Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Huizen of directe omgeving.

979 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: tL-bakken vervangen, plafonnières vervangen, elektra vervangen, tL- door LED-verlichting vervangen, stopcontacten installeren en meterkast aanpassen, elektra laten aanleggen of vervangen, stoppenkast in een nieuwbouwhuis aanleggen, groepenkast vervangen en krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast plaatsen, elektrische installatie opwaarderen, groepenkast vervangen, groepenkast installeren, stoppenkast vervangen en groepen uitbreiden, nieuwe intercom installeren, bestaande groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Huizen:

Gutmann afzuigkap repareren

Nadat ik alle lampjes van de onze afzuigkap had vervangen, begonnen die op een gegeven moment te flikkeren en toen was ineens alle stroom eraf. Stoppen staan goed; wellicht zekering oud?

Aardpen laten slaan

Wat zijn de kosten voor het maken van een aardpen op deze locatie naast de garage?

Aardpen slaan naast garage

Ik wil naast de garage een aardpen laten slaan.

Electriciteitsaansluiting verzwaren

In verband met de aanschaf van zonnepanelen en een warmtepomp de elektrische aansluiting verzwaren van 1 x 35 A naar 3 x 25 A (van 1 fase en 3 fase).

Aardpin laten slaan

Er moet een aardpen geslagen worden

Elektra en tuinverlichting aanleggen

Ik hebt een aantal stopcontacten nodig x 4 , light punt plus tuin verlichting nodig

Krachtstroom aanleggen voor de keramische kookplaat

Er zijn 4 groepen en aardlekschakelaar aanwezig, ik wil graag een extra groep voor een keramische kookplaat aan laten leggen, er is een lege goot aanwezig. Afstand zal ongeveer 12 meter zijn.

Aardpen laten slaan

Bij ons huis is geen aardpen aanwezig en deze moet in de grond geslagen worden. Een aardpen slaan en aansluiten in de meterkast. De meterkast zal op termijn vervangen worden omdat er waterschade geweest is. Daar hebben we al iemand voor.

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

In de meterkast hebben wij een glasvezelaansluiting. Vanuit daar wil ik het glasvezel op 3 plaatsen in de huiskamer hebben. En vanuit daar ook naar de ouderslaapkamer en een 2e slaapkamer op de 1e verdieping. Ik weet niet precies om hoeveel meters het gaat en wat nu de beste opties zijn. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken en te bespreken?

ABB-Haf aardlekschakelaars vervangen

2 ABB-Haf schakelaars vervangen in de meterkast M40A 0.03A 0903-741.

Golmar intercom herstellen

Of het systeem bekijken en herstellen of een tijdklok installeren, welke elke 24 uur s'nachts 2 minuten de stroom onderbreekt. Golmar intercom installatie valt elke 2 dagen uit, resetten is wel mogelijk. De installatie is voor 15 appartementen.

Groepenkast met aardlekschakelaars plaatsen

Er dient een groepenkast geplaatst te worden met 230v, 6 groepen met aardlekschakelaars .

Groepenkast vervangen en inductiekookplaat aansluiten

Wij willen de gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. Hiervoor moet een 3 fasen aansluiting komen. Daarvoor zal vrijwel zeker ook de groepenkast uitgebreid moeten worden. Ik zou graag een offerte willen voor die uitbreiding, voor het aanleggen van de aansluiting voor de kookplaat en voor de eventuele installatie van de kookplaat zelf en de oven (deze laatste wordt ook vervangen).

Aardpen slaan en aansluiten

Graag offerte voor een aardpen. De aarpen slaan en aansluiten. Er is al een nieuwe meterkast geplaatst.

Aardpen slaan

We willen graag een aardpen laten slaan en optioneel aansluiten voor een jaren '60 woning.

Groepenkast controleren en zo nodig repareren

Ik wil mijn groepenkast laten controleren, want 1 subgroep maakt kortsluiting. We hebben 3 hoofdgroepen en 9 subgroepen. Na zelf wat testjes te hebben gedaan moet er toch iemand bij komen die het systeem goed kan doormeten en indien nodig kan repareren.

Aardelektrode laten slaan en aansluiten

In verband met het verplaatsen van de watermeter moet er een aardpen geslagen en aangesloten worden op de meterkast. Het gaat om een woonhuis.

Buitenlamp vervangen

Ik wil graag een buitenlamp met bewegingsmelder vervangen voor een buitenlamp met schemersensor. Ik wil er één die alleen aangaat bij schemer, niet als het donker is, want dan blijft de lamp door de sensor de gehele nacht branden. Ik heb de nieuwe lamp al gekocht.

Hanglampen monteren

Ik wil 2 hanglampen laten monteren in mijn woonkamer. De lichtpunten zijn aanwezig. Het gaat om het aansluiten.

LAN-kabels laten trekken

Ik wil op de begane grond en de 1ste verdieping LAN kabels laten trekken. Ze kunnen door de al aangelegde buizen heen naar een COAX uitgang. (Router voor verdeling van de kabels is al aangeschaft). 1ste verdieping willen we 3 LAN outlets en op de begane grond willen we er een. De meterkast staat in een nieuwe aanbouw, vanaf hier zullen de kabels door de kruipruimte getrokken moeten worden naar de trapkast, vanaf daar kan er gebruik gemaakt worden van de buizen.

Lichtpunten toevoegen

We hebben een reeks halogeen lampjes in het plafond en willen er een lampje bij hebben. Daarnaast hebben we een lichtpunt wat nu niet wordt gebruikt waar we twee lampen voor boven de tafel willen.

Aardlekschakelaar uitgevallen

Aardlekschakelaar is uitgevallen en is niet meer in te schakelen. In de kruipruimte van de woning staat water.

COAX en CAT6 doortrekken

Het betreft het doortrekken van de Coax en Cat6 van woonkamer naar slaapkamer op de eerste etage en de zolder. Indien mogelijk wil ik dit via de telefoonbuis laten doortrekken. Deze is nu leeg.

Groepenkast laten uitbreiden en vervangen

Uitbreiden c.q. vervangen groepen kast ivm extra stopcontacten aanbrengen. eengezingswoning. groepen kast nu 2 of 3 groepen

B16 aardlek in de groepenkast plaatsen

Graag laat ik een B16 aardlek in de groepenkast plaatsen.