Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Koog aan de Zaan:

Extra groep in meerkast voor airco installatie

Exstra groep in meterkast voor split airco systeem. Met evt stopcontact plaatsen en draden trekken Is vanaf de voordeur naar achter deur

Herindelen groepenkast

Herindelen groepenkast

Aanleggen 2 stroompunten buiten

Ik wil graag een extra groep aanbrengen. Vanuit de meterkast onder vloer naar buiten en daar 2 keer 2 stopcontacten aanleggen.

Stroom aanleggen naar schuur

Stroom aanleggen vanuit huis naar schuur. En 2 of 3 stopcontacten aanbrengen in de schuur.

2-Fase voor inductiekoken

Ik wil koken op een inductiekookplaat maar heb alleen een 1 fase meterkast. Daarom wil ik een 2 fase aansluiting in mijn meterkast en naar de keuken.

Elektrakast laten vervangen

Uitbreiden van de groepenkast en eventueel bedrading vervangen. Werkzaamheden kunnen van 4 juli van start.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het slaan van een aardpen ten behoeve van 3 appartementen, nieuwbouw. Is 1 pen hiervoor voldoende?

Inductiekookplaat en krachtstroom aansluiten

Aanleggen van krachtstroom vanuit de meterkast naar de keuken met een Perilex contactdoos voor inductie koken.

Groepenkast vervangen en extra groepen aanbrengen

Groepenkast onder de trap vervangen en in de keuken een aantal groepen erbij. Voor de wasmachine, de droogtrommel, de vaatwasser, de wijnkoeler en combi magnetron. En kijken of we nog wat kunnen scheiden in huis. Nu 2 groepen en wasmachine groep. Met aardlekschakelaar.

Badkamerventilator repareren of vervangen

Wij hebben in de badkamer een 4 jaar oude ventilator. Het is een "tijdgeschakelde" ventilator die altijd na tien minuten weer uit gaat. Onlangs hebben we een stroomuitval gehad. Nu schakelt de ventilator niet meer uit. We hebben al eerder iets aan de bedrading moeten repareren. Graag laat ik de ventilator beoordelen door een elektriciën. Misschien kan deze niet meer gerepareerd worden en moet er een nieuwe worden geplaatst.

Groepenkast aanpassen of vervangen

Ik heb steeds kortsluiting, omdat in mijn keuken teveel apparaten op dezelfde groep zitten. Graag laat ik er een groep bijplaatsen.

Nieuwe groepenkast in de meterkast

Wij krijgen een nieuwe keuken (vaatwasser, oven en koelkast) en hebben een woning uit 1938 en hebben momenteel te weinig groepen en geen aardlek schakelaar.

Buitenlamp en elektra vernieuwen na brand

Door brand is er schade ontstaan aan een buitenlamp met sensor, elektrische bedrading bij de voordeur en de bel. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren van de schade. Na akkoord door de verzekering kan het werk z.s.m. worden uitgevoerd.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik van u een offerte voor het slaan van een nieuwe aardpen inclusief het opstellen van een certificaat. Dit certificaat van goede aarding heb ik nodig voor de PWN die de watermeter gaat verplaatsen.

Domotica, alarm en meterkast installeren

Domotica en nieuwe meterkast plaatsen, oude meterkast waarschijnlijk verwijderen. Er zullen extra groepen geplaatst moeten worden. Alarm dient ook geplaatst te worden. De werkzaamheden zullen in een groot monumentaal pand van 3 verdiepingen plaats gaan vinden, er zullen verschillende splitsingen gemaakt moeten worden met betrekking tot het alarm en dergelijke.

Tuinverlichting aan laten leggen

Het aanleggen van 6 tuinlampen. De lampen schaf ik zelf aan. Elektra voor deze lampen moet nog worden aangelegd.

Electra vervangen en aanpassen

Elektra vervangen en aanpassen. Wat nieuwe bedrading aanleggen en nieuwe stopcontacten plaatsen. Aantal lampen moeten ook vervangen worden. Het is nu enigszins een warnet van draden en toestanden.

Groepenkast vervangen

De oude groepenkast dient vervangen te worden. De kast heeft 9 groepen.

Aansluiting oven en gasplaat

Het stopcontact en toevoer en aansluiting na kijken van de oven en gas plaat en eventueel vervangen.

Vervangen groepenkast

In het huis zit nog een oude groepenkast met stoppen. Deze moet vervangen worden want wij hebben een keramische kookplaat e.d. ingebouwd.

Er moet een nieuwe zekeringkast komen in ...

Er moet een nieuwe zekeringkast komen in mijn huis, voor 6 zekeringen en met 2 aardlekschakelaars.