Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan naast garage:

Aardpen slaan naast garage

Ik wil naast de garage een aardpen laten slaan.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan naast garage uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte op basis van het slaan van een aardpen in verband met de aanstaande vervanging van de koperen buizen door Enexis.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het slaan van een aarpen ten behoeve van 3 appartementen, nieuwbouw. Is 1 pen hiervoor voldoende?

Aardpen slaan en aansluiten

Ik heb een oude woning gekocht waarbij er een aardpen geslagen moet worden. Het aansluiten van de pen zullen wij zelf verzorgen.

Aardpen slaan

Graag vragen wij een offerte op voor het slaan van een aardpen (en deze aansluiten op de meterkast). Het gaat om een jaren '30 woning die nog via de waterleiding geaard is. We zitten momenteel in een grote verbouwing, de vloer ligt open en de kruipruimte is goed toegankelijk. We horen graag van u.

Woning met een aardpen opnieuw aarden

Vanwege de vervanging van de waterleiding door Brabant net moeten wij een aardpen laten slaan en aan laten sluiten.

Aardpen slaan

Koperen leidingen gaan vervangen worden door kunststof. Aarding zit op de leidingen graag de kosten van aardpen.

Aardpen na vervangen waterleiding slaan

Onze koperen waterleidingen gaan vervangen worden voor kunststof, daarom weten wij niet zeker of de aarding van het huis nog goed is. Denk dat die nu op de waterleiding zit. Graag wil ik de kosten van een aardpen.

Aardpen bij een woonhuis laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, gezien de onze aarding nu via de waterleiding loopt. Mijn buurman wil dit ook. Wij willen graag een offerte inclusief materiaalkosten, uurloon en voorrijkosten.

Aardpen slaan

Ik heb in mijn achtertuin een klein opnamestudiootje gebouwd. Nu is de aarding hiervan niet optimaal. Op oude buizen versterkers is een 50hz tik te horen. Deze versterkt of verzwakt als ik dichterbij of afstand neem. De ruimte ligt ongeveer 45 meter van de stoppenkast af en heeft een eigen groep af gezekerd op 16A. Graag zou ik hier advies voor hebben.

Aardpen laten slaan

Aardpen moet geslagen worden omdat metalen waterleiding (huidige aardpunt) word vervangen door een kunstof leiding

Partners

Partners van Casius