Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Kortenhoef te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Kortenhoef heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Kortenhoef u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Kortenhoef of directe omgeving.

57 klanten uit Kortenhoef bevelen een bij Casius in Kortenhoef aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Kortenhoef bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Kortenhoef staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Kortenhoef:

Vervangen stoppenkast

Ik heb een huidige oude elektra installatie in een jaren 70 woning waarvan de groepenkast vernieuwd moet worden tot 11 groepen.

Meterkast vervangen en nieuwe stopcontacten plaatsen

Wij hebben per 4 juli een nieuw huis en graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om een meterkast te vervangen en andere werkzaamheden in het huis te verrichten. Zoals extra stopcontacten et cetera.

WiFi netwerk in de woning en tuin aansluiten

Mijn aannemer legt in het hele huis een bekabeld netwerk aan. Vanaf deze punten wil ik binnen en buiten een dekkend WiFi netwerk.

Aardpen in een nieuwbouwwoning laten slaan

Onder mijn regie is voor een vriend van mij een nieuwe woning gebouwd. Er moet daarvoor nog een aardpen worden geslagen. Er is een luik naar de kruipruimte aanwezig voor de groepenkast. Ik laat dit graag op korte termijn verzorgen en ontvang daarvoor uw offerte.

Verlichting aanbrengen in een bedrijfshal

Ik wil dat er verlichting wordt aangebracht in een hal. Dit mag LED zijn maar ook TL-buizen. Hal: • diep 51,92 meter • Breed 19,54 meter • Goot 2,68 meter • Nok 6,44 meter Kantoor links: • 12,56 bij 4,44 meter Technische ruimte rechts: • 4,71 bij 2,28 meter Voor aanvullende informatie kan er met aanvrager contact worden opgenomen. Er kan eventueel ook verlichting in het kantoor en in de technische ruimte rechts komen.

Meterkast elektra verplaatsen

Graag wil ik mijn 3 fase meterkast m.b. t elektra ivm verbouwing verplaatsen en vervangen voor een 3 fase 10 groepenkast met een fornuisgroep(voor de toekomst). Het betreft een hemelsbrede verplaatsing van slechts 5 meter naar een nieuwe meterkast waar zich nu ook de gasmeter bevind. Zie foto`s huidige meterkast + nieuwe meterkast(waar deze naar toe mag) Momenteel zijn de installatie leidingen gemakkelijk bereikbaar ivm verbouwing. Ook is de kruipruimte gemakkelijk bereikbaar. In de huidige situatie worden 5 daadwerkelijk groepen gebruikt. Kunt u mij uw scherpste offerte doen toekomen? Alvast bedankt, Met vriendelijke groeten, René van Dijk

Groepenkast vervangen en verplaatsen

Ik wil mijn groepenkast vervangen (3 fase) voor een nieuwe. Daarnaast mag deze 5 meter worden verplaatst naar nieuwe meterkast . In de nieuwe meterkast bevindt zich ook de gasmeter. De groepenkast en alle elektra leidingen zijn gemakkelijk toegankelijk. Plafond ligt momenteel open en indien nodig is de kruipruimte ook goed bereikbaar. Momenteel zijn 4 groepen actief en in nieuwe situatie zou ik graag 9 lichtgroepen willen met een kookgroep.

Groep plaatsen en loze leidingen bedraden

In een nieuwbouwwoning een nieuwe groep aanleggen met perilex stekker voor inductiekoken. Daarnaast 3 loze leidingen bedraden voor magnetron, oven en koelkast.

Licht op de gang

Het licht op de gang van de beneden -en bovenverdieping doet het niet. Verder overal wel. Graag repareren.

Het betreft de meterkast, graag extra ...

Het betreft de meterkast, graag extra stoppen plaatsen en aardlek.