Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Huizen of directe omgeving.

983 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Huizen:

Uitbreiding van de meterkast

Wij hebben een een volle meterkast maar krijgen een sauna en in de toekomst gaan we ook inductie koken. We hebben dus een uitbreiding van 2 groepen nodig. We leggen zelf de kabels naar de stoppenkast aan. Jullie moeten die dan aansluiten. De witte kast rechts is van de zonnepanelen De infrarood is 3600 watt, en de sauna is ook 3600 watt. De prioriteit ligt bij de extra groep voor de sauna, eventueel de kookgroep voor later.

Extra groepen en stopcontacten verlagen

Wij gaan verhuizen en voor de nieuwe woning moet een extra groep komen in de meterkast voor de nieuwe keuken. En 4 stopcontacten moet verlaagd worden. We zouden hier graag een offerte voor willen ontvangen. Ik hoor graag van u

Nieuwe groep installeren ivm inductie koken

Extra groep plaatsen in de meterkast voor inductie koken

Groep bij maken voor vaatwasser

Een groep bij maken voor vaatwasser.

Aanpassing/installatie keukenverlichting

Ik heb advies nodig betreffende keukenverlichting. In de keuken zijn 3 driehoekspotjes van Domus Line bij de bouw onder de bovenkastjes geïnstalleerd . Deze werken op aanraking van 1 van de lampjes, maar gaan ook spontaan elke drie vanzelf branden zodra er om de een of andere reden een stroomonderbreking is geweest en de stroom weer terugkomt. Dit vind ik onveilig , want dat kan gebeuren als ik niet thuis ben en de halogeen lampjes worden na een tijdje erg warm. Er is geen zichtbare manier om de stroom te onderbreken en ik kan ook niet zien op welke; achter keukenblok verborgen, contactdoos de lampjes aangesloten zijn. Ik zou dus graag willen weten of er ergens een stroomonderbreker geplaatst kan worden, of advies krijgen over nieuw aan te schaffen ledlampjes en of u de bijbehorende installatie dan uit kunt voeren. Tevens zou ik dan ook graag 2 plafondlampen die ik al gekocht heb willen laten installeren.

Kantel garagedeur elektrisch maken

Een bestaande kantel garagedeur van handmatig naar elektrisch maken met AB. 230 volt Elektra aanwezig.

Meterkast verplaatsen

In eerste instantie verplaatsen van de meterkast. Eventueel daarna uitbreiding van groepen, maar daar zouden we nog specifieker naar moeten kijken.

Aardpen slaan in Huizen

In verband met de aansluiting van een nieuwe meterkast willen wij een aardpen laten slaan.

Aardpen slaan

Betreft nieuwe aansluiting, daarvoor moet een aardpen geslagen worden.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten aan meterkast.

Extra groep voor gasfornuis en doortrekken kabel

Extra groep in keuken plaatsen voor de elektra van mijn gasfornuis. En een stopcontact plaatsen voor deze aansluiting. Trekken jullie ook kabels door van de tv? En kunnen jullie een ombouw plaatsen voor deze kabel, want ik wil deze naar een ander punt in mijn woonkamer.

Krachtstroom aanleggen

Vanwege aanschaf van een inductiekookplaat wil ik krachtstroom aan laten leggen (3 fasen). In de stoppenkast is hier nog ruimte voor. Afstand van de meterkast tot de kookplaat zal ca 3 meter zijn (via de kruipruimte). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kleine verdeler met drie extra groepen plaatsen

Ik wil een kleine verdeler met drie extra groepen plaatsen in de meterkast. Deze zijn 220V en 16A. Er is genoeg ruimte in de meterkast aanwezig. Het gaat om het merk Green-line.

Extra groepen elektra punten plaatsen

Extra groepen en eventueel extra elektra punten in de woning laten plaatsen.

Gutmann afzuigkap repareren

Nadat ik alle lampjes van de onze afzuigkap had vervangen, begonnen die op een gegeven moment te flikkeren en toen was ineens alle stroom eraf. Stoppen staan goed; wellicht zekering oud?

Aardpen laten slaan

Wat zijn de kosten voor het maken van een aardpen op deze locatie naast de garage?

Aardpen slaan naast garage

Ik wil naast de garage een aardpen laten slaan.

Electriciteitsaansluiting verzwaren

In verband met de aanschaf van zonnepanelen en een warmtepomp de elektrische aansluiting verzwaren van 1 x 35 A naar 3 x 25 A (van 1 fase en 3 fase).

Aardpin laten slaan

Er moet een aardpen geslagen worden

Elektra en tuinverlichting aanleggen

Ik hebt een aantal stopcontacten nodig x 4 , light punt plus tuin verlichting nodig

Krachtstroom aanleggen voor de keramische kookplaat

Er zijn 4 groepen en aardlekschakelaar aanwezig, ik wil graag een extra groep voor een keramische kookplaat aan laten leggen, er is een lege goot aanwezig. Afstand zal ongeveer 12 meter zijn.

Aardpen laten slaan

Bij ons huis is geen aardpen aanwezig en deze moet in de grond geslagen worden. Een aardpen slaan en aansluiten in de meterkast. De meterkast zal op termijn vervangen worden omdat er waterschade geweest is. Daar hebben we al iemand voor.

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

In de meterkast hebben wij een glasvezelaansluiting. Vanuit daar wil ik het glasvezel op 3 plaatsen in de huiskamer hebben. En vanuit daar ook naar de ouderslaapkamer en een 2e slaapkamer op de 1e verdieping. Ik weet niet precies om hoeveel meters het gaat en wat nu de beste opties zijn. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken en te bespreken?

ABB-Haf aardlekschakelaars vervangen

2 ABB-Haf schakelaars vervangen in de meterkast M40A 0.03A 0903-741.

Golmar intercom herstellen

Of het systeem bekijken en herstellen of een tijdklok installeren, welke elke 24 uur s'nachts 2 minuten de stroom onderbreekt. Golmar intercom installatie valt elke 2 dagen uit, resetten is wel mogelijk. De installatie is voor 15 appartementen.