Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektriciteit in tuinhuisje maken:

Elektriciteit in tuinhuisje maken

Graag zou ik in een tuinhuisje elektriciteit aangesloten willen hebben. Het huisje is niet zo groot, ongeveer 2.13 meter breed en 1.93 meter lang. Het huisje staat tussen 2 muren, 1 muur is van het huis en de andere is van de bestaande schuur. In de bestaande schuur is wel al een elektriciteitskabel die vanuit de grond komt. Er is daar dus wel een mogelijkheid voor elektra, alleen moeten daar ook de stopcontacten opnieuw aangesloten worden (nu alleen een kabel die vanuit de grond ongeveer 20 cm boven de grond is). Het tuinhuisje gaat gebruikt worden als groot konijnenverblijf en het is dus belangrijk dat het knaagproof is en dat het stopcontact waterdicht is. Ik wil er in de winter namelijk een soort van verwarming plaatsen en een licht bron zou ook erg fijn zijn. Graag zou ik een indicatie willen ontvangen over wat zoiets gaat kosten.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteit in tuinhuisje maken uit heel Nederland:

Stoppenkast plaatsen

Wij willen een tuinhuis van elektra voorzien, voor de elektriciteit voorziening van een tuinhuisje hebben wij al een 3-fasen kabel laten leggen vanuit de meterkast van ons woonhuis. Die kabel moet daar worden aangesloten en in het tuinhuisje moet een stoppenkast worden geplaatst. De leidingen in het tuinhuisje zijn al aangelegd. De afstand bedraagt 20 meter ongeveer maar de kabel ligt er dus al.

Betonvloer schuren

Graag ontvang ik per e-mail een offerte voor het schoon schuren van een betonnen vloer waar een versleten en beschadigde laag verf op zit. Het gaat om een ruimte van circa 24 m2 in een tuinhuisje. Het huisje staat op een tuinpark in Amsterdam Oost. Er is geen elektriciteit bij het huisje. Graag hoor ik ook op welke termijn deze klus uitgevoerd zou kunnen worden. I.v.m. slechthorendheid graag contact per e-mail en niet telefonisch.

Dakbedekking aanbrengen op aanbouw tuinhuis

Dakbedekking aanbrengen op aanbouw tuinhuisje, in het verlengde van bestaand dak. Er is geen elektriciteit. Bitumen is mogelijk gedeeltelijk aanwezig. Aanbouw is ongeveer 2 bij 5 meter.

bouw vankant en klaar tuinhuisje

Ik heb een tuinhuis gekocht Bouwpakket inclusief houten fundering. Afmeting 380 maal 300 cm. Deze moet worden opgebouwd. In verband met tijdgebrek zoek ik een bedrijf die het tuinhuisje kan opbouwen. Eventueel met aanleg elektriciteit.

tuinhuisje/schuur

Ik wil graag een tuinhuisje/schuur. Deze zal dienen als slaapkamer voor mijn puberzoon. Afmeting ongeveer 3 bij 4. Ik wil er een deur, 2 ramen in aan voorzijde. Verder graag goed geisoleerd en met elektriciteit.

Van het oude houten tuinhuisje een goed ...

Van het oude houten tuinhuisje een goed geïsoleerd kantoortje maken. Waarbij een extra raam voor buiten licht bij moet worden gemaakt in het dak die bestaat uit waarschijnlijk asbest platen. Elektriciteit al aanwezig. Fundering beton.

Aanleg elektriciteit in tuinhuisje bij ...

Aanleg elektriciteit in tuinhuisje bij woonhuis. Installeren extra groep in de groepenkast.