei buizen in de meterkast waardoor het zou kunnen, maar ik ben een leek.

Elektra installatie vernieuwen in het appartement

De begane grond van een bestaande woning wordt omgebouwd naar een appartement. De elektra moet deels worden aangelegd en deels aanpassen van de bestaande elektra. Ik heb een gedetailleerde lijst met specificaties per kamer, zie de bijlage. Graag contact opnemen voor meer toelichting.

Aarding controleren en certificeren

Voor het verplaatsen van de watermeter hebben wij een aarding certificaat nodig. Het is ons niet bekend of er een aardpen is geslagen.

Tussenmeter voor elektra in de meterkast plaatsen

In de meterkast (3x25 ampere) zit een nieuwe verdeelkast met 12 groepen (Hagar vision modulaire verdeelkast met 2 rijen). 4 groepen zijn voor de begane grond en 8 groepen voor de bovenverdieping. In verband met splitsing van de ruimtes wil ik graag een tussen meter laten plaatsen. Zie graag uw "scherpe" offerte tegemoet. De meter kan ik eventueel zelf aanschaffen.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen op kavelgrond van een recreatiepark.

Elektrische storing opsporen

Spanning ontbreekt op plafondaansluitingen verlichting. Waarschijnlijk storing in de dimmers of kabels.

Elektra in de tuin aanbrengen

Kebel is al getrokken. Moet aangesloten in de schuur, op 1 plek mof aanbrengen met een elektra-paaltje. Uiteinde kabel contactdoos aansluiten (aanbrengen aan onderzijde pergola).

Sets met spotjes laten plaatsen

Op 2 bestaande groepen 2 sets spotjes aan leggen.

Aardingspen laten slaan

Wij hebben een huis gekocht zonder aardingspen. Deze willen we graag laten maken. Voor nu zijn we opzoek naar de kosten, planning uitvoering 1st kwartaal 2014

Lampen ophangen

In huis moeten er lampen opgehangen/aangesloten worden. Onder andere in de huiskamer, de gang, de douche en de slaapkamers. 10 in totaal Voor sommige lampen zullen er ook gaatjes geboord moeten worden om de lampen te kunnen ophangen.

Elektra vervangen + nieuwe groepenkast

De elektra in ons huis is sterk verouderd. Er moet een compleet nieuwe groepenkast worden aangelegd. Op verschillende plekken in het huis moeten nieuwe stopcontacten worden geplaatst en overal moet nieuwe bedrading komen.

Spots + hanglampen ophangen

Het gaat om het plaatsen van ong. 4 inbouw spots (moeten nog gekocht worden) in de hal waarvan de schakelaar een dimmer moet worden. Eenmaal plafondlamp voor boven de aanrecht (reeds in bezit) afm. 60cmx110cm waarvan ook de schakelaar een dimmer moet worden. Tweemaal gewone lampen reeds in bezit) voor aan plafond.

Elektrische installatie woning uitbreiden

Mijn eengezinswoning heeft twee groepen. Moet vervangen worden naar minimaal 6 groepen alsook vervangen/verplaatsten van aansluitpunten.